عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی بورس تحصیلی کره جنوبی

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بورس تحصیلی کره جنوبی
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-08-2014, 02:06 PM
(17-08-2014, 01:12 PM)'eliha1' نوشته: ببخشید آقای mr-voltage من پرسیده بودم معدل چه مقطعی مهمه برای کارشناسی ارشد؟برای بورسیه کارشناسی ارشد معدل لیسانس فقط مهمه یا برای کاردانی هم مهمه؟

شما اگر خب کاردانی به کارشناسی ناپیوسته بودی مسلماً نیازه هر دو مقطع! اما اگر لیسانس پیوسته خب دیگه همون لیسانس مهم خواهد بود.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین eliha1
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-08-2014, 07:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-08-2014, 07:28 PM توسط eliha1.)
(17-08-2014, 02:06 PM)Mr-Voltage نوشته:
شما اگر خب کاردانی به کارشناسی ناپیوسته بودی مسلماً نیازه هر دو مقطع! اما اگر لیسانس پیوسته خب دیگه همون لیسانس مهم خواهد بود.

ببخشید من یه سوال دیگه بپرسم،من کاردانیمو توی دانشگاه خوبی نبودم (دانشگاه آزاد سما واحد اندیشه) بودم با معدل پایانی 16:02 صدم یه درس افتاده هم داشتم استادمون کل 5 تا کلاسشو انداخت به جزء چند نفر ولی همون درسو ترم بعد با نمره ی 17.5 پاس کردم، چطوره؟آیا مهمه دانشگاهم خوب نبوده؟ و اون درسی که گفتم؟شانسی دارم اگه لیسانسو توی دانشگاه شهر قدس با نمره ی خوبی بگذرونم؟میتونم بورسیه بگیرم؟خیلی ممنونم آقای محترم که جواب سوالهامو میدید
نقل قول  

آفلاین eligo
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

12-09-2014, 07:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-09-2014, 08:47 PM توسط eligo.)
با سلام.
برای این بورس مقطع ارشد، نمیشه مدرک موقت دانشگاه سراسری رو سامیت کرد و بعدا مدرک اصلی رو داد؟ چون من برای آزاد کردن مدرک اصلیم میخام از عدم کاریابی استتفاده کنم و برای همین باید تا فروردین سال بعد صبرکنم. از طرفی گایدبوک پارسال میگه که کسانی که بهمن اپلای میکنن باید حداکثر  تا شهریور سال بعدش فارغ التحصیل بشن به شرطی که یه تاییدیه از دانشگاه بیارن که تا شهریورماه فارغ التحصیل میشن. این تاییدیه چی هست دقیقا؟ منی که رسما فارغ التحصیلم بهم میدن همچین چیزی؟

سول دیگم درباره تبدیل معدل به مقیاس 4 هست که در این بورس و کلا در دانشگاه های کره چجوری حساب میشه؟ من به خیال خودم یه تناسب ساده بود! ولی بعد از دیدن این تاپیک متوجه شدم ک به این آسونیام نیست!  حالا منم باید از همین روش استفاده کنم دیگه؟
نقل قول  

آفلاین k.girl
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-09-2014, 12:21 AM
سلام ببخشین اقای Mr-Voltage میخواستم یه راهنمایی ازتون بخوام من سه سال دبیرستان رو متوالی معدل 20 آوردم تو یه مدرسه خاص که هر سال برای ورودیش 2000 نفر ثبت نام میکنن ولی فقط 90 نفر انتخاب میشن در رشته تجربی امسال هم که پیش دانشگاهی هستم نمیخوام وقتم رو برای کنکور تلف کرده باشم و به جاش میخوام اون یه سال رو وقتم رو بزارم روی زبان البته تا حدی به زبان کره مسلطم مدرک زبان انگلیسیم رو هم سال بعدی انشا... خواهم گرفت این موقعیت برام وجود داره که برای شروع دانشگاه برم کره؟
نه برای گرفتن لیسانس و بقیه مدارک؟
میخوام از همون اول از دانشگاه کره شروع کنم اما با بورسیه با توجه به معدل تاپی که تا الان اوردم شرایطش برام محیاست؟
اگه نه راهه دیگه ای هست؟
یا شرایط دیگه ای که هر کدوم یه امتیاز برای بورسیه داشته باشه؟
نقل قول  

آفلاین آیدا اف 4
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-09-2014, 07:04 PM
با سلام
 می خواستم بدونم من باید چه رشته ای انتخاب کنم تا راحت تر بتونم بورسیه کره جنوبی بگیرم؟
اگر من بخوام بعد از دیپلم بورسیه بگیرم  باید چه مدارک و تقریبا چه نمراتی داشته باشم؟
خیلی متشکرم...
نقل قول  

آفلاین k.girl
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-09-2014, 10:25 PM
یه چیز رو از قلم انداختم!
میخوام از همون اول تو رشته پزشکی دانشگاه رو تو کره شروع کنم!
ولی یه چیزی رو متوجه نشدم یه جا نوشتین که پزشکی رو بورسیه شامل نمیشه؟ دقیقا یعنی چی؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-09-2014, 08:32 PM
(17-08-2014, 07:27 PM)'eliha1' نوشته: ببخشید من یه سوال دیگه بپرسم،من کاردانیمو توی دانشگاه خوبی نبودم (دانشگاه آزاد سما واحد اندیشه) بودم با معدل پایانی 16:02 صدم یه درس افتاده هم داشتم استادمون کل 5 تا کلاسشو انداخت به جزء چند نفر ولی همون درسو ترم بعد با نمره ی 17.5 پاس کردم، چطوره؟آیا مهمه دانشگاهم خوب نبوده؟ و اون درسی که گفتم؟شانسی دارم اگه لیسانسو توی دانشگاه شهر قدس با نمره ی خوبی بگذرونم؟میتونم بورسیه بگیرم؟خیلی ممنونم آقای محترم که جواب سوالهامو میدید

سلام بر شمامسلما دانشگاه خوب شانس شمارو بالا میبره، البته شاید دانشگاههای تاپ این موردو بخوان، شما واسه همه‌‌جا اقدامم کن اما گرفتن بورس بیشتر به مینیمم رزومه شما بستگی داره
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

18-09-2014, 08:44 PM
(16-09-2014, 12:21 AM)'k.girl' نوشته: سلام ببخشین اقای Mr-Voltage میخواستم یه راهنمایی ازتون بخوام من سه سال دبیرستان رو متوالی معدل 20 آوردم تو یه مدرسه خاص که هر سال برای ورودیش 2000 نفر ثبت نام میکنن ولی فقط 90 نفر انتخاب میشن در رشته تجربی امسال هم که پیش دانشگاهی هستم نمیخوام وقتم رو برای کنکور تلف کرده باشم و به جاش میخوام اون یه سال رو وقتم رو بزارم روی زبان البته تا حدی به زبان کره مسلطم مدرک زبان انگلیسیم رو هم سال بعدی انشا... خواهم گرفت این موقعیت برام وجود داره که برای شروع دانشگاه برم کره؟
نه برای گرفتن لیسانس و بقیه مدارک؟
میخوام از همون اول از دانشگاه کره شروع کنم اما با بورسیه با توجه به معدل تاپی که تا الان اوردم شرایطش برام محیاست؟
اگه نه راهه دیگه ای هست؟
یا شرایط دیگه ای که هر کدوم یه امتیاز برای بورسیه داشته باشه؟

سلام بر شماببین من بارها گفتم شانس گرفتن بورس لیسانس خیلی‌ کمه حتا اگه معدلت تاپ باوشه. ضمن اینکه واسه مدارک باید به سفارت زنگ بزنی‌ و ازش بپرسی‌ چه چیزی لازمه. هر سال هم تاریخش عقب و جلو می‌شه که باید ببینی‌ از دستش ندید. در کّل شانست رو امتحان کن عاما خیلی‌ تعجب نکن وقتی‌ ۱ نفر رو بیشتر از ایران نگرفتن
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-09-2014, 08:51 PM
(17-09-2014, 07:04 PM)'آیدا اف 4' نوشته: با سلام
 می خواستم بدونم من باید چه رشته ای انتخاب کنم تا راحت تر بتونم بورسیه کره جنوبی بگیرم؟
اگر من بخوام بعد از دیپلم بورسیه بگیرم  باید چه مدارک و تقریبا چه نمراتی داشته باشم؟
خیلی متشکرم...

نمی‌شه دقیق گفت واسه چه رشته شانس هست و واسه چه رشته‌ای نیستاما در کّل اگر رزومه خوبی داشته بوشی اوکی می‌باشد و شانس گرفتن بورس واسه مستر و دکترا بیشتر است. لیست مدارک هم تو سایت دانشگاه دقیق هست باید به قسمت ادمیشن مراجعه کنید و بد هم واسه مقطع تحصیلی‌ خودتون که لیسانس می‌خوای بهونی یا مستر  
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-09-2014, 09:01 PM
(17-09-2014, 10:25 PM)'k.girl' نوشته: یه چیز رو از قلم انداختم!
میخوام از همون اول تو رشته پزشکی دانشگاه رو تو کره شروع کنم!
ولی یه چیزی رو متوجه نشدم یه جا نوشتین که پزشکی رو بورسیه شامل نمیشه؟ دقیقا یعنی چی؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟

همانطور که قبلان گفتم پزشکی‌ بهش بورس تعلق نمیگیره و اینکه همه مقاطع به زبان کره‌ا‌ی برگزار می‌شه
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 49 بعدی »