عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Star  15-09-2014, 08:18 PM
(15-09-2014, 07:52 PM)'سعید7' نوشته: با دیپلم واقعا هم ترس داره!آقا توی خود سایت سازمان وظیفه اینو نوشته:
- حداكثر زمان معرفي مشمولاني كه پس از سن مشموليت ، فارغ التحصيل، انصراف، ترك تحصيل يا اخراج مي شوند چه مدت مي باشد؟
جواب : از تاريخ فراغت ، اخراج يا ترك تحصيل يكسال فرصت دارند تا خود را معرفي نمايند.
مثال: دانش آموز متولد 18/2/73 كه در تيرماه 1391 فارغ التحصيل، انصراف ، ترك تحصيل ويااخراجي محسوب شوند تاپايان تير ماه 92 مهلت معرفي خواهد داشت. [font]الان که 1393 هست نه 1392[img]images/smilies/confused.gif[/img][/font]
از تاريخ فراغت ، اخراج يا ترك تحصيل يكسال فرصت دارند تا خود را معرفي نمايند.
(جهت ایجاد تسهیلات برای این قبیل مشمولان ، برای شرکت در آزمون دانشگاهها ،تا 31/6/سال بعد از فراغت از تحصیل مهلت معرفی دارند.) تا 31 شهریور 92 نه 93. 
با توجه به متن بالا دیگه دفترچه نیاز نیست واسه پست که!ی جاشم نوشته تا بیست سال تمام!آقا من که دی ماه امسال بیست سالم تموم میشه اگه آذر ماه پیام نور ثبت نام کنه میتونم؟البته گفته تا بیست سال تمام با معافیت تحصیلی.من مشکلم همین چند ماه تا آذر یا بهمنه که نمیدونم با چه معافیتی پرش کنم.هیچ راهی نیست؟

در مورد با دیپلم سربازی رفتن حق دارید ولی خودتون مقصرید[img]images/smilies/sad.gif[/img] ولی خیلی ها رفتن و کلی هم خاطره دارند ولی دستور نمیتونید بدین[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
من بیست سال تمام رو والا تا الان نشنیدم!!!! سن داوطلبی اعزام 18 و سن اجباری 19 سال تمام هست. الان شده 20 سالگی؟!! توجیهی نداره اصلا!! یک پسر در اواخر خرداد 18 سالگی پیش دانشگاهیش تمام میشه و تا آخر شهریور سال بعدش معافیت داره و هیچی نمیخواد. ولی بعد از این تاریخ باید دفترچه رو پست کنه تا اگر دانشگاه قبول شد ارایه بده و اگر هم ثبت نام طول کشید و به اعزامش رسید باید بره سربازی و در صورت قبولی در دانشگاه از یگان خدمتی معافیت تحصیلی بگیره. 
امیدوارم موضوع روشن شده باشه، اگر بیش از این به پرسش و پاسخ ادامه بدیم فکر کنم شبیه پرسش و پاسخ دو جانبه میشه و اعمال قانون میشیم[img]images/smilies/confused.gif[/img] میتونید از پیام خصوصی استفاده کنید.
از همکاریتون ممنونم
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین سعید7
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-09-2014, 09:04 PM
فداتون بشم نه دیگه تو مثالی که سازمان زده درسته ،اون نیمه اولیه تا یک سال که میشه آخر شهریور 92 فرصت داشته اما من که نیمه دومیم تا آخر شهریور 93 فرصت دارم.اصلا دفترچه چیه!لازم نیست که!!پیشنهاد میکنم اون صفحه سازمانو تو سایتش ببینید.در رابطه با 20 سال تموم هم نوشته ولی انقد پیچونده آدم گیج میشه!گیر من این فاصله تا بهمنه..هی روزگار
نقل قول  

آفلاین dfnegar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-09-2014, 01:13 AM
سلام  من در رشته زیست شناسی عمومی دانشگاه سراسری روزانه فارغ التحصیل شدم.میخوام دوباره کنکور شرکت کنم.در صورتی که پزشکی قبول بشم باید شهریه بپردازم؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Exclamation  16-09-2014, 09:39 AM
(16-09-2014, 01:13 AM)'dfnegar' نوشته: سلام  من در رشته زیست شناسی عمومی دانشگاه سراسری روزانه فارغ التحصیل شدم.میخوام دوباره کنکور شرکت کنم.در صورتی که پزشکی قبول بشم باید شهریه بپردازم؟

سلام. به این سایت خوش آمدین
لطفا قبل از پست دادن صفحات قبل رو بخونید. مورد شما چند بار سوال شده. این ارسال و این ارسال
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین emshy
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-09-2014, 03:48 PM
با سلام و خسته نباشید
اگر کسی کارشناسی رو روزانه خونده باشه و الانم در مقطع ارشد مشغول به تحصیل باشه، با انصراف قطعی مهر امسال(93) از دانشگاه:
1. میتونه در کنکور سراسری 94 شرکت کنه؟ یعنی محرومیت از کنکور دو ساله یا یک ساله به همراه نداره؟
2. محدودیتی در این باره که چون دارای مدرک کارشناسیه نداره؟ یعنی اجازه کنکور دادن داره؟
3. در صورت برقرار بودن صحت دو سوال بالا، همان معافیت تحصیلی یکساله کافیه یا باید دفترچه داشته باشه؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین خانم معلم
**
نقل قول

16-09-2014, 05:01 PM
باسلام اگه کسی رشته ژنتیک دانشگاه اصفهان قبول شده باشه ایا میتونه درارشدپزشکی شرکت کرد؟؟؟بنظرشمارشته ژنتیک اصفهان بهتره یا رادیولوژی اصفهان
نقل قول  

آفلاین mamali711
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-09-2014, 11:26 AM
سلام.من دانشجوی کارشناسی روزانه هوشبری هستم و خرداد 94 فارغ التحصیل میشم و الان از معافیت تحصیلی استفاده میکنم.اگه سال 94 کنکور بدم و یکی از رشته های دکترای عمومی قبول بشم از لحاظ سربازی مشکلی برام پیش نمیاد؟ممنون میشم سریع ج بدید
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Exclamation  18-09-2014, 12:40 PM
(16-09-2014, 05:01 PM)'خانم معلم' نوشته: باسلام اگه کسی رشته ژنتیک دانشگاه اصفهان قبول شده باشه ایا میتونه درارشدپزشکی شرکت کرد؟؟؟بنظرشمارشته ژنتیک اصفهان بهتره یا رادیولوژی اصفهان

سلام. در پزشکی که دکترای حرفه ای پیوسته می خونید!! منظورتون از ارشد پزشکی چیه؟ اگر هم منظورتون اینه که دوباره کنکور سراسری بده باید بگم چندین حالت وجود داره که همشون در 4 صفحه اخیر مفصل توضیح داده شده اند.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

18-09-2014, 06:33 PM
(18-09-2014, 12:40 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام. در پزشکی که دکترای حرفه ای پیوسته می خونید!! منظورتون از ارشد پزشکی چیه؟ اگر هم منظورتون اینه که دوباره کنکور سراسری بده باید بگم چندین حالت وجود داره که همشون در 4 صفحه اخیر مفصل توضیح داده شده اند.

برو رادیولوژی.. بازار کارش 100 درصد تضمینه
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین خانم معلم
**
نقل قول

20-09-2014, 08:12 PM
منظورم این بودهمین کارشناسی که که امتحان میدن واسه رشته های پزشکی ولی بایدشهریه بدن رومیگم!ارشدرواشتبانوشتم!ممنونم از راههنماییتون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 87 بعدی »