عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه نرم‌افزارها راهنمای نرم‌افزارهای تخصصی v
1 2 بعدی »
راهنما و آموزش نرم افزار Eviews

صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 48 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
راهنما و آموزش نرم افزار Eviews
غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-11-2014, 09:54 PM
(28-11-2014, 09:11 PM)'surfer' نوشته: ممنونم چشم این کار رو میکنم ولی دوست داشتم اسم شرکت ها باشه!شاید هم یک وقتی گذاشتم و اسم همگی رو پینگلیش کردم!
میشه لطفا روش وارد کردن داده یا import کردن پنل دیتا رو بگید.اون فایلی که برای آموزش هست من دانلود کردم برای داده های مقطعی و سری زمانی هست
راستی قدر خودت رو بدون مثل شما کم پیدا میشه![img]images/smilies/heart.gif[/img]

دوست گلم 
ممنونم از محبت ات Smile
شما وقتی که new workfile رو ایجاد کردید و مشخص کردید که داده های شما از نوع پانل هست میتونید در قسمت سفید زیر نوار عنوان بنویسد  data y x1 x2 x3  
اول کلمه data  و بعد اسم متغیرهاتون. 
بعد تو صفحه باز شده میتونید متغیرهاتون به عنوان گروه باز کنید و بعد داده ها رو کپی کنید. 
این ویدیو هم میتونه به شما کمک کنه. درباره نحوه ورود داده های پانل از اکسل به ایویوز هست 
راستی این هم بگم باید با فیلتر شکن لینک ویدیو رو باز کنید. 
در مورد اسم شرکت ها میتونی مخفف اونها رو به پینگلیش بنویسی.
و یه سوال، کدوم فایل آموزشی رو دانلود کردید؟
نقل قول  

آفلاین surfer
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-11-2014, 11:04 PM
همون فایلی که 7 درس آموزشی داره.به فارسی توضیح داده.فکر میکنم از همینجا دانلود کردم.
ممنونم از شما
راستی فرمودید باید اسم متغیرهامو بنویسم بعد داده هامو وارد کنم
متغیرهای دامی پس باید قبل از وارد کردن داده ها ایجاد بشن.ممنون میشم اگه درباره متغیر دامی شیب که دامی ضربدر متغیر توضیحی هست توضیح بدید چطوری ایجادش کنم.فرمودید باید از equation استفاده کنم.و ضرب کنم در متغیر مستقل.ولی متوجه نشدم چطور.اگه ممکنه راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین mobinnibom
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-11-2014, 01:19 PM
سلام
وقتتون بخیر
من سه تا متغیر وابسته دارم
اومدم ازمون آرچ رو زدم که ببینم از روش ols استفاده کنم یا gls بعد اینکه ازمون رو زدم دیدم
ضریب یکی از متغیر هام زیر 5 در صد شد و ضریب دو تا دیگ بالای 5 درصد شد
الان من برا کدوم یکی از ols و کدوم یکی از gls استفاده کنم؟؟؟؟

در ضمن اموزش روش pool رو دارین برام بزارین
اخه یکی از متغیر هام اثرات ثابتش بالای 5 درصد شد
ولی روش pool رو بلد نیسم
کسی میدونه برای آماده سازی داده که میخوایم بزاریم تو نرم افزار ایویوز نرم افزاری یا برنامه ای وجود داره یا نه؟
اگه اره میشه معرفی کنین

ممنون - موفق باشید
نقل قول  

آفلاین sn-27
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-11-2014, 05:29 PM
سلام
خشته نباشید
من میخواستم با استفاده از ایویوز داده های پانلی رو شبیه سازی کنم که دارای شکست ساختاری باشند که خیلی سخته
الان میخوام با استفاده از شبیه سازی مونت کارلواین کارو انجام بدم  کسی در زمینه شبیه سازی مونت کارلو  اطلاعاتی داره که بهم کمک کنه؟؟؟؟؟؟

نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-11-2014, 09:25 PM
(30-11-2014, 05:29 PM)'sn-27' نوشته: سلام
خشته نباشید
من میخواستم با استفاده از ایویوز داده های پانلی رو شبیه سازی کنم که دارای شکست ساختاری باشند که خیلی سخته
الان میخوام با استفاده از شبیه سازی مونت کارلواین کارو انجام بدم  کسی در زمینه شبیه سازی مونت کارلو  اطلاعاتی داره که بهم کمک کنه؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز
به این ارسال مراجعه کنید، میتونه کمک تون کنه.
بهتره صفحات انجمن ایویوز  رو با دقت مطالعه کنید و شاید سوال شما رو قبلا پرسیده شده باشه. 
موفق باشید
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-11-2014, 09:42 PM
(28-11-2014, 11:04 PM)'surfer' نوشته: همون فایلی که 7 درس آموزشی داره.به فارسی توضیح داده.فکر میکنم از همینجا دانلود کردم.
ممنونم از شما
راستی فرمودید باید اسم متغیرهامو بنویسم بعد داده هامو وارد کنم
متغیرهای دامی پس باید قبل از وارد کردن داده ها ایجاد بشن.ممنون میشم اگه درباره متغیر دامی شیب که دامی ضربدر متغیر توضیحی هست توضیح بدید چطوری ایجادش کنم.فرمودید باید از equation استفاده کنم.و ضرب کنم در متغیر مستقل.ولی متوجه نشدم چطور.اگه ممکنه راهنماییم کنید

شما در زیر نوار عنوان در نرم افزار ایویوز که سفید هست باید به دستوری بنویسید تا بتونید داده ها رو وارد کنید. 
فرض کنید شما سه تا متغیر مستقل Z, X, R و یک متغیر دامیD2 و یک متغیر وابسته :Y داشته باشید. شما به این صورت این متغیر ها رو معرفی می کنید: 
data y x r z d2
بعد از نوشتن این دستور، کلید enter رو بزنید در پنجره باز شده جدول متغیر ها به صورت گروهی باز میشود که میتونید داده های تو به صورت گروهی یا تک تک وارد کنید. برای ورود داده هم در جدول های ایجاد شده، شما میتونید از نرم افزار اکسل داده ها رو کپی کنید و در جدول ایجاد شده در ایویوز paste  کنید منتها باید در پنجره ای که جدول متغیر در اون هست گزینه edit  رو بزنی تا داده ها paste  بشن. 
در مورد سوال دوم ، شما برای برآورد هر مدلی در ایویوز از گزینه equation در نوار عنوان ایویوز باید استفاده کنید. 
با کلید بر روی این گزینه پنجره equation  باز می شود که در مستطیل سفید اولی باید صورت معادله ای که میخواهید تخمین بزنید وارد کنید می تونید به شکل معادله و یا به صورت عادی بنویسید که در اینجا هر دو صورت را برای متغیرهای بالا بیان می کنم. 
ورود به صورت معادله (زمانی که دامی جز شیب متغیر مستقل باشد)
 y = b0+ b1*x + b2*z+ (b3*d2) *r
ورود متغیرها به حالت عادی در پنجره equation:
y  b0  x  z  (d2)*ro 
غغاول متغیر وابسته ، عرض از مبدا و بعد متغیرهای مستقل 

نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

30-11-2014, 09:59 PM
(29-11-2014, 01:19 PM)'mobinnibom' نوشته: سلام
وقتتون بخیر
من سه تا متغیر وابسته دارم
اومدم ازمون آرچ رو زدم که ببینم از روش ols استفاده کنم یا gls بعد اینکه ازمون رو زدم دیدم
ضریب یکی از متغیر هام زیر 5 در صد شد و ضریب دو تا دیگ بالای 5 درصد شد
الان من برا کدوم یکی از ols و کدوم یکی از gls استفاده کنم؟؟؟؟
در ضمن اموزش روش pool رو دارین برام بزارین
اخه یکی از متغیر هام اثرات ثابتش بالای 5 درصد شد
ولی روش pool رو بلد نیسم
کسی میدونه برای آماده سازی داده که میخوایم بزاریم تو نرم افزار ایویوز نرم افزاری یا برنامه ای وجود داره یا نه؟
اگه اره میشه معرفی کنین
ممنون - موفق باشید

دوست عزیز 
من مدل آرچ کار نکردم و نمیتونم اظهار نظر نکنم. 
سعی میکنم توضیحاتی در مورد روش pool  در انجمن ایویوز قرار بدم تا استفاده کنید.
در مورد سوال سوم، میتونید از نرم افزار اکسل استفاده کنید. 
نقل قول  

آفلاین bastani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-12-2014, 03:37 AM
سلام خسته نباشید.
من وقتی آزمون همجمعی جوهانسون رو میخام انجام بدم برام خطای تعریف نشدن متغیرم رو میده، میخواستم بدونم اشکال کارم کجاست که این خطا رو میده. من موقعی که متغیرهامو وارد کردم گزینه define رو زدم.
ببخشید میخواستم  بدونم لینک ویدئویی که قبلا برام گذاشته بودید  راجع به پانل دوطرفه، روش تخمین between effect panel، نحوه تبدیل پول دیتا به پانل و خطاهایی مثل near singular matrixو insufficient observation هم توضیح داده؟ لینک با فیلتر شکن هم باز نشد. ممنون میشم لینک رو چک کنید.با سپاس
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-12-2014, 12:34 AM
(01-12-2014, 03:37 AM)'bastani' نوشته: سلام خسته نباشید.
من وقتی آزمون همجمعی جوهانسون رو میخام انجام بدم برام خطای تعریف نشدن متغیرم رو میده، میخواستم بدونم اشکال کارم کجاست که این خطا رو میده. من موقعی که متغیرهامو وارد کردم گزینه define رو زدم.
ببخشید میخواستم  بدونم لینک ویدئویی که قبلا برام گذاشته بودید  راجع به پانل دوطرفه، روش تخمین between effect panel، نحوه تبدیل پول دیتا به پانل و خطاهایی مثل near singular matrixو insufficient observation هم توضیح داده؟ لینک با فیلتر شکن هم باز نشد. ممنون میشم لینک رو چک کنید.با سپاس

دوست من 
برخی سوالاتون تو انجمن ایویوز پرسیده شده و شما میتونید صفحات قبل رو مطالعه کنید. 

برای آزمون جوهانسون متغیرها تو به همون طریقی که قبلا تعریف کردی وارد کردی ؟ برات یه لینک ویدیو میزارم اون نگاه کن. ایشالا جواب سوالت رو بگیری. 

درباره پانل یک طرفه و دوطرفه یادم رفت این توضیح رو بدم زمانی که ما یک گروه داده را در طول زمان بررسی میکنیم میشه پانل یک طرفه ، اما دو گروه داده مثل کار شما در طول زمان بخوایم بررسی کنیم میشه پانل دو طرفه.

لینک مربوط به انتخاب بین اثر ثابت و تصادفی در پانل 

این فروم ایویوز که در مورد داده های پانل و تلفیقی pool ، اطلاعات خوبی میتونی بدست بیاری.

لینک ویدیو توضیح آزمون هم انباشتگی جوهانسون برای داده های پانل 

در مورد near singular:  هم ممکن چند تا متغیرت ترکیب خطی هم باشن و یکی دیگه اینکه تعداد مشاهدات کافی نباشه که با این خطا روبرو شدی. 
نقل قول  

آفلاین mobinnibom
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-12-2014, 12:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-12-2014, 12:31 PM توسط mobinnibom.)
سلام وقتتون بخیر
من داده ام پراکندگی داشتن
برای مثال نسبت کیوتوبین من این اعداد بودن4.038316  3.137341  3.62096  4.243798  4.152631  3.89749  7.064341بعد که بهش دادم و گذاشت تو نرم افزار داده هام به این شکل در اومدن (خودش میگفت نرم افزار ایویوز این قابلیت رو داره)3.891943  3.137341  3.62096  3.891943  3.891943  3.891943  3.891943
بعد بهش گفتم چیجوری اینکارو میکنی گفت با همون نرم افزار ایویوز اینکار انجام میدم ولی خب بهم نگفت چ نرم افزاری و چیجوری!!!
بعد من که با یکی از اساتیدم صحبت کردم گفت خود ایویوز یه نرم افزار جدا داره تو سایت خودش که بعد اینکه دانلود کردی رو این نرم افزار نصب میشه
الان من میخوام بدونم کسی در این مورد اطلاعی داره؟؟؟؟
اخه من شنیدم نرم افزار اس پی اس اس ام اینکار و انجام میده
ولی من دنبال کار با نرم افزار ایویوز هستم
اگه کسی بلده بهم بگه ممنون میشم

موفق باشید....
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 48 بعدی »