عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 115 116 117 118 119 120 121 122 123 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,181
20-08-2014, 11:51 AM
معمولا دانشگاه هایی که رتبه های بدتری دارند سخت گیری کمتری هم روی نیازمندی های پذیرش انجام میدن. البته این مورد یک قاعده کلی برای تشخیص دانشگاه های ممتاز نیست و دانشگاه های ممتاز زیادی هم وجود دارند که برای زیاد شدن نرخ پرونده های ورودی، حداقل نیازمندی هاشون رو پایین در نظر می گیرن ولی در عمل انتخاب های نهایی بین بهترین ها صورت می گیره. در هر حال اگر بگردین بین دانشگاه های غیر معروف تر می تونید دانشگاه هایی رو پیدا کنید که روی مدرک تون سخت گیری نداشته باشن. برای اینکه بتونید خودتون رو به اصطلاح بهشون بقبولونید می بایست در مشخصه های دیگه مثل نمره زبان یا دستاوردهای علمی مثل مقاله قوی ظاهر بشین.

تقریبا مهمترین موردی که در حال حاضر می تونید پیگیرش بشین بهبود مهارت های زبانی و گرفتن نمره خوب در یکی از آزمون های تافل یا آیلتس هست. هدفگذاری تون روی به ترتیب نمره حدود 100 یا 7 در این آزمون ها باشه. از منوی بالای سایت، "جزوه" رو هم مطالعه کنید یک دید کلی بهتون میده.
(20-08-2014, 11:23 AM)'م.جباری' نوشته: ممنون از راهنماییتون 
برای دانشگاه های اروپا  که رنکینگ خیلی بالایی هم نداشته باشن ولی در بحث کنترل و اتوماسیون بتونم توش پیشرفت کنم ،باید از کجا شروع کنم و چه امتحاناتی رو بدم؟مثلا المان یا هلند لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر

(20-08-2014, 11:24 AM)'م.جباری' نوشته: یک سوال دیگه هم داشتم؟چه دانشگاههایی مدرک مجازی قبول ندارن؟
با تشکر

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین amirtoosi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,182
20-08-2014, 01:32 PM
با سلام برای تاریخ 26ام آگوست یه زمان مصاحبه میخواهم لطفا مرا راهنمایی کنید.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

#1,183
20-08-2014, 01:54 PM
مصاحبه برای چه چیزی؟
(20-08-2014, 01:32 PM)'amirtoosi' نوشته: با سلام برای تاریخ 26ام آگوست یه زمان مصاحبه میخواهم لطفا مرا راهنمایی کنید.
با تشکر

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین a.shoja
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,184
21-08-2014, 11:59 PM
با سلام و خسته نباشید میخواستم ایا GRE  واقعا لازم است  یا خیر و اگر لازم است واسه رشته های مختلف حدو نصاب متفاوتی دارد یا خیر و اینکه من خودم کسانی را سراغ داشتم بدون GRE  فاند گرفتند لطفا در این مورد راهنمایی ام کنید
اینجانب ارشد علوم خاک هستم و برای دکترا میخوام اقدام کنم رزومه خوبی دارم  تافل هم مطمن هستم نمره بالامیارم

ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,185
22-08-2014, 01:07 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-08-2014, 01:08 AM توسط M1KE.)
GRE رو بیشتر دانشگاه های آمریکا و تا حدی هم دانشگاه های کانادا احتیاج دارند و بقیه دانشگاه ها معمولا اون رو اجباری نمی دونند. طبیعتا اگر هدف تون گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا باشه بهتره در این آزمون شرکت کنید که دست تون برای انتخاب دانشگاه ها بازتر باشه ولی اگر کشورهای دیگه مدنظرتون هست خیلی مشکلی پیش نمیاد. برای افرادی که در بقیه شرایط پرونده شون ضعیف هستند (مثل معدل و مقاله) گاهی آوردن نمره خوب در این آزمون می تونه تا حدی پرونده شون رو قوی تر کنه. برای رشته شما تا جایی که اطلاع دارم مثل خیلی رشته های دیگه GRE Subjet وجود نداره و همون GRE General کفایت می کنه.

صفحه نیازمندی های پذیرش هر دانشگاه رو نگاه کنید که مطمئن بشین چه مدارک و آزمون هایی نیاز هست.

(21-08-2014, 11:59 PM)'a.shoja' نوشته: با سلام و خسته نباشید میخواستم ایا GRE  واقعا لازم است  یا خیر و اگر لازم است واسه رشته های مختلف حدو نصاب متفاوتی دارد یا خیر و اینکه من خودم کسانی را سراغ داشتم بدون GRE  فاند گرفتند لطفا در این مورد راهنمایی ام کنید
اینجانب ارشد علوم خاک هستم و برای دکترا میخوام اقدام کنم رزومه خوبی دارم  تافل هم مطمن هستم نمره بالامیارم
ممنون

Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین shaparak-p
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,186
22-08-2014, 10:27 PM
سلام من لیسانس مهندسی بهداشت حرفه ای هستم از دانشگاه علوم پزشکی مازندران با معدل 17.41 دنباله یه دانشگاهه خییلی تاپ واسه رشته های پزشکی هستم واسه یکی دوساله بعد برنامه ریزی میخوام واسش کنم دارم کلاسای زبان میرم واسه مدرکش. اصلا نمیدونم کجا دنباله دانشگاههایی که رشته پزشکی دارن بگردم.
1-چه جوری دانشگاههایی که رشته های پزشکی پذیرش دارندرو پیدا کنم؟
2-واسه رشته ی پزشکی چه شرایطی باید داشته باشم؟ واسه ارشد رشته های پزشکی چطور؟
3-به نظرتون ارشد ایران بخونم بعد واسه phd  یا پزشکی برم خارج بهتره یا نه از همون اول ارشد یا پزشکی رو برم خارج بخونم؟
4-آیا دانشگاههایی هستن که تحصیل توشون رایگان باشه یا کمتر باشه؟ کلا اگه بخوام واسه تحصیل برم خارج چقدر باید واسش هزینه کنم؟ منظورم از بعد از پذیرشه؟
5- بعد اگه بخوام درکنار تحصیل کاری مرتبط با رشته ام پیدا کنم چیکار باید کنم؟؟؟؟؟
6- حتماا باید مقاله داشته باشم یا نه؟
7- مقاله ام داخلی باشه مشکلی نداره یا حتما باید جایی غیراز ایران ارائه شده باشه؟

با سپاس بسیار
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,187
23-08-2014, 10:31 AM
دانشگاه هایی که رشته های مرتبط با پزشکی رو داشته باشند زیاد هستند و بسته به اینکه چه کشورهایی مدنظرتون باشه می تونید دانشگاه های معروف اونها رو از سایت های رتبه بندی نگاه کنید ببینید پزشکی دارند یا خیر. برای نمونه در کانادا دانشگاه های بریتیش کلمبیا، مک گیل، تورنتو، آلبرتا، مک مستر، وسترن، کلگری و خیلی دانشگاه های دیگه رشته های پزشکی رو دارند.

دو مولفه اصلی برای گرفتن پذیرش داشتن حداقل معدل و نمره زبان خوب در حدود تافل 100 یا آیلتس 7.0 هست. بقیه موارد مثل مقاله ها و توصیه نامه ها موارد جانبی هستند و در اولویت دوم قرار دارند. با توجه به اینکه معدل تون خوبه بیشتر می بایست روی زبان و مقاله ها کار کنید. هزینه تحصیل در دانشگاه هایی که اسم بردم بین سالانه 18 هزار تا 25 هزار دلار متغیر هست و برای بیشتر ایرانی ها بدون داشتن کمک هزینه پرداختش مشکل هست. به همین دلیل باید دنبال پذیرش همراه با فاند باشین.

در مورد بقیه سوالات قسمت های دیگه سایت رو نگاه کنید تاپیک های مستقلی برای اونها وجود داره. به ویژه تاپیک های دیگه همین انجمن راهنمای پذیرش رو نگاه کیند.
(22-08-2014, 10:27 PM)'shaparak-p' نوشته: سلام من لیسانس مهندسی بهداشت حرفه ای هستم از دانشگاه علوم پزشکی مازندران با معدل 17.41 دنباله یه دانشگاهه خییلی تاپ واسه رشته های پزشکی هستم واسه یکی دوساله بعد برنامه ریزی میخوام واسش کنم دارم کلاسای زبان میرم واسه مدرکش. اصلا نمیدونم کجا دنباله دانشگاههایی که رشته پزشکی دارن بگردم.
1-چه جوری دانشگاههایی که رشته های پزشکی پذیرش دارندرو پیدا کنم؟
2-واسه رشته ی پزشکی چه شرایطی باید داشته باشم؟ واسه ارشد رشته های پزشکی چطور؟
3-به نظرتون ارشد ایران بخونم بعد واسه phd  یا پزشکی برم خارج بهتره یا نه از همون اول ارشد یا پزشکی رو برم خارج بخونم؟
4-آیا دانشگاههایی هستن که تحصیل توشون رایگان باشه یا کمتر باشه؟ کلا اگه بخوام واسه تحصیل برم خارج چقدر باید واسش هزینه کنم؟ منظورم از بعد از پذیرشه؟
5- بعد اگه بخوام درکنار تحصیل کاری مرتبط با رشته ام پیدا کنم چیکار باید کنم؟؟؟؟؟
6- حتماا باید مقاله داشته باشم یا نه؟
7- مقاله ام داخلی باشه مشکلی نداره یا حتما باید جایی غیراز ایران ارائه شده باشه؟
با سپاس بسیار

Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین نسترن لواساني
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,188
24-08-2014, 06:11 PM
سلام ممنون ميشم با شرايط من راهنماييم كنين.
معدل ليسانس 13,14صنعتي اصفهان
معدل ارشد 15,72 دانشگاه تهران
الان دانشجوي سال اول دكترا هستم
راستي رتبه ارشد 3 و دكترا 1 دارم.زبانم خيلي خوبه و كمب هم به فرانسه تسلط دارم.
به نظرتون شانس پذيرش با فاند از كدوم كشورا رو دارم?
نقل قول  

آفلاین kianoosh777
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,189
24-08-2014, 06:50 PM
(24-08-2014, 06:11 PM)'نسترن لواساني' نوشته: سلام ممنون ميشم با شرايط من راهنماييم كنين.
معدل ليسانس 13,14صنعتي اصفهان
معدل ارشد 15,72 دانشگاه تهران
الان دانشجوي سال اول دكترا هستم
راستي رتبه ارشد 3 و دكترا 1 دارم.زبانم خيلي خوبه و كمب هم به فرانسه تسلط دارم.
به نظرتون شانس پذيرش با فاند از كدوم كشورا رو دارم?

سلام
منم شرایط مشابه شما رو دارم. سال اول دکتری و می خوام انصراف بدم. با معدل 13.5 . 15.75 و همون صنعتی اصفهان هم بودم.
شما چه رشته ای هستین و واسه دکتری می خواین یا پست دک؟
اینطور که دوستان من رو این مدت راهنمایی کردن، معدل پایین کار را یکم سخت می کنه اما میشه با رزومه (نمره زبان و جی آر ای و مقالات) این ضعف را پوشش داد. در کل خیلی از جاها شرط معدل 16 دارن واسه فاند (به خصوص کانادا) اما شانس گرفتن پذیرش با فاند تو آمریکا بالاتره ضمن اینکه دانشگاه های ایران رو بهتر میشناسن. البته یه مقداری هم به شانس بستگی داره!!
اروپا اما کشورهایی مثل سوئد حقوق می دن اما متقاضی هم زیاده. در کل شانس وجود داره اما تلاش زیادی می طلبه پیدا کردن پوزیشن و استادی با موضوع کار مرتبط و این که بهتره با رزومه قوی و تعداد مقالات بالا معدل پایین رو پوشش بدیم.
نقل قول  

آفلاین نسترن لواساني
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,190
24-08-2014, 08:41 PM
سلام.
من براي دكترا ميخام برم.
رشته سازه هاي ابي.
يعني به نظرتون امريكا شانس بهتري داره نسبت به كانادا?
اميدوارم.
در كل اروپا مثلا فرانسه چه طوره?
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 115 116 117 118 119 120 121 122 123 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
6 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 04-06-2025، 04:08 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی