عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان ویزای دانشجویی برای کشور آلمان

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ویزای دانشجویی برای کشور آلمان
آفلاین 21mahsa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-09-2014, 12:58 PM
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم اگه پذیرش برای یکی از کالج های آلمان رو داشته باشم برای مصاحبه سفارت برای ویزا، زبان آلمانی در چه سطحی لازمه؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-09-2014, 01:13 PM
درود بر شما و خوش آمدید به این فروم

لطفا پست اول همین تاپیک را مطالعه بفرمایید. [img]images/smilies/smile.gif[/img]
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین messengerman
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-09-2014, 11:16 PM
سلام دوستان
پذیرش من حدود 10 روزه که اومده و باید تا آخر اکتبر اونجا باشم. از اونجا که سفارت وقت اضطراری رو برداشته و وقت ها هم تا انتهای اکتبر پره راهکاری وجود داره که بشه وقتی فوری برای مصاحبه از سفارت گرفت؟
با توجه به میانگین موارد قبلی چقد طول می کشه تا بعد مصاحبه ویزا بیاد دستت؟
انجمن رو مطالعه کردم چیزی دستگیرم نشد توی مورد خاص من. ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین payamad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-09-2014, 02:50 AM
سلام, من یک سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
من برای Winter 2014 و Summer 2015 پذیرش دارم و مراحل اخد ویزارو هم گذروندم و در سایت سفارت کد من رو برای صدور ویزا اعلام کردن.
با توجه به وقت کمی که دارم فکر نمی کنم به ترم Winter برسم. بنابراین روزی که برای گرفتن ویزا به سفارت می رم با توجه به اینکه در نامه پذیرس Summer 2015 هم ذکر شده, آیا می تونم درخواست کنم که ویزا برای ترم Summer صادر بشه؟ یا اینکه برای ترم بعدی باید دوباره تمام مراحل مصاحبه رو دوباره طی کنم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

01-10-2014, 10:14 PM
(20-09-2014, 11:16 PM)'messengerman' نوشته: سلام دوستان
پذیرش من حدود 10 روزه که اومده و باید تا آخر اکتبر اونجا باشم. از اونجا که سفارت وقت اضطراری رو برداشته و وقت ها هم تا انتهای اکتبر پره راهکاری وجود داره که بشه وقتی فوری برای مصاحبه از سفارت گرفت؟
با توجه به میانگین موارد قبلی چقد طول می کشه تا بعد مصاحبه ویزا بیاد دستت؟
انجمن رو مطالعه کردم چیزی دستگیرم نشد توی مورد خاص من. ممنون میشم راهنمایی کنید

شما باید به دانشگاه بابت تاخیر اطلاع بدی این فرایند بدلیل حجم زیاد درخواست هر ساله در سفارت المان رخ میده و چیز جدیدی نیست نگران نباشید. بعد از مصاحبه حدود 3 تا 4 هفته.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

01-10-2014, 10:17 PM
(27-09-2014, 02:50 AM)'payamad' نوشته: سلام, من یک سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
من برای Winter 2014 و Summer 2015 پذیرش دارم و مراحل اخد ویزارو هم گذروندم و در سایت سفارت کد من رو برای صدور ویزا اعلام کردن.
با توجه به وقت کمی که دارم فکر نمی کنم به ترم Winter برسم. بنابراین روزی که برای گرفتن ویزا به سفارت می رم با توجه به اینکه در نامه پذیرس Summer 2015 هم ذکر شده, آیا می تونم درخواست کنم که ویزا برای ترم Summer صادر بشه؟ یا اینکه برای ترم بعدی باید دوباره تمام مراحل مصاحبه رو دوباره طی کنم؟

شما مشکلی نداری.
اگر واست رشته دوره زمستانت خیلی مهم نیست برای تابستان 2015 اقدام کن که هم خیالت راحت باشه و راحت میزات رو هم بگیری.
نه نیازی به گذروندن مجدد نیست. میتونی تقاضای ترم بعد بدی اگر نامه پذیرش اصلی دستت رسیده.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین azarnoor
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-10-2014, 02:25 PM
سلام.

من دو سال در مالزی اقامت داشتم برای تحصیل در مقطع فوق لبسانس رشنه مدیریت پروزه.میخوام برای  مستردوم  برای المان اقدام کنم.ممنون میشم منوراهنمایی کنید برای دانشگاه

من میتونم همسرم رو هم با خودم بیارم المان زیر ویزا خودم.محدودیتی نداره ,شرایط چیه?
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

08-10-2014, 12:25 PM

(04-10-2014, 02:25 PM)'azarnoor' نوشته:
سلام.

من دو سال در مالزی اقامت داشتم برای تحصیل در مقطع فوق لبسانس رشنه مدیریت پروزه.میخوام برای  مستردوم  برای المان اقدام کنم.ممنون میشم منوراهنمایی کنید برای دانشگاه

من میتونم همسرم رو هم با خودم بیارم المان زیر ویزا خودم.محدودیتی نداره ,شرایط چیه?

Dear Sir

Actually, you can't apply for student visa together. At first, after three months then you can send spouse invitation letter to your wife then she will apply visa and join to you.
نقل قول  

آفلاین k24
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-10-2014, 07:59 PM
درود دوستان

من میخوام فردا برم سفارت و ویزامو بگیرم. میخوام به مسئول صندوق بگم که مهر خروجم رو 10 نوامبر بزنه. امکانش هست که به این تاریخ ایراد بگیره و بگه که خیلی دیره؟ بر چه اساسی تاریخ خروج رو میزنن؟

و اگه 10 نوامبر تاریخ خروج رو بزنهٰ به این معنی هست که من تا 10 فوریه فرصت سه ماهه رو دارم؟

ممنون.....
FC Bayern forever number one
You can call us the champions of world
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

09-10-2014, 08:35 AM
(08-10-2014, 07:59 PM)'k24' نوشته: درود دوستان
من میخوام فردا برم سفارت و ویزامو بگیرم. میخوام به مسئول صندوق بگم که مهر خروجم رو 10 نوامبر بزنه. امکانش هست که به این تاریخ ایراد بگیره و بگه که خیلی دیره؟ بر چه اساسی تاریخ خروج رو میزنن؟
و اگه 10 نوامبر تاریخ خروج رو بزنهٰ به این معنی هست که من تا 10 فوریه فرصت سه ماهه رو دارم؟
ممنون.....

Hi Friend

I think that it is hard to give him order to change your departure date , the embassy give them to in charge of that position and she/he gives to you based on rules
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 19 بعدی »