عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-08-2013, 02:04 PM
(05-08-2013, 01:43 PM)'yeegaanee' نوشته: مرسی که جوابم رو دادین.
من نمره زبان انگلیسی که ندارم!جوری که استاده زبان ایتالیایی من بهم گفته اگر اپلای بگیرم سفارت مصاحبه زبان ایتالیایی انجام میده باهام و اگر قبول بشم ویزا اکی هستش.
درسته ؟این حرفش صحت داره؟
معدل لیسانسم 15.94.

بنده تنها مثال زدم که اگر مدرک زبان داشتید! حالا مهم نیست چون دارید برای ایتالیایی می خونید. برای دکتری تا اونجا که میدونم سفرت ممکنه مدرک زبان ازت نخواد اما به ایتالیایی سوالاتی خواهد پرسید که همون پاسخ شما رو مبنای سطح زبان شما قرار خواهد داد. برای ویزا هم بجز زبان سایر مدارک رو باید ضمیمه کنید و جوابش هم زود اعلام نمیشه باید بین 2 تا 3 هفته بعد بهت اطلاع داده میشه.
شانس پذیرش دارید، اما برای بورس نمیشه دقیق اظهار نظر کرد بسته به استاد و تعداد متقاضیان برای رشته معماری در سالی که اقدام میکنی داره. امیدوارم موفق بشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین yeegaanee
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-08-2013, 02:52 PM
مرررررسیییییی 
من واقعا معذرت میخوام برای این همه سوال. این دیگه اخریشه تقریبا
بجز پلی تکنیک میلان که فهمیدم کی باز میشه درخواست اپلای هاش، بقیه دانشگاهها معلومه اپلای دکتراشون کی باز میشه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-08-2013, 02:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-08-2013, 02:58 PM توسط Shihan.)
(05-08-2013, 02:52 PM)'yeegaanee' نوشته: مرررررسیییییی 
من واقعا معذرت میخوام برای این همه سوال. این دیگه اخریشه تقریبا
بجز پلی تکنیک میلان که فهمیدم کی باز میشه درخواست اپلای هاش، بقیه دانشگاهها معلومه اپلای دکتراشون کی باز میشه؟

خواهش میکنم. ما همه اینجا برای کمک بهم در خدمت رسانی حاضریم اگر شبه ای بود حتماً بپرس، ببین من پلی تکنیک رو تنها واسه مثال کوچک برای شما توضیح دادم. باید بترتیب در دانشگاههای دیگر در وب سایتشون بگردی، یه سری دانشگاها English version دارن و میتونی دقیقاً امار دوره دکتری رو بگیری، اما یه سری خب به زبان ایتالیایی هستن و فکر کنم برای شما که ایتالیایی داری میخونی راحت باشه باید بدنبال کلمه هایی چون dottario یا phd for three cycle  بگردی که در خصوص دوره دکتری اطلاعات میده
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین yeegaanee
**
نقل قول

24-08-2013, 01:49 PM
سلام
می شه لطفا بهم بگین proposal یا همون case study که باید بنویسم برای دانشگاه حداکثر چند صفحه باید باشه؟
چون بهم گفتن sop نباید از یک و نیم صفحه بیشتر بشه و گرنه نمی خوننش.
برای proposal چی؟
نقل قول  

آفلاین yeegaanee
**
نقل قول

26-08-2013, 02:07 PM
هیچ کس نمی دونه پروپوزال باید چند صفحه باشه خوبه؟!!!!
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

26-08-2013, 04:24 PM
(26-08-2013, 02:07 PM)'yeegaanee' نوشته: هیچ کس نمی دونه پروپوزال باید چند صفحه باشه خوبه؟!!!!

شما اگر یه جستجوی ساده میکردی دستت میاد که پروپزال تقریباً 10 تا 15 صفحه است اما برای نگارش و ارسال برای استاد یا کمیته بررسی تنها نیاز به بخش چکیده ان است Abstract بنابراین فکر نکنم این چکیده 1 صفحه هم بشه. البته شما بهتره قبلش با استادت هم مکاتبه کنی شاید در ایتالیا موارد بیشتری رو در نظر میگیرن.
نقل قول  

آفلاین baran
**
نقل قول

11-01-2014, 04:09 PM
با سلام
من 29 سالمه و ارشد روانشناسی بالینی هستم از دانشگاه سراسری با معدل 17.30
1مقاله isi و  چند مقاله در همايش بين المللي دارم و وقفه تحصیلی را کار مرتبط انجام می دادم
آیا با توجه به اینکه هنوز مدرک زبان را نگرفته ام به نظر شما ایتالیا برای دکترا رشته روانشناسی خوب است؟؟؟ و کدام دانشگاه ها را پیشنهاد می کنید؟ ؟ مرسی
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

11-01-2014, 04:43 PM
(11-01-2014, 04:09 PM)'baran' نوشته: با سلام
من 29 سالمه و ارشد روانشناسی بالینی هستم از دانشگاه سراسری با معدل 17.30
1مقاله isi و  چند مقاله در همايش بين المللي دارم و وقفه تحصیلی را کار مرتبط انجام می دادم
آیا با توجه به اینکه هنوز مدرک زبان را نگرفته ام به نظر شما ایتالیا برای دکترا رشته روانشناسی خوب است؟؟؟ و کدام دانشگاه ها را پیشنهاد می کنید؟ ؟ مرسی
alh fhd
شما باید برای دانشگاههای ایتالیا حداقل مدرک زبان 6 ایلتس یا 80 تافل رو داشته باشی، شانس داری باید دنبال دانشگاه بگردی، من بیشتر در خصوص رشته شما دانشگاههای، دانشگاه میلان، دانشگاه بولونیا، دانشگاه فلورانس، دانشگاه پروجیا، دانشگاه تورین رو میشه مثال زد.
نقل قول  

آفلاین baran
**
نقل قول

11-01-2014, 05:36 PM
مرسی از راهنمایی شما. پس میشه اول اپلای کنم تا مدرک زبانم آماده بشه؟ زمان گرفتن ویزا زبان را می خواهند ؟ آخه آلمان مثلا بدون مدرک زبان نمی تونی اقدام کنی...
نقل قول  

آفلاین ARNAVAZ
**
نقل قول

11-01-2014, 05:44 PM
درود

بله میشه ثبتنام کنید
ولی تا ددلاین زبان وقت دارین و باید براشون بفرستین و الا برای پذیرش خالی بدون فاند فقط بررسی میشین

بله زمان ویزا که دیگه حتما باید داشته باشی ...
(11-01-2014, 05:36 PM)'baran' نوشته: مرسی از راهنمایی شما. پس میشه اول اپلای کنم تا مدرک زبانم آماده بشه؟ زمان گرفتن ویزا زبان را می خواهند ؟ آخه آلمان مثلا بدون مدرک زبان نمی تونی اقدام کنی...

اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم.   "مناجات شعبانیه"
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 15 بعدی »