عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 122 123 124 125 126 127 128 129 130 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,251
07-09-2014, 06:20 PM
ببینید همانطور که در پست قبلی گفتم فرق خیلی بزرگی بین این دو کشور در اقامت گرفتن نیست.ادامه تحصیل هم بسته به رزومه ی شما و موارد دیگه داره
در مورد بورس تحصیلی هم بله استرالیا رنجش بیشتره ولی خرج هم به همون قدر بیشتره
(07-09-2014, 11:58 AM)'faeze23' نوشته: ممنون از راهنماییهای خوبتون
برای امکان ادامه تحصیل و دکترا چطور؟شنیدم استرالیا راحت تر اقامت میده تا کانادا
و بورس تحصیلی بیشتری دارن
درسته؟؟

نقل قول  

آفلاین Madridista
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,252
07-09-2014, 09:59 PM
سلام
دوستان متفاوت بودن رشته کارشناسی با رشته کارشناسی ارشد یک نکته منفی به حساب میاد برای پذیرش گرفتن در مقطع دکترا؟
اگر رزومه علمی خوب داشته باشم نمیتونم بورس بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,253
07-09-2014, 11:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-09-2014, 11:24 PM توسط saaaaam.)
'Madridista dateline='' نوشته: سلام
دوستان متفاوت بودن رشته کارشناسی با رشته کارشناسی ارشد یک نکته منفی به حساب میاد برای پذیرش گرفتن در مقطع دکترا؟
اگر رزومه علمی خوب داشته باشم نمیتونم بورس بگیرم؟

سلام دوست عزیز
بله متاسفانه تاثیر منفی می گذارد ولی بر اساس رشته تاثیر ان فرق دارد مثلا کسی که لیسانس زبان ولی فوق مدیریت دارد برای دکتری به مشکل عدم پاس کردن دروس پیشنیاز بر می خورد ولی کسی که لیسانس مهندسی برق دارد و فوق مخابرات دارد برای دکتری خیلی به مشکل بر نمی خورد
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین peyman1371
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,254
08-09-2014, 11:07 PM
سلام
من دانشجوی مقطع کارشناسی رشته حسابداری دانشگاه تهران هستم برای اینکه بتونم از یه دانشگاه خوب آمریکایی در رشته اقتصاد فوق لیسانس بگیرم دقیقا باید چه شرایط و رزومه ای برای فاند داشته باشم؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,255
Rainbow  08-09-2014, 11:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-09-2014, 11:47 PM توسط ahmadpashaei.)
(08-09-2014, 11:07 PM)'peyman1371' نوشته: سلام
من دانشجوی مقطع کارشناسی رشته حسابداری دانشگاه تهران هستم برای اینکه بتونم از یه دانشگاه خوب آمریکایی در رشته اقتصاد فوق لیسانس بگیرم دقیقا باید چه شرایط و رزومه ای برای فاند داشته باشم؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.

سلام. خوش آمدین به این سایت
دانشگاه شما در حد خوبی شناخته شده هست ولی با این حال باید در قسمتهای دیگه بهتر از بقیه باشیدتا بتونید برای ارشد بورسیه ای ببرید. این قسمتها شامل: 1- معدل که مهمترین معیاره و برای هدف شما زیر 16 نباید بیاد، 2-نمره آزمون GMAT (فکر کنم برای رشته شما) خیلی مهمه، 3-نمره آزمون تافل/آیلتس که باید بتونید نمره ای در حد بالای 7/100 بیارید. سوای اینا اگر بتونید مقاله ای داشته باشید خیلی رزومتون رو پربارتر می کنه چرا که شما پایان نامه ندارید و کارتون در ترم آخر خیلی ساده تر از مهندسی ها هست،اگر سعی کنید در دانشگاه شما میشه مقاله داد. بازم برعکس مهندسی ها داشتن سابقه کاری در جاهای خوب در رشته های شمام میتونه مفید باشه. بنابراین سعی کنید کارهای عمومی حسابداری رو تا جاییکه به معدلتون لطمه نزنه در شرکتهای خوب تابستان ها یاد بگیرید تا بعدا بتونید ازشون نامه سابقه کار بگیرید و همچنین کارآموزیتون رو در ادارات یا شرکتهای بزرگ و معروف تهران بگذرونید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Sima333
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,256
09-09-2014, 06:26 PM
سلام  دوستان میشه راهنماییم کنید؟این شرایط منه ولی حتما میخوام بورسیه بشم و هیچگونه اطلاعی ندارم که از کجا و چه زمانی شروع کنم؟اول برای بورسیه اقدام کنم (چطوری؟) و یا اول اقدام برای پذیرش کنم؟ و اینکه اولویت من با المان و کانادا است و در این دو محل دوستانی دارم به نظرتون در چه مرحله ای برای پیگیری کارهام بفرستمشون؟ 

-. مقطع تحصیلی و دانشگاه : ليسانس ، دانشگاه تبريز(البته دو ترم ديگه تموم ميكنم)
-. معدل:حدودا١٧.٥
-. رشته : فيزيوتراپى
-. نمره زبان : فعلا اقدام نكردم ولى اگر اسفند93 بخوام ازمون بدم نمره ى خوبى ميگيرم و مشکلم اینه که من برای ایلتس اماده شدم ولی گویا برخی دانشگاه های کاندا تاقل میخواد؟؟ یا اگر برای المان اقدام کنم باید المانی بخونم؟!
-. تعداد مقاله و نوع : متاسفانه فعلا ندارم
- شرایط خاص : تا اتمام تحصیلم احتمالا شاگرد اول تا سوم دانشگاه،دو مورد ثبت اختراع، چاپ كتاب ، حائز رتبه از برخى جشنواره داخلى و دانش اموز سمپاد
-. سایر فاکتورهایی که میخاید مورد توجه قرار بگیره : حتما ميخواهم بورس بگيرم و اگه امكانش باشه دكتراى رشتمو مستقيم بگيرم 
ممنون ميشم راهنمايى كنيدايا به من بورس ميدن؟ و يه سوال ديگه اينكه از كى بايد اقدام كنم؟بعد گرفتن مدرك ليسانسم؟چون برای پاییز 2015 میخوام اقدام کنم و درسمو تا تیر ماه تموم میکنم!!
نقل قول  

آفلاین the_y
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,257
09-09-2014, 07:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-09-2014, 07:33 PM توسط the_y.)
سلام
لیسانس برق (الکترونیک) دانشگاه دولتی زنجان با معدل 13/6
ارشد مخابرات امن علم و صنعت (الکترونیکی) با معدل 17
تافل هنوز ندادم ولی احتمال می دم 90 بشم
احتمالا یه مقاله خارجی
یکی هم داخلی
دو سال سابقه کار در مخابرات
4 سال کار در یکی از اداره های دولتی به عنوان Network Administrator
ممنون می شم اگه پیشنهاداتتون رو بگید.
مشغول پرپوزال ارشد هستم.
 برام مهمه که فاند بگیرم.
نقل قول  

آفلاین tmoghadam
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,258
09-09-2014, 10:05 PM
سلام
من لیسانس نرم افزار از دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 14 و ترم آخر فوق از دانشگاه آزادم و معدلم 16 هست، زبانم خوبه اما هنوز مدرکی ندارم ، و مدرک GRE هم ندارم، تصمیم داشتم برای دکترا بخونم اما بعد نظرم عوض شد که برم کانادا یا اروپا یا هر جایی که خوب باشه، اما هنوز هیچ اطلاعاتی ندارم ، از کجا شروع کنم ؟ و چقدر زمان  خواهد برد؟ دوستان خواهش میکنم کمک کنید.
نقل قول  

آفلاین tmoghadam
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,259
09-09-2014, 10:14 PM
سلام دوستان
من لیسانس نرم افزار از دانشگاه غیرانتفاعی با معدل 14 و ترم 4 فوق نرم افزار با معدل 16 هستم، تازه تصمیم گرفتم برای گرفتن پذیرش تحقیق کنم و هیچ اطلاعاتی ندارم، زبانم خوبه اما هنوز مدرک ندارم، و GRE و مقاله هم ندارم، لطفا برای سریعترین و آسانترین راه گرفتن پذیرش و اینکه از کدوم کشور شروع کنم بهتره؟ منو راهنمایی کنین
ممنونم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,260
09-09-2014, 11:01 PM
(09-09-2014, 10:05 PM)'tmoghadam' نوشته: سلام
من لیسانس نرم افزار از دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 14 و ترم آخر فوق از دانشگاه آزادم و معدلم 16 هست، زبانم خوبه اما هنوز مدرکی ندارم ، و مدرک GRE هم ندارم، تصمیم داشتم برای دکترا بخونم اما بعد نظرم عوض شد که برم کانادا یا اروپا یا هر جایی که خوب باشه، اما هنوز هیچ اطلاعاتی ندارم ، از کجا شروع کنم ؟ و چقدر زمان  خواهد برد؟ دوستان خواهش میکنم کمک کنید.

ضمن سلام و خوشامد گویی باید عرض کنم که معمولا ما میگیم در اولین قدم جزوه پذیرش سایت رو کاملا مطالعه کنید و بعد در تاپیکهای مختلف صفحات قبل رو بگردین و جوابهای شما نبود در تاپیک مرتبط سوال بپرسید.
با تشکر از همکاریتون
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 122 123 124 125 126 127 128 129 130 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
7 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 25-05-2025، 08:42 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی