عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-07-2014, 12:59 PM
(05-07-2014, 12:46 PM)'syawash_m17' نوشته: سلام دوستان
برای PhD کشاورزی گرایشهای اصلاح نباتات - ژنتیک مولکولی در کشاورزی - بیوتکنولوژی در کشاورزی چه دانشگاهی رو توصیه و معرفی میکنید؟
در ضمن معدل کارشناسیم از دانشگاه دولتی 14.20 و ارشد از علوم تحقیقات تهران 17.50 هستش و یک مقاله علمی و پژوهشی و یک کنفرانس داخلی هم دارم.

دوست عزیز من کل اینترنت را زیر و رو کردم
مثل اینکه کسی از ایران ایتالیا برای رشته شما نرفته! فقط این دانشگاه Free University of Bozen را پیدا کردم که دکتری PhD Mountain Environment and Agriculture را ارائه می دهد 
اینم اطلاعات تکمیلی :
The Ph.D. program lasts three years and its official language is English. An international work placement is mandatory for a maximum period of one year.
Ph.D. objectives 
The formalized study part of the Ph.D. program aims at achieving a scientific training at the highest international level. Ph.D. students have to acquire all necessary competences needed to solve complex research problems of basic or applied character and to gather technical skills.
Within the Ph.D. program and the related research work, students will:
* obtain full insight into the state-of-the-art of a specific scientific problem;
* contribute to research with innovative ideas within their respective scientific communities;
* acquire the ability to plan innovative research projects;
* learn and properly manage the scientific techniques necessary to solve relevant research questions;
* be educated and work in international and interdisciplinary teams;
* publish the results of their research in international peer-reviewed journals;
* present and discuss their research findings during international conferences and workshops
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین syawash_m17
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-07-2014, 02:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-07-2014, 02:18 PM توسط syawash_m17.)
سپاس از لطفتون

حالا جدا از این گرایشها کدام دانشگاه ها در ایتالیا واسه Agriculture در مقطع PhD پذیرش دارند؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-07-2014, 02:34 PM
(05-07-2014, 02:17 PM)'syawash_m17' نوشته: سپاس از لطفتون
حالا جدا از این گرایشها کدام دانشگاه ها در ایتالیا واسه Agriculture در مقطع PhD پذیرش دارند؟

دوست عزیز من ایتالیا دانشگاه دیگه ای پیدا نکردم  ولی 
1- دانشگاه The Life Science Zurich Graduate School رشته International PhD Programs in the Life Sciences
2- دانشگاهUniversity College Dublin پروژه تحقیقاتی Monitoring changes in Irish Zymoseptoria tritici populations in response to host resistances و پروه  ShortFor Project – Biomass and Renewable Energy from Short Rotation Forestry
3- دانشگاهWageningen University  پروه تحقیقاتی Gender inclusion in climate change adaptation policies and implications for adoption of climate smart agricultural practices in Uganda and Tanzania
را دارند که زیر مجموعه رشته شما هست

شاد باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-07-2014, 08:30 PM
به دانشگاه های زیر سر بزنید ببینید گرایش های مورد علاقه تون رو دارند یا خیر:

1- دپارتمان مهندسی کشاورزی و اقتصاد در دانشگاه Bologna 
2- دپارتمان علوم کشاورزی و غذایی در دانشگاه Milan
3- دپارتمان حفاظت از منابع کشاوری و جنگلداری در دانشگاه Torino
3- دانشکده کشاورزی در دانشگاه Perugia
4- دپارتمان علوم کشاورزی و غذایی در دانشگاه Pisa
5- دپارتمان صنایع غذایی و کشاوری در دانشگاه مدیترانه ای Reggio Calabria
6- دپارتمان مهندسی کشاوری و علوم غذایی در دانشگاه Napoli Federico II

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-07-2014, 09:07 PM

من برای شما در دانشگاه پیزا و بولونیا و میلان رشته کشاورزی رو پیدا کردم. اما باید ببینی رشته و موضوع کاری به اون موارد ارتباط داره یا خیر. 
لینک دانشگاه میلان
دانشگاه بولونیا
دانشگاه پیزا
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین popcorn
**
نقل قول

16-08-2014, 03:40 PM
سلام
من برای دکتری معماری دانشگاه ساپینزا اقدام نمودم. حال باتوجه به اینکه پایان فرصت آپلای تا اول اگوست بود ، نتایج بعد چه مدت اعلام می شود.
باسپاس
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-08-2014, 09:52 PM
(16-08-2014, 03:40 PM)'popcorn' نوشته: سلام
من برای دکتری معماری دانشگاه ساپینزا اقدام نمودم. حال باتوجه به اینکه پایان فرصت آپلای تا اول اگوست بود ، نتایج بعد چه مدت اعلام می شود.
باسپاس

نتایج اولیه حدوداً اواسط سپتامبر اعلام میشه. شما باید حدوداً حوالی نوامبر هم سر کلاس باشی
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین ida215
**
نقل قول

Rainbow  21-08-2014, 04:40 PM
سلام دوستان. با شرایط من میشه لطفا بگین 1- آیا شانس گرفتن پذیرش یا فاند رو دارم یا نه؟ ( مهندسی صنایع و یا آمار)
2- اینکه رشته ی ارشد و لیسانسم متفاوته آیا تاثیری منفی داره؟
3- برای دوره های ایتالیایی باید مدرک زبان ایتالیایی داشته باشم؟ حتما باید تو ایران یاد بگیرم؟
لیسانس پیام نور رشته آمار معدل 13.96
ارشد دانشگاه اصفهان آینده پژوهی معدل بدون پایان نامه 17
تافل 92
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
21-08-2014, 10:38 PM
(21-08-2014, 04:40 PM)'ida215' نوشته: سلام دوستان. با شرایط من میشه لطفا بگین 1- آیا شانس گرفتن پذیرش یا فاند رو دارم یا نه؟ ( مهندسی صنایع و یا آمار)
2- اینکه رشته ی ارشد و لیسانسم متفاوته آیا تاثیری منفی داره؟
3- برای دوره های ایتالیایی باید مدرک زبان ایتالیایی داشته باشم؟ حتما باید تو ایران یاد بگیرم؟
لیسانس پیام نور رشته آمار معدل 13.96
ارشد دانشگاه اصفهان آینده پژوهی معدل بدون پایان نامه 17
تافل 92

دروود بر شما.
1- شانست تقریباً بدون داشتن مقالات پژوهشی شاید خیلی نشه خوب ارزیابی کرد. اما خب بهتره برای اقدام کردن به تقویت رزومه بپردازی.
2- تاثیرش رو خیلی در ایتالیا ترتیب اثر نمیدن و مشکلی نداره
3- بله. باید از طریق مدرسه ایتالیایی اقدام کنید.
نقل قول  

آفلاین popcorn
**
نقل قول

27-08-2014, 09:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-08-2014, 09:39 PM توسط popcorn.)
(16-08-2014, 09:52 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
نتایج اولیه حدوداً اواسط سپتامبر اعلام میشه. شما باید حدوداً حوالی نوامبر هم سر کلاس باشی

حالا یه سوال در مورد بورس disu
من تمام مدارک شامل فیش حقوقی پدر، ترجمه شناسنامه پدر، اجاره نامه، کاردکس حقوقی،گواهی یورویی بانک مرکزی رو ترجمه و به تایید سفارت رسوندم و قراره که تا 23 سپتامبر که اخرین مهلت ارسال پستی مدارک هست همراه با پرینت فرم آنلاین از طریق پست dhl پست کنم. حال با توجه به نداشتن کیت پرمسو (اقامت) به دلیل حضور فعلی در ایران و باتوجه به گفته حضرتعالی در مورد شروع کلاس ها در نوامبر سوال من اینجاست که آیا اگه من تمام مدارک فوق بدون بدون کیت پرمسو پست کنم و زمانی که وارد رم شدم نقص پرونده م که کیت پرمسو هستش رو رفع نقص کنم ایرادی نداره؟

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 15 بعدی »