عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه نرم‌افزارها راهنمای نرم‌افزارهای تخصصی v
1 2 بعدی »
راهنما و آموزش نرم افزار Eviews

صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 48 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
راهنما و آموزش نرم افزار Eviews
غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-11-2014, 01:40 AM
(22-11-2014, 05:26 PM)'asalll2000' نوشته: سلام خسته نباشید
برای داده هام از پنل دیتا استفاده میکنم میخواهم آزمون ناهمسانی واریانس انجام بدم و باید از آزمون وایت دوگانه استفاده کنم نحوه انجام این آزمون ، زمانی که داده هامون panal data  به چه صورت است و اینکه مدل دارای اثرات ثابت باشه باید fixed  راهم در حین انجام آزمون فعال کنم
بازم خیلی ممنونم پاسخ سوال ها رو میدن

سلام دوست من 
برای انجام واریانس ناهمسانی اول باید شما مدل رو run کنید و بعد واریانس ناهمسانی رو بررسی کنید. 
اول مدل رو با اثرات ثابت اجرا کنید و بیاید واریانس ناهمسانی رو بررسی کنید. 
فکر میکنم با GLS اگه کار کنید در قسمت گزینه های پانل panel option میتونید موارد لازم برای اجرای واریانس ناهمسانی رو ملاحظه کنید. 
نقل قول  

آفلاین bastani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-11-2014, 03:14 AM
سلام خسته نباشید. ممنون از راهنمایی تون. قسمت ویدئو که گذاشید برای من دانلود نمیشه؛ و یک سوال دیگه داشتم میخواستم بدونم منظورتون از اینکه pool data را به پانل میتونم تبدیل کنم چیه؟ چطور میتونم انجامش بدم؟با سپاس
سلام خسته نباشید.
در مقاله بیس من روشی که برای تخمین استفاده کرده، روش between effect panel هست،میشه لطفا راجع به این روش و نحوه تخمین آن با استفاده از ایویوز(8) برام توضیح بدید. باتشکر
نقل قول  

آفلاین surfer
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-11-2014, 05:26 PM
سلام دوست خوبم و ممنون از وقتی که در اختیتر دیگران قرار میدی جای بسی سپاسگزاری داره:*

من برای پایان نامم باید یک رگرسیون ols ران کنم که مدلم یک متغیر وابسته و 3 متغیر توضیحی داره و همچنین دو متغیر دامی برای عرض از مبدا و دو متغیر دامی برای یکی از متغیرهای مستقل
در واقع میخواستم اندازه شرکت هارو به کوچک و بزرگ و متوسط تقسیم کردم که تبدیل به دو متغیر دامی شد

این مدل من هست:
Y = β[sub]0[/sub] + β[sub]1[/sub]X[sub]1[/sub] + β[sub]2[/sub]D[sub]small[/sub] + β[sub]3[/sub]D[sub]large[/sub] + β[sub]4[/sub]D[sub]small[/sub] X[sub]1[/sub] + β[sub]5[/sub]D[sub]large[/sub] X[sub]1[/sub] + β[sub]6[/sub]X[sub]2[/sub] + β[sub]7[/sub]X[sub]3

سوالم اینه من چطور باید متغیرهای دامی رو برای متغیر توضیحی و برای عرض از مبدا ها وارد کنم؟
ممنون میشم[/sub]
نقل قول  

آفلاین sn-27
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-11-2014, 09:32 PM
سلام  دوست عزیزم
از وقتی کع برای پاسخ دهی به سوالات کاربران قرار میدین ازتون تشکر میکن.
من میخوام  با استفاده از نرم افزار ایویوز داده های پانلی رو شبیه سازی کنم که دارای نقاز شکست باشند چطور باید این شبیه سازی رو انجام بدم؟

نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

28-11-2014, 12:50 AM
(27-11-2014, 09:32 PM)'sn-27' نوشته: سلام  دوست عزیزم
از وقتی کع برای پاسخ دهی به سوالات کاربران قرار میدین ازتون تشکر میکن.
من میخوام  با استفاده از نرم افزار ایویوز داده های پانلی رو شبیه سازی کنم که دارای نقاز شکست باشند چطور باید این شبیه سازی رو انجام بدم؟

سلام دوست من 
خواهش میکنم Smile
تا حالا simulation  با ایویوز انجام ندادم و بهتر بگم بلد نیستم. 
ولی تا اونجا که میدونم برای زمانی که شکست دارید از آزمون مربوط به ساختاری استفاده میکنید و نقاط شکست رو در دوره مورد بررسی تون مشخص میشه و بعد میتونید ازمون های دیگه و برآورد انجام بدید. 
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-11-2014, 12:54 AM
(27-11-2014, 05:26 PM)'surfer' نوشته: سلام دوست خوبم و ممنون از وقتی که در اختیتر دیگران قرار میدی جای بسی سپاسگزاری داره:*
من برای پایان نامم باید یک رگرسیون ols ران کنم که مدلم یک متغیر وابسته و 3 متغیر توضیحی داره و همچنین دو متغیر دامی برای عرض از مبدا و دو متغیر دامی برای یکی از متغیرهای مستقل
در واقع میخواستم اندازه شرکت هارو به کوچک و بزرگ و متوسط تقسیم کردم که تبدیل به دو متغیر دامی شد
این مدل من هست:
Y = β[sub]0[/sub] + β[sub]1[/sub]X[sub]1[/sub] + β[sub]2[/sub]D[sub]small[/sub] + β[sub]3[/sub]D[sub]large[/sub] + β[sub]4[/sub]D[sub]small[/sub] X[sub]1[/sub] + β[sub]5[/sub]D[sub]large[/sub] X[sub]1[/sub] + β[sub]6[/sub]X[sub]2[/sub] + β[sub]7[/sub]X[sub]3
سوالم اینه من چطور باید متغیرهای دامی رو برای متغیر توضیحی و برای عرض از مبدا ها وارد کنم؟
ممنون میشم[/sub]

سلام دوست عزیز

خواهش میکنمSmile
تو این ارسال نحوه ورود متغیر موهومی یا دامی رو توضیح دادم.
میتونید مطالعه کنید و اگه باز مشکلی داشتید در خدمتم. 
نقل قول  

آفلاین surfer
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-11-2014, 09:05 AM
ممنونم الی جان دوست خوبمSmile
اینی که شما فرمودید برای متغیر دامی عرض از مبدا هست؟اگر بخواهیم برای متغیر مستقل استفاده کنیم باید d رو ضرب در اون متغیر مستقل کنیم درسته؟

من هرچی خواستم داده هامو از اکسل import کنم ارور میداد و به شکل علامت سوال در میاومد ایویوز فارسی نمیپذیره؟آخه من 245 تا شرکت دارم که اسماشونو فارسی زدمSad

یه سوال دیگه: من در کل با دامی ها 7 متغیر دارم که هر کدوم اطلاعاتش برای 5 سال هست و شامل نمونه ای از 245 شرکت هست.این پنل دیتا هست یا سری زمانی؟
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-11-2014, 01:59 PM
(28-11-2014, 09:05 AM)'surfer' نوشته: ممنونم الی جان دوست خوبمSmile
اینی که شما فرمودید برای متغیر دامی عرض از مبدا هست؟اگر بخواهیم برای متغیر مستقل استفاده کنیم باید d رو ضرب در اون متغیر مستقل کنیم درسته؟
من هرچی خواستم داده هامو از اکسل import کنم ارور میداد و به شکل علامت سوال در میاومد ایویوز فارسی نمیپذیره؟آخه من 245 تا شرکت دارم که اسماشونو فارسی زدمSad
یه سوال دیگه: من در کل با دامی ها 7 متغیر دارم که هر کدوم اطلاعاتش برای 5 سال هست و شامل نمونه ای از 245 شرکت هست.این پنل دیتا هست یا سری زمانی؟

خواهش میکنم دوست گلم Smile
بله اون مطلب مربوط دامی به صورت به عرض از مبدا و برای متغیر مستقل شما بعد از تعریف اون متغیر دامی، در قسمت equation  به صورت ضرب در اون متغیر مستقل بیان میشود. 
احتمالا خطا به خاطر اسم فارسی بوده، بیاید شرکت ها رو شماره گذاری کنید به جای اینکه اسم فارسی بدید بهشون. 
در مورد سوال بعدتون، اگه شما اطلاعات یک شرکت رو در طول زمان بررسی میگردید این فقط میشد سری زمانی. اما شما حالا دارید اطلاعات چندین شرکت(Cross section) در طول زمان(times series) بررسی میکنید که این میشه پانل  یعنی ترکیبی از سری زمانی و مقطع عرضی
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

28-11-2014, 02:01 PM
(26-11-2014, 03:14 AM)'bastani' نوشته: سلام خسته نباشید. ممنون از راهنمایی تون. قسمت ویدئو که گذاشید برای من دانلود نمیشه؛ و یک سوال دیگه داشتم میخواستم بدونم منظورتون از اینکه pool data را به پانل میتونم تبدیل کنم چیه؟ چطور میتونم انجامش بدم؟با سپاس
سلام خسته نباشید.
در مقاله بیس من روشی که برای تخمین استفاده کرده، روش between effect panel هست،میشه لطفا راجع به این روش و نحوه تخمین آن با استفاده از ایویوز(8) برام توضیح بدید. باتشکر

دوست عزیز 
سعی میکنم امروز به تمام سوالاتون جواب کامل بدم. 
و لینک بدون اشکال ویدیو براتون قرار بدم. 
نقل قول  

آفلاین surfer
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-11-2014, 09:11 PM
ممنونم چشم این کار رو میکنم ولی دوست داشتم اسم شرکت ها باشه!شاید هم یک وقتی گذاشتم و اسم همگی رو پینگلیش کردم!

میشه لطفا روش وارد کردن داده یا import کردن پنل دیتا رو بگید.اون فایلی که برای آموزش هست من دانلود کردم برای داده های مقطعی و سری زمانی هست

راستی قدر خودت رو بدون مثل شما کم پیدا میشه![img]images/smilies/heart.gif[/img]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 48 بعدی »