عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی بورس تحصیلی کره جنوبی

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بورس تحصیلی کره جنوبی
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-10-2014, 08:16 AM
(06-10-2014, 04:31 PM)'tahmine' نوشته: سلام من تازه عضو شدم  مطالب و خوندم ولی یه سری ابهامات برام مونده[img]images/smilies/smile.gif[/img] من تو استان مازندران شهرستان امل هستم و در حال حاضر ترم 7 رشته نرم افزارم و قصد دارم بعد تمام شدن درسم به کره برم و میخوام هنر و طراحی لباس بخونم البته اونم میخوام واسه لیسانس دوباره برم میخوام بدونم من برای گرفتن اطلاعات بیشتر در مورد اینکه به کدوم دانشگا برم و ارائه ی مدارکم باید به کجا مراجعه کنم ؟موسسه خاصی هست؟و اینکه امکانش هست بعد تحصیل اونجا بهم اقامت بدن.... لطفا جواب بدین خیلی گیج شدم

Dear Applicant

The best source for recieving any information is University's homepage. Hence, It is better to check them out first, Also, As I know most of Art school in South Korea in Undergraduate or Postgraduate levels will conduct in Korean language. for more information let's have a contact with your admission incharge of you school or ISO office
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین RAMSAE
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-10-2014, 06:48 PM
سلام
خسته نباشید عزیزان از راهنمایی عالی تون
من میخوام برای مقطع دکترا در رشته شیمی آلی اقدام کنم
تازه ارشدمو با معدل 15.66 تموم کردم و 4 مقاله ISI در مرحله داوری دارم، یک مقاله علمی و پژوهشی داخلی و یک سرتیفیکیت سمینار نانو داخلی دارم.
معدل لیسانسم 15.93
تازه برای امتحان آیلس شروع به مطالعه کردم.
من دانشگاه هایی که رشتممو دارن رو پیدا می کنم ولی نمیدونم از کجا متوجه بشم که استاد دانشجو میخواد یا نه ؟
به نظر شما شرایطم برای بورس مناسبه؟
ایا دولت کره هم بورس داره ؟که فقط لازم به اقدام از طریق سفارت باشه و نیازی به مکاتبه با استاد نداشته باسیم
بی نهایت سپاسگذارم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-10-2014, 09:50 PM
(18-10-2014, 06:48 PM)'RAMSAE' نوشته: سلام
خسته نباشید عزیزان از راهنمایی عالی تون
من میخوام برای مقطع دکترا در رشته شیمی آلی اقدام کنم
تازه ارشدمو با معدل 15.66 تموم کردم و 4 مقاله ISI در مرحله داوری دارم، یک مقاله علمی و پژوهشی داخلی و یک سرتیفیکیت سمینار نانو داخلی دارم.
معدل لیسانسم 15.93
تازه برای امتحان آیلس شروع به مطالعه کردم.
من دانشگاه هایی که رشتممو دارن رو پیدا می کنم ولی نمیدونم از کجا متوجه بشم که استاد دانشجو میخواد یا نه ؟
به نظر شما شرایطم برای بورس مناسبه؟
ایا دولت کره هم بورس داره ؟که فقط لازم به اقدام از طریق سفارت باشه و نیازی به مکاتبه با استاد نداشته باسیم
بی نهایت سپاسگذارم

اساتید رو باید لیست ایمیل رو از هر دانشگاه بعد دپارتمان پیدا کنی. شرایطت با داشتن ایلتس یا تافل بالا میتونه بهتر بشه. به نظرم استاد پیدا کنی خیلی از کارها خودش حل میشه. بله دولت هم بورس ارائه میده در کنار بورس دانشگاه اما تنها یکی از این 2 مورد به شما تعلق میگیره. تو سایت دانشگاه اشاره میشه
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Mohammadsr
**
نقل قول

18-10-2014, 10:17 PM
سلام بنده می خوام برای ارشد برم کره رشتم معماریه از دانشگاه آزاد، آیلتس هم فکر کنم بتونم بالای 6/5 بگیرم معدلمم 18/83 هست و زبان کره ای رو هم تا حد زیادی بلدم و فرض کنیم دو تا مقاله ISI هم داشته باشم شانسم در چه حدیه؟ شانسک برای دانشگاه ملی سیول چقدره؟؟؟ و برای دانشگاه KAIST چقدره؟؟؟ بنده قبلا هم این سؤال رو پرسیده بودم ولی اون شرایط فرضی بودن ولی این شرایط تقریبا واقعین ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
[/url][url=http://mehrsaviber.com/]مهرسا وایبر
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-10-2014, 09:39 PM
(18-10-2014, 10:17 PM)'Mohammadsr' نوشته: سلام بنده می خوام برای ارشد برم کره رشتم معماریه از دانشگاه آزاد، آیلتس هم فکر کنم بتونم بالای 6/5 بگیرم معدلمم 18/83 هست و زبان کره ای رو هم تا حد زیادی بلدم و فرض کنیم دو تا مقاله ISI هم داشته باشم شانسم در چه حدیه؟ شانسک برای دانشگاه ملی سیول چقدره؟؟؟ و برای دانشگاه KAIST چقدره؟؟؟ بنده قبلا هم این سؤال رو پرسیده بودم ولی اون شرایط فرضی بودن ولی این شرایط تقریبا واقعین ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.

دروود بر شما.
با این شرایط مسلماً شانست برای کایست خوبه. اما سئول خیلی نمیشه نظری داد. استاد نقش بسیار مهمی داره.
نقل قول  

آفلاین Mohammadsr
**
نقل قول

19-10-2014, 09:52 PM
اگه بتونم معدل بالای 19 بگیرم چی؟ و آیلتسم هم 7 بگیرم؟ اونوقت شانسی برای
سئول
دارم؟ با داشتن مقاله های ISI بیشترچی تاثیری داره؟
[/url][url=http://mehrsaviber.com/]مهرسا وایبر
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-10-2014, 11:11 AM
(19-10-2014, 09:52 PM)'Mohammadsr' نوشته: اگه بتونم معدل بالای 19 بگیرم چی؟ و آیلتسم هم 7 بگیرم؟ اونوقت شانسی برای
سئول
دارم؟ با داشتن مقاله های ISI بیشترچی تاثیری داره؟

دوست عزیز. شما شاید با همین رزومه هم بتونی از سئول پذیرش بگیری مهم اینه که استاد از کار و تحقیقت خوشش بیاد والا گرفتن پذیرشش مشکلی نیست. مهم مقدار فاند و موضوع خوب است که نظر استاد مهمه.
نقل قول  

آفلاین eliha1
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

29-10-2014, 10:28 AM
سلام خسته نباشید میخوام یک سوالی ازتون بپرسم،واسه گرفتن بورسیه از یکی از دانشگاههای کره جنوبی واسه رشته معماری باید نرم افزار بلد باشیم و توی رزومه هم بنویسیم؟من cad بلدم ولی نه اونقدر حرفه ای اما چیز دیگه ای بلد نیستم لطفا راهنماییم کنید ممنونم
نقل قول  

آفلاین *Sky*
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
29-10-2014, 11:59 AM
سلام
مهمترین فاکتور برای رشته های هنری، تسلط بر نرم افزارهای طراحی و 3 بعدی ساز(3Ds MAX، AutoCAD2&3D، Revit، V_Rey، Photoshop و...) هست. که شما باید نمونه کارهای خودتون رو برای اثبات تسلط بر این نرم افزار ها، در قالب پورتفولیو یا همون آلبوم طراحی، بذارید.
لازم نیست همه ی نرم افزار ها رو بلد باشید، اما حداقل 3D MAX و Auto CAD رو واقعا باید بلد باشید.
در رابطه با نمونه کار هم وقتی تسلط پیدا کردید، می تونید بهترین طراحی ها و کارهاتون رو به این منظور ارائه بدید.
برای اطلاع بیشتر درباره ی آلبوم کارهای طراحی یا همون پورتفولیو، می تونید در بخش معماری همین سایت نگاهی بندازید.

I Have A Dream
آسمان فرصت پرواز بلنديست. قصه اين است که چه اندازه کبوتر باشي...
نقل قول  

آفلاین soshiyans1395
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-11-2014, 02:07 AM
سلاااااااااام ....من دانشجوی هوشبری دانشگاه شهید بهشتی هستم معدلم حدودا 19 هست و ایلتسم 8 هست  و به زبان کره ای بطور کامل مسلطم
چقد شانس دارم برای بورس ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 49 بعدی »