عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین never
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-09-2014, 04:10 PM
سلام من مهندسی کامپیوتر گیلان روزانه قبول شدم میخوام انصراف بدم یک سال بمونم تجربی بخونم پزشکی روزانه اگه قبول شم میتونم بخونم ؟!
معافیت هم دارم 
نقل قول  

آفلاین پرهام خ
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-09-2014, 10:16 PM
سلام خسته نباشید
من امسال (93) کنکور تجربی دادم دانشگاه تهران مدیریت صنعتی قبول شدم روزانه
حالا میخوام برای سال بعد دوباره کنکور شرکت کنم که بتونم دندون پزشکی چه سراسری چه آزاد تهران قبول شم
میخواستم بدونم باید چیکار کنم؟ اگر تا قبل از آذر انصراف بدم،مشمول محرومیت نمیشم؟ 
حتی آزادم نمیتونم برم دیگه؟ چ جوریه؟
الان باید چیکار کنم؟؟؟
لطفا اگه ممکنه زود جواب میدین؟ [عکس: sad.gif] اینم ایمیلم parhamkhm@gmail.com
نقل قول  

آفلاین Elham1361
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-09-2014, 02:49 AM
با سلام . من سال ٧٩ در كنكور سراسري پذيرفته شده و بعد از ٢ ترم دانشگاه رو بدون انصراف ترك كردم ، ميتونم امسال كنكور سراسري شركت كنم ؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Exclamation  13-09-2014, 09:53 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-09-2014, 09:54 AM توسط ahmadpashaei.)
(10-09-2014, 12:13 PM)'خانم معلم' نوشته: آقای توکلی گفته اندفقط دارندگان مدرک دیپلم وکاردانی حق شرکت درکنکوررادارنداگرمن بخواهم دررشته ی پزشکی دانشگاه آزادبعدازفارغ تحصیلی لیسانس شرکت کنم دقیقا چه خاکی بایدبسرم بریزم؟؟؟؟؟

عزیزم در پست بالایی من که جواب شما رو دادم:
نقل قول:
سلام
لطفا کمی قبل از دادن پست بگردین،در همین دو صفحه اخیر دقیقا مشکل شما حداقل دوبار پرسیده شده! من نمیدونم دانشگاه فرهنگیان فرق داره یا نه! ولی اگر با شمام مثل بقیه دانشجوهای روزانه دولتی برخورد بشه باید بگم دیگه نمیتونید در کنکور سراسری شرکت کنید و رایگان درس بخونید.
اگر کنکور بدین و قبول بشید باید شهریه بدین یا آزاد شرکت کنید.

پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Rainbow  13-09-2014, 10:00 AM
(10-09-2014, 06:14 PM)'موجو' نوشته: ممنون از پاسخ خوب و سریعتون، ولی یک سوال ، یعنی هیچ راهی نیست که در حین تحصیل برای پزشکی بخوونه، مثلا دو ترم اول بره رادیولوژی و بعد مرخصی بگیره و دوباره کنکور بده ؟؟

ببینید از سامانه پرسش و پاسخ سازمان سنجش بپرسید یا حضوری برید از کارشناسای طبقه همکف اون کوچه پشتی بپرسید ولی تا جایی که من می دونم چون دانشجوی روزانه موقعیت ارزشمند فرصت تحصیل رایگان یک نفر رو اشغال کرده اگر انصراف بده یا اخراج بشه شامل محرومیت میشه. یعنی اگر امسال تا قبل ثبت نام کنکور انصراف داد نمیتونه شرکت کنه بلکه باید سال آینده کنکور بده که دوسال دیگه شهریور بره ثبت نام کنه،یعنی دو سال محرومیت بکشه. اگر بازم شبه وجود داره کاری که گفتم انجام بدین و جواب سازمان رو اینجا بگین تا بقیه هم استفاده کنند.
با تشکر
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Big Grin  13-09-2014, 10:02 AM
(11-09-2014, 04:10 PM)'never' نوشته: سلام من مهندسی کامپیوتر گیلان روزانه قبول شدم میخوام انصراف بدم یک سال بمونم تجربی بخونم پزشکی روزانه اگه قبول شم میتونم بخونم ؟!
معافیت هم دارم 

یعنی الان انصراف بدین و بعد پاییز سال 94 کنکور ثبت نام کنید برای ورودی 1395؟ اگر اینطوره بله. شما محرومیت دوساله رو پشت سر میذارید. ولی امسال نمیتونید کنکور شرکت کنید چون محرومید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین اقاسعید
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-09-2014, 10:17 PM
سلام خسته نباشید-من امسال کنکور دادم ولی رتبم خوب نبود اگ یکی از رشته های بدون کنکورو تو دانشگاه ازاد بخونمو دروس عمومیشو باس کنم وقتی سال ۹۴ ک کنکور دادم اگ ازاد دراومدم یکی از رشته های بزشکی باید اون دروس عمومیرو دوباره باس کنم؟خواهش  میکنم زود راهنماییم کنید زمان ثبت نام تا دوروز دیگست
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Rainbow  13-09-2014, 10:53 PM
(13-09-2014, 10:17 PM)'اقاسعید' نوشته: سلام خسته نباشید-من امسال کنکور دادم ولی رتبم خوب نبود اگ یکی از رشته های بدون کنکورو تو دانشگاه ازاد بخونمو دروس عمومیشو باس کنم وقتی سال ۹۴ ک کنکور دادم اگ ازاد دراومدم یکی از رشته های بزشکی باید اون دروس عمومیرو دوباره باس کنم؟خواهش  میکنم زود راهنماییم کنید زمان ثبت نام تا دوروز دیگست

سوالتون رو درست و واضح نپرسیدین. حدس می زنم میخواهید الان در یک رشته دانشگاه آزاد ثبت نام کرده و دو ترم بخونید و سال آینده پزشکی آزاد اگر قبول شدین واحدهای مورد قبول/مشترک رو تطبیق بدین؟ من دانشگاه آزاد نبودم و نمی شناسم ولی چون دانشگاه های دولتی اینطورن منطقیه که دانشگاه آزادم واحدهای خودش رو تطبیق بده.دروس دو ترم اول هم در اکثر رشته ها یکسانند
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین never
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-09-2014, 11:57 PM
(13-09-2014, 10:02 AM)'ahmadpashaei' نوشته:
یعنی الان انصراف بدین و بعد پاییز سال 94 کنکور ثبت نام کنید برای ورودی 1395؟ اگر اینطوره بله. شما محرومیت دوساله رو پشت سر میذارید. ولی امسال نمیتونید کنکور شرکت کنید چون محرومید

نه منظورم ورودی 94 بود 
نمیشه روزانه رو به شبانه تبدیل کنم بعد انصراف بدم ؟!
نقل قول  

آفلاین razi020
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-09-2014, 12:41 PM
سلام برای انصراف دادن از دانشگاه دولتی روزانه باید هزینه بپردازیم؟؟؟این هزینه ها چطور محاسبه میشه؟؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 87 بعدی »