عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
21-05-2014, 10:42 PM
(21-05-2014, 09:40 PM)'spring64' نوشته:
ببخشید در لینک مربوط به computer science، امکانش هست توضیح بدید منظور از این عبارت چیه؟
3. Use an ASCII-representable name in your email if your native language is ideographic

درود
تا جایی که من میدونم منظورش  بکار نبردن کاراکتر های غیر اسکی مثل حروف فارسی و یا چینی و علامات و کاراکتر هایی مثل #$^% و غیره در آدرس فرستنده است که احتمال spam شدن داره"

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-05-2014, 10:50 PM
همونطور که Charming عزیز هم گفتند به طور خلاصه منظورش این هست که اسمتون رو با حروف لاتین بنویسید که اون فرد بتونه بخونه.

ایدئوگراقی یک نوع شیوه نوشتاری هست و از دو بخش "ایده" و "گرافی" تشکیل شده به این معنی که یک ایده یا مفهوم رو با تصویر بیان می کنند. برای نمونه وقتی می خواهند آتش رو بیان کنند تصویر اون رو می کشند. منتهی در شکل خیلی قدیمی اون که مثلا بین سومری ها و مصری ها رواج داشته تصویر موردنظر کاملا شبیه اون چیز بوده (پادشاه، خورشید و غیره) ولی در شکل های امروزی تر اون که مثلا در زبان چینی وجود داره مفهوم اون پدیده رو می کشند. به دلیل پیچیدگی این نوع شیوه نوشتاری بیشتر کشورها اون رو با شیوه صداها و حروف جایگزین کردن.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
21-05-2014, 10:52 PM
(21-05-2014, 09:40 PM)'spring64' نوشته:
ببخشید در لینک مربوط به computer science، امکانش هست توضیح بدید منظور از این عبارت چیه؟
3. Use an ASCII-representable name in your email if your native language is ideographic

در برخی زبانها کارکترهای خاصی مانند Å ,Ä , Ö  و ... وجود دارد. منظور این است که اگر مثلا اسم فردی Mikael Åberg است باید به صورت Mikael Aberg بنویسد.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین helna
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-05-2014, 04:04 PM
سلام دوستان

من دانشجوی کارشناسی هستم وبرای ارشد میخوام به صورت RA اقدام کنم، باتوجه به اینکه طرح در رشته ی ما اختیاریه میخوام حداکثر یکسال از طرحمو اینجا بگذرونم،یکی از مقاله هام آماده ست اما چند تای دیگه هنوز کامل نیست و مدرک زبانم رو هم نگرفتم و هنوز کلاس میرم حالا به نظر شما کی  برای مکاتبه با اساتیداقدام کنم؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-06-2014, 06:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-06-2014, 06:26 PM توسط M1KE.)
برخی افراد قبل از اینکه مدرک زبان بگیرن ایمیل هایی با این درونمایه که فلان نمره زبان رو می تونم بیارم می زنند. ولی به نظرم در شرایطی که متقاضیان زیادی مدرک زبان به دست و با رزومه کامل به استادها ایمیل می زنند احتمال اینکه استادی روی این نوع پیش بینی ها حساب جدی باز کنه خیلی کم هست و اگر هم جواب بدن احتمالا در یک خط از ابراز علاقه تون تشکر می کنند و شما رو به اپلای برای اون دانشگاه تشویق می کنند تا پرونده تون از مسیر رسمی بررسی بشه. اگر به خود من باشه وقتی نتایج آزمون هام مشخص شد اقدام می کردم. در مورد مقاله با توجه به اینکه ممکنه زمان زیادی طول بکشه تا چاپ بشن میشه به صورت "در دست تهیه" یا "در دست انتشار" و مواردی از این دست رو براشون نوشت. به عبارتی به نظرم نه انقدر رزومه خالی باشه که همه چیز فرضی باشه و نشه بر اساس اون شما رو از دیگران متمایز کرد و نه هم انقدر منتظر چاپ مقالات و تکمیل رزومه بشین که زمان زیادی از دست بره.
(31-05-2014, 04:04 PM)'helna' نوشته: سلام دوستان
من دانشجوی کارشناسی هستم وبرای ارشد میخوام به صورت RA اقدام کنم، باتوجه به اینکه طرح در رشته ی ما اختیاریه میخوام حداکثر یکسال از طرحمو اینجا بگذرونم،یکی از مقاله هام آماده ست اما چند تای دیگه هنوز کامل نیست و مدرک زبانم رو هم نگرفتم و هنوز کلاس میرم حالا به نظر شما کی  برای مکاتبه با اساتیداقدام کنم؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین spring64
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-06-2014, 06:37 PM
(02-06-2014, 06:25 PM)'M1KE' نوشته: برخی افراد قبل از اینکه مدرک زبان بگیرن ایمیل هایی با این درونمایه که فلان نمره زبان رو می تونم بیارم می زنند. ولی به نظرم در شرایطی که متقاضیان زیادی مدرک زبان به دست و با رزومه کامل به استادها ایمیل می زنند احتمال اینکه استادی روی این نوع پیش بینی ها حساب جدی باز کنه خیلی کم هست و اگر هم جواب بدن احتمالا در یک خط از ابراز علاقه تون تشکر می کنند و شما رو به اپلای برای اون دانشگاه تشویق می کنند تا پرونده تون از مسیر رسمی بررسی بشه. اگر به خود من باشه وقتی نتایج آزمون هام مشخص شد اقدام می کردم.

درود. جناب M1KE این که شما اشاره کردید بعد از مشخص شدن نمرات آزمون ها (اینجا البته منظور من gre هست که نمرش فعلا آماده نیست) با اساتید مکاتبه کنیم، یعنی به عبارتی اوایل اکتبر ( با توجه به اینکه نتیجه ی gre کامپیوتری تا اواخر سپتامبر یا اویل ماه مهر مشخص بشه) دیر نیست برای شروع مکاتبه با اساتیدی که ددلاین دانشگاه هاشون اوایل یا اواسط دسامبر هست؟
من خودم این مساله رو ترجیح میدم، اما از طرف دیگه میگم نکنه استاد ها تا قبل این تاریخ ( یعنی زودتر از اکتبر) با دانشجویان دیگری به توافق رسیده باشند. به هر حال مشخص بودن نمره ی gre مطمئنا مساله ی بسیار مهمی میتونه باشه در مورد نظر استاد راجع به یه دانشجو. واقعا در این مورد نمیدونم چکار کنم! قبل این تاریخ و بدون نمره ی gre شروع به مکاتبه کنم یا مکاتبه رو تا اوایل اکتبر به تعویق بندازم.
ممنون میشم اگر نظرتونو بفرمایین.

♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
02-06-2014, 07:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-06-2014, 07:18 PM توسط M1KE.)
ابتدا اشاره کنم که دو نوع ایمیل زدن داریم (چه برای تحصیلی چه برای کاری). اولی ایمیل هایی که به صورت انبوه و تصادفی به استادها یا شرکت های مختلف فرستاده میشه تا اینکه شانس متقاضی بگه و یک نفر ابراز علاقه کنه. دومی ایمیل هایی که به طور Specific و مشخص برای یک پست خاص فرستاده میشن و رزومه و انگیزه نامه و بقیه موارد طوری تهیه میشن که فرد رو برای اون پست مناسب نشون بدن. هر کدوم از این روش ها دارای مزایا و معایب خودش هست ولی برای فردی که پرونده کاملی داشته باشه رویکرد دوم مناسب تر هست و در صورتی که خودش رو به شکل مناسبی عرضه کنه می تونه در مدت کوتاهتری و در جایی که خودش انتخاب کرده پذیرفته بشه و در این حالت شانس کمتر دخیل هست. 

اگر وقت آزاد داشته باشید و نیمه موجود پرونده تون هم خوب باشه (معدل خوب، نمره زبان خوب و غیره) میشه شانس خودتون رو با همون ها هم برای یک سری از دانشگاه ها امتحان کنید. ولی اگر شرایط موجود خیلی تعریفی ندارند شاید بهتر باشه تا زمان کامل تر شدن رزومه صبر کنید. اینطور که از تاپیک های دیگه به خاطر دارم نمره زبان شما در تافل خوب شده بود و میشه از روی اون حدس زد در GRE هم نمره خوبی بگیرید. از این نظر می تونید یکی دو ماه قبل از اون آزمون هم با یک سری از دانشگاه ها شروع کنید.

برای اینکه بتونید در مقطع موردنظر کارها رو با سرعت لازم پیش ببرین به نظرم خوبه که از الان مقدمات اون رو فراهم کرده باشید (متن ایمیل ها، آدرس ایمیل ها، رزومه و غیره) و اینطور نباشه که وقتی آزمون رو دادید تازه بخواهید در صفحه دانشگاه ها جستجو کنید ببینید چه استادهایی مناسب هستند و مشغول نوشتن متن و تهیه رزومه بشین چون به این شکل یا به تعداد محدودی می رسید یا هم که می بایست کیفیت کار رو پایین بیارین. برای نمونه یکی از دوستان من که خیلی عجله داشت یک متنی رو برای دانشگاه های کانادا آماده کرده بود که از بس عجله داشت همون رو برای دانشگاه های آمریکا هم فرستاده بود و مثلا در یکی از خط های ایمیل از دانشگاه های کانادا تعریف کرده بود! مشخصه که هر استادی اون ایمیل رو بخونه متوجه میشه که نویسنده داره به صورت انبوه برای همه دانشگاه ها ایمیل میزنه و جدیت خاصی روی اون دانشگاه یا استاد خاص نداره.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
03-06-2014, 04:34 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-06-2014, 04:36 AM توسط Torkan.)
(02-06-2014, 06:37 PM)'spring64' نوشته:
درود. جناب M1KE این که شما اشاره کردید بعد از مشخص شدن نمرات آزمون ها (اینجا البته منظور من gre هست که نمرش فعلا آماده نیست) با اساتید مکاتبه کنیم، یعنی به عبارتی اوایل اکتبر ( با توجه به اینکه نتیجه ی gre کامپیوتری تا اواخر سپتامبر یا اویل ماه مهر مشخص بشه) دیر نیست برای شروع مکاتبه با اساتیدی که ددلاین دانشگاه هاشون اوایل یا اواسط دسامبر هست؟
من خودم این مساله رو ترجیح میدم، اما از طرف دیگه میگم نکنه استاد ها تا قبل این تاریخ ( یعنی زودتر از اکتبر) با دانشجویان دیگری به توافق رسیده باشند. به هر حال مشخص بودن نمره ی gre مطمئنا مساله ی بسیار مهمی میتونه باشه در مورد نظر استاد راجع به یه دانشجو. واقعا در این مورد نمیدونم چکار کنم! قبل این تاریخ و بدون نمره ی gre شروع به مکاتبه کنم یا مکاتبه رو تا اوایل اکتبر به تعویق بندازم.
ممنون میشم اگر نظرتونو بفرمایین.

علاوه بر نظرات M1KE همیشه در صحنه، من الان میتونم استادا رو به دو دسته تقسیم کنم(حداقل در رشته های مهندسی):
1- بعضی از استادا اصلا براشون مهم نیست که شما GRE تون چنده! اصلااااااااا! میدونید چرا؟
اینا میگن برادر/خواهر من چیکار دارم اخه مثلا وربال رو خوندی و 160 گرفتی یا اصلا 150 گرفتی! زیاد مهم نیس برام! بیار ببینیم در گذشته چه کارهای تحقیقاتی انجام دادی؟ چی میدونی از رشتت؟ به چی علاقه داری!
2- استادایی که تحقیقات براشون در اولویت دومه. معدل و تافل به خصوص رایتینگ و اسپیک و GRE که نشون دهنده پتانسیل شماست براشون مهمه. اینا فکر میکنن دانشجو باید تا حتی پایان مقطع ارشد به فکر علم اندوزی باشه نه علم افکنی![img]images/smilies/wink.gif[/img]
یعنی بشینه تمام تيوری های مربوط رو بخونه با معدل خیلی خوب تازه بیاد شروع کنه از اونا استفاده کردن. اینا میگن 10 تا هم مقاله داشته باشی معدلت حتی 15 هم باشه واویلاس!
نتیجه ای که نظر شخصی هستش: استادا واسشون معدل و تحقیقات از همه چی مهمتره! نظر شخصی...
این رو گفتم که بدونید نمیشه حکم کلی داد.
یه نکته مهم: به اساتید یک دپارتمان همزمان ایمیل نزنید. به یکی بزنید جواب سر بالا بود! برید سراغ اون یکی تا سرازیری بشه.[img]images/smilies/shy.gif[/img]

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-07-2014, 05:06 PM
درود
یه قضیه ای که گاها در زمینه تماس با اساتید پیش میاد اینه که در مواقعی دو استاد در یک دانشگاه به میل جواب مثبتی میدن و میشه میل رو پیگیری کرد. در این شرایط به نظرتون بهترین کار چیه؟ یکی رو رها کردن و پیگیری کردن کار با استادی که research interest اون بیشتر مورد علاقه فرد هست بهتره؟ اگر هر دو پیگیری بشن احتمالا بهشون بربخوره یا مشکلی پیش میاد؟ البته فکر می کنم که شاید این قضیه در سیستم امریکا-کانادا یه کم متفاوت تر از استرالیا-نیوزیلند باشه. ممنون میشم نظرتون رو بگید. تشکر
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-07-2014, 06:23 PM
(04-07-2014, 05:06 PM)'blur' نوشته: درود
یه قضیه ای که گاها در زمینه تماس با اساتید پیش میاد اینه که در مواقعی دو استاد در یک دانشگاه به میل جواب مثبتی میدن و میشه میل رو پیگیری کرد. در این شرایط به نظرتون بهترین کار چیه؟ یکی رو رها کردن و پیگیری کردن کار با استادی که research interest اون بیشتر مورد علاقه فرد هست بهتره؟ اگر هر دو پیگیری بشن احتمالا بهشون بربخوره یا مشکلی پیش میاد؟ البته فکر می کنم که شاید این قضیه در سیستم امریکا-کانادا یه کم متفاوت تر از استرالیا-نیوزیلند باشه. ممنون میشم نظرتون رو بگید. تشکر

سلام بر شما دوست خوبم
والا من چند دانشگاه برام موردی مثل شما پیش امد خودم به هر دوشون اطلاع دادم که بهم پاسخ + دادن و درخواست کردم که 2 سوپروایزر داشته باشم البته اغلب یکی استاد تمام و دیگری مثلا سینیور لکچرر بود که استقبال هم می کردن و هر دو پیگیر کارم می شدن! 
اگه هم نمی گفتم یک روز بعد ایمیل می داد یکیشون که در مورد من با فلانی صحبت کرده و مایلا هر دو سوپروایزر پروژه من بشن
به عنوان مثال این ایمیل را ملاحظه بفرمایید:
Dear Saaaaam,

Further to my email, I would like to inform you that Dr Benjamin Liu (B.Liu@griffith.edu.au) has already expressed interest in also being a supervisor for your PhD.  Hence, in your PhD application, you may indicate that your proposed supervisors are the abovementioned.

Please contact Professor Richard Chung (R.Chung@griffith.edu.au)- the PhD (Higher Degree Research) Convenor in Finance for advice on how to proceed with your PhD application.

Thank you.

Kind regards,

Professor Eduardo Roca
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 39 بعدی »