عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها استرالیا و نیوزلند تحصیل در استرالیا و نیوزلند شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا

صفحه‌ها (71): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... 71 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-11-2014, 06:07 PM
(16-11-2014, 11:15 AM)'ms.p' نوشته: با سلام و ممنون از مطالب خوبتون
لیسانس تغذیه و رژیم درمانی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با معدل 16.98 و فوق بیوشیمی از دانشگاه پیام نورتهران با معدل 17.
3 تا مقاله ISI با ایمپکت حدودا 2 که در حوزه کار بیوتکنولوزی هستند اما به رشته ای که قصد ادامه تحصیلشو دارم چندان مرتبط نیستند و 2 سال سابقه کار مرتبط با رشته لیسانس.درحال نوشتن مقاله از پایان نامه که ISI باشه.درحال حاضز نمره زبان ندارم اما میتونم  حداکثر تا سال آینده نمره آیلتس قابل قبولیو کسب کنم.میخوام واسه رشته ایمونولوژی یا بیوشیمی بالینی در مقطع دکترا اقدام کنم و گزینه اخر همون رشته بیوتکنولوژی هست.نیازمند گرفتن فاند هستم.به نظر شما با این شرایط امکان گرفتن فاندو دارم؟

سلام دوست خوب
بنظر من از نظر معدل و دانشگاه دوره لیسانس شرایط خوبی نسبتا داری فقط اینکه دانشگاه پیام نور را تا چه حدی قبول داشته باشند برای من مبهم هست ولی از نظر کلی با توجه به معدل و رزومه پژوهشی با فرض پیدا کردن استاد و داشتن پروپوزال مناسب من شانس خوبی برای شما می بینم ولی پیشنهاد می کنم دانشگاه های غیر گروه 8 که نسبت به دانشگاه شما کمتر حساس هستند اقدام کنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین elahe69
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-11-2014, 09:26 PM
با سلام لطفا منو راهنمایی کنید یه کم گیج شدم.
معدل لیسانس 14.67
معدل فوق لیسانس 16.89
4 تا مقاله isi
نمره ielts 7 شده.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد هر دو مقطع بودم.
رتبه 2 کنکور کارشناسی ارشد هم شدم. شانس برای پذیرش دانشگاه هاب جی8 چقدره؟  
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Thumbs Up  22-11-2014, 11:40 PM
(22-11-2014, 09:26 PM)'elahe69' نوشته: با سلام لطفا منو راهنمایی کنید یه کم گیج شدم.
معدل لیسانس 14.67
معدل فوق لیسانس 16.89
4 تا مقاله isi
نمره ielts 7 شده.

سلام. به آکادمیاکافه خوش اومدین
راستش اینجا بر اساس تجربیات دوستانی که رفتن و نتایج پذیرش نظر داده میشه و چیزی قطعی نیست ولی با توجه به تعداد مقالات و نمره آیلتس شما باید بگم اگر بتونید استاد پیدا کنید شانس بالایی حتیبرای G8 دارید. انگیزه نامه خوبی تهیه کنید و شروع به ایمیل زدن و سرچ دانشگاه ها بکنید که بتونید اپلای کنید ولی بهتره دانشگاه های دیگه ای بجز گروه 8 مد نظر قرار بدین که شانستون بالا بره
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-11-2014, 12:28 AM
(22-11-2014, 09:26 PM)'elahe69' نوشته: با سلام لطفا منو راهنمایی کنید یه کم گیج شدم.
معدل لیسانس 14.67
معدل فوق لیسانس 16.89
4 تا مقاله isi
نمره ielts 7 شده.

سلام دوست خوب
رشته خود را نفرمودید؟ رشته های پزشکی و پرستاری و هم خانواده انها تا این لحظه همه بصورت مهاجرتی رفتند چون سیستم اموزشی پزشکی ایران متاسفانه با همه کشورها تفاوت دارد و عموما باید یک تا سال انجا دوباره تحصیل کنید تا مدرک شما را قبول کنند 
اما اگر رشته شما بایولوژی یا رشته هایی مثل شیمی و موارد مشابه هست بنظر شخصی من شانس بورس شدن در گروه هشت برای شما متوسط هست چون عموما معدل محور هستند ولی بقول جناب پاشایی برای سایر دانشگاه ها شانس بالایی دارید بنظر من دانشگاه هایی مثل مک کوری گریفیث جیمز کوک را حتما چک کنید

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین elahe69
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-11-2014, 02:09 AM
رشته من مهندسى بهداشت محيط است كه مقاله هام در خصوص آلودگى ميكروبى آبه. دوس دارم تو اين زمينه هم كار كنم. ولى نتونستم دپارتمان مناسب رو پيدا كنم، راهنمايى ميكنين؟؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

24-11-2014, 08:16 PM
(23-11-2014, 02:09 AM)'elahe69' نوشته: رشته من مهندسى بهداشت محيط است كه مقاله هام در خصوص آلودگى ميكروبى آبه. دوس دارم تو اين زمينه هم كار كنم. ولى نتونستم دپارتمان مناسب رو پيدا كنم، راهنمايى ميكنين؟؟

سلام دوست خوب
شما دانشگاه دیکن این لینک و دانشگاه استرالیای غربی این لینک و دانشگاه نیو کسل این لینک و نهایتا دانشگاه مرداک  را چک کنید

نقل قول  

آفلاین persevere
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-11-2014, 12:44 PM
با سلام،
من تقریبا دو سال پیش با یکی از اساتید خارج از کشور (که ایرانی هم نیست) در مورد موضوعی تخصصی در مهندسی معدن کمک گرفتم و با توجه به راهنمایی هایی که به من داشت مطالعه مورد نظر رو به سرانجام رسوندم. موضوع در مورد یک روش پیشنهادی بود که من به دلایل عدم دسترسی به داده های مناسب نتونستم در ایران صحت و اعتبار اون رو بسنجم ولی خوشبختانه اون استاد این اطلاعات رو از طریق پروژه های خودش در اختیار من گذاشت تا صحت و دقت روش پیشنهادی رو بسنجیم که البته خیلی تو این راه به من کمک کرد. با پیشنهاد خود استاد نتایج کار رو به دو تا از مجلات برتر تو این حوزه فرستادیم که یکی از کارها قبول شده و یکی دیگه هم در دست داوری هست.
من از زمانی که این رابطه علمی رو با این استاد غیر ایرانی شروع کردم توانایی انجام تحقیقات و مطالعه رو در خودم بشتر دیدم و تصمیم گرفتم برای دکترا اقدام کنم. چند وقت پیش در مورد دکترا باهاش صحبت کردم و ازش کمک خواستم که اگه استادی رو در استرالیا میشناسه بهم معرفی کنه. با توجه به اینکه خودم به تعدادی از اساتید در استرالیا ایمیل زدم ولی اونا جواب دادن که موضوع مورد نظر من به تخصصشون کمتر مرتبط هست و بهتره با افراد دیگه مشورت کنم. در نهایت دوباره این موضوع رو با استاد خودم در میون گذاشتم و او بهم گفت که خودش در حال پیوستن به یکی از دانشگاههای استرالیا به عنوان هیئت علمی هست و من میتونم برا دکترا اون رو به عنوان سوپروایزر در اون دانشگاه معرفی کنم.
با توجه به تجربیات شما دوستان عزیز در مورد پذیرش دکترا، آیا به این صورت درخواست من رو دانشگاه قبول میکنه؟ با توجه به اینکه این استاد من رو کامل میشناسه حتی بهتر از استادای خودم و تجربیات خیلی خوبی رو در طول این دو سال همکاری در اختیار من گذاشته.
ممنونم اگه من رو در این مورد بیشتر راهنمایی کنید.   
The wealth is not in money,  the wealth is in science and how it could be useful for society
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

29-11-2014, 01:07 PM
یکی از مراحل اپلای کردن در استرالیا پیدا کردن سوپروایزر هست. در واقع در اکثر مواقع پروف ای از تأیید استاد برای تکمیل فرآیند اپلای میخواهند. راجع بورس دانشگاه تصمیم میگره. ایشون ممکنه خودشون فاند جداگانه داشته باشند که بتونند دانشجویی رو ساپورت کنند، در غیر اینصورت حتی در صورت پذیرش باید یا از دانشگاه بورس بگیرید و یا اینکه خودتون سرمایه گذاری کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-12-2014, 01:55 PM
(29-11-2014, 12:44 PM)'persevere' نوشته: با سلام،
من تقریبا دو سال پیش با یکی از اساتید خارج از کشور (که ایرانی هم نیست) در مورد موضوعی تخصصی در مهندسی معدن کمک گرفتم و با توجه به راهنمایی هایی که به من داشت مطالعه مورد نظر رو به سرانجام رسوندم. موضوع در مورد یک روش پیشنهادی بود که من به دلایل عدم دسترسی به داده های مناسب نتونستم در ایران صحت و اعتبار اون رو بسنجم ولی خوشبختانه اون استاد این اطلاعات رو از طریق پروژه های خودش در اختیار من گذاشت تا صحت و دقت روش پیشنهادی رو بسنجیم که البته خیلی تو این راه به من کمک کرد. با پیشنهاد خود استاد نتایج کار رو به دو تا از مجلات برتر تو این حوزه فرستادیم که یکی از کارها قبول شده و یکی دیگه هم در دست داوری هست.
من از زمانی که این رابطه علمی رو با این استاد غیر ایرانی شروع کردم توانایی انجام تحقیقات و مطالعه رو در خودم بشتر دیدم و تصمیم گرفتم برای دکترا اقدام کنم. چند وقت پیش در مورد دکترا باهاش صحبت کردم و ازش کمک خواستم که اگه استادی رو در استرالیا میشناسه بهم معرفی کنه. با توجه به اینکه خودم به تعدادی از اساتید در استرالیا ایمیل زدم ولی اونا جواب دادن که موضوع مورد نظر من به تخصصشون کمتر مرتبط هست و بهتره با افراد دیگه مشورت کنم. در نهایت دوباره این موضوع رو با استاد خودم در میون گذاشتم و او بهم گفت که خودش در حال پیوستن به یکی از دانشگاههای استرالیا به عنوان هیئت علمی هست و من میتونم برا دکترا اون رو به عنوان سوپروایزر در اون دانشگاه معرفی کنم.
با توجه به تجربیات شما دوستان عزیز در مورد پذیرش دکترا، آیا به این صورت درخواست من رو دانشگاه قبول میکنه؟ با توجه به اینکه این استاد من رو کامل میشناسه حتی بهتر از استادای خودم و تجربیات خیلی خوبی رو در طول این دو سال همکاری در اختیار من گذاشته.
ممنونم اگه من رو در این مورد بیشتر راهنمایی کنید.   
سلام دوست خوب 
در استرالیا داشتن سوپروایزر نقش مهمی در گرفتن پذیرش دارد ولی در پروسه بررسی برای بورس معدل و اعتبار دانشگاه و مقالات شما و حتی توصیه نامه و نمره زبان تاثیر بسیار چشمگیری دارد
بنظر من روی حرف یک استاد زیاد حساب نکنید و با چندین دانشگاه مکاتبه و نهایتا اپلای کنید

نقل قول  

آفلاین persevere
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

01-12-2014, 07:12 PM
(01-12-2014, 01:55 PM)'saaaaam' نوشته:
سلام دوست خوب 
در استرالیا داشتن سوپروایزر نقش مهمی در گرفتن پذیرش دارد ولی در پروسه بررسی برای بورس معدل و اعتبار دانشگاه و مقالات شما و حتی توصیه نامه و نمره زبان تاثیر بسیار چشمگیری دارد
بنظر من روی حرف یک استاد زیاد حساب نکنید و با چندین دانشگاه مکاتبه و نهایتا اپلای کنید

البته همه دانشگاه های استرالیا نیاز به معرفی potential supervisor دارند و به نظر من این تنها استاد هست که میتونه نقش مهمی در گرفتن فاند تحقیقاتی ایفا کنه. البته برا scholarship و سایر مراحل پذیرش حرف شما دقیقا درسته.
The wealth is not in money,  the wealth is in science and how it could be useful for society
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (71): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... 71 بعدی »