عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟

نظرسنجی: به نظر شما کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزا مناسب تر است؟
سفارت آمریکا در آنکارا
33.80%
24 33.80%
سفارت آمریکا در باکو
4.23%
3 4.23%
سفارت آمریکا در بیروت
1.41%
1 1.41%
سفارت آمریکا در تاشکند
7.04%
5 7.04%
سفارت آمریکا در دبی
15.49%
11 15.49%
سفارت آمریکا در عشق آباد
16.90%
12 16.90%
سفارت آمریکا در کابل
2.82%
2 2.82%
سفارت آمریکا در نیکوزیا, قبرس
8.45%
6 8.45%
سفارت آمریکا در سایر کشورها
9.86%
7 9.86%
مجموع 71 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

صفحه‌ها (34): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 34 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
30-04-2014, 12:58 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-04-2014, 01:03 AM توسط M1KE.)
رشته عمران 12-10 گرایش داره از سازه، آب، خاک و پی، زلزله، مدیریت ساخت، راه و مدیریت منابع آب گرفته تا محیط زیست و سد و بندر و سازه های دریایی و سواحل و حمل و نقل و نقشه برداری و غیره. به عبارت ساده یک رشته مادر هست که زیر بنای خیلی از پروژه های عمرانی و غیر عمرانی رو شامل میشه. اینکه از نظر سفارت کار شما حساس در نظر گرفته بشه یا خیر به زمینه کاری شما در گذشته و آینده بر می گرده. برای نمونه در همین گرایش سازه ممکنه شما روی طراحی سازه های بتن آرمه یک نیروگاه اتمی کار باشید ممکن هم هست روی طراجی پل یا ساختمان معمولی درون شهر کار کرده باشید. اینها رو برای اطمینان ممکنه به طور دقیق از شما بپرسند که در چه زمینه هایی کار کردین و کجا بوده و غیره. همین طور در مورد زمینه کاری که قراره ادامه تحصیل بدین ممکنه سوال بشه.

با همه اینها چون شما در مقطع ارشد قراره ادامه بدین و پیش از این Undergraduate بودین میشه انتظار داشت که تجربه کاری یا پژوهشی خاصی نداشته باشین و در مقایسه با کسانی که برای دکترا پذیرش می گیرند حساسیت کمتری روی شما هست.

از این نظر و در صورتی که در پروژه های عمرانی خاص و یا در شرکت ها و پیمانکارهای خاص کار نکرده باشید خیلی تفاوتی نمی کنه که به سمت چه سفارتی برین. اگر محافظه کارانه می خواهید باشه آنکارا و بعد هم ارمنستان ولی با زمان بررسی طولانی و اگر می خواهید زودتر تکلیف تون مشخص بشه ولی با احتمال ردی بالاتر می تونید به سمت دوبی برین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-04-2014, 11:43 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-04-2014, 11:44 AM توسط Simon2007.)
(28-04-2014, 04:04 PM)'azam1367' نوشته: سلام . من رشته مهندسی نرم افزار خوندم و الان برای mba از یکی از دانشگاه امریکا پذیرش گرفتم بدون فاند
میخوام برای سفارت برم اما نمیدونم با شرایط من کدوم سفارت مناسب تره . مدارک سیسکو هم دارم در ضمن دختر هستم
job offer  هم دارم چون در یک شرکت خصوصی کار میکردم زبان انگلیسی هم خوب هستش .
لطفا کمکم کنید بگبد کدوم سفارت برام مناسب تره ؟؟؟ مرسی

سلام
چون فاند نداريد من ايروان رو با شرايط اخير توصيه نمي كنم. انكارا و دبي خوب هستند فقط ممكنه به شما مالتيپل ندن. در اونصورت اگر احتمال يكبار ريجكتي را مي پذيريد ميتونيد اول از باكو اقدام كنيد و بعد از اينكه احتمالا ريجكت شديد انكارا براي مثال. اين راه براي كساني توصيه ميشه كه خيلي روي مالتيپل تاكيد دارند.
نهايتا اين شماييد كه تصميم مي گيريد و من نظرم رو گفتم.
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-04-2014, 11:46 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-04-2014, 11:46 AM توسط Simon2007.)
(29-04-2014, 09:25 PM)'rud' نوشته: من تازه می خوام BS رو بفرستم تا I-20 ام بیاد برای اقدام به ویزا و برای ترم پاییز- دیر نیست یه کم کلاً؟

سلام
بستگي داره كدام سفارت براي مصاحبه خواهيد رفت و كليرنس آن سفارت چقدر طول خواهد كشيد. توصيه ميكنم در عرض يكهفته اين قضيه رو حل كنيد كه زودتر بتونيد وقت بگيريد. مخصوصا بين سفارت ها انكارا شرايط دشوارتري براي اخذ وقت دارد. 
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین spouyanfar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-04-2014, 11:24 PM
باکو چه کیس هایی را بیشتر ریجکت میکنه؟ من فول فاند هستم و مالتیپل برام مهمه. کدام سفارت را پیشنهاد میکنید؟با توجه به اینکه وقتها به سرعت داره پر میشه.
مهندس کامپیوتر هوش مصنوعی. دختر هستم متاهل.
نقل قول  

آفلاین rud
**
نقل قول

30-04-2014, 11:30 PM
خدمت MIKE عزیز بگم که من دارم برای دکترا می رم. و ارشد سازه رو از ایران گرفتم.
نقل قول  

آفلاین hamed1989
**
نقل قول

30-04-2014, 11:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-04-2014, 11:36 PM توسط hamed1989.)
سلام دوستان گلم بینهایت ممنون از اینکه تجربیاتتون رو در اختیار ما میذارید اگه ممکنه شرایط منم بررسی کنید و بگید کدوم سفارت رو توصیه میکنید. 
​رشته، گرایش و مقطع تحصیلی بعدی:civil and environmental engineering at tufts university
زمینه تحقیقاتی آینده characterization and remediation of aquifers contaminated
 رشته و مقاطع قبلی: mechanical engineering
 نام دانشگاه‌های پیشین: sharif university msc
bsc: iran university of science and technology
زمینه کاری در لیسانس: -numerical simulation of cavitation in butterfly valves 
زمینه کاری در فوق لیسانس: multiphase flow in porous media-numerical simulationحواسم هست ممکنه به نفت مربوط باشه. میتونم تغییرش بدم؟
 علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟multiphase flow
CFD
water remediation
سال فارغ التحصیلی:1392
  زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟ هر دو مدل سازی عددی
آیا فاند دارید؟بله RA
 آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟بله رئیس دپارتمان مهندسی هم هست
 اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟خانم آمریکایی
 منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟از استاد- جاهای غیر حساس قبلا دو تا دانسجوی ایرانی داشته که زیر 1 ماه کلیر شدن
تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی: هیچی
 تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی: ندارم 
تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی: خیر
 آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید..
. آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید. خیر
آیا امکان تهیه Research Plan دارید!؟ بله
سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟خیرسابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟بله پیش استادم پاره وقت کار میکردم ولی بیمه واسم رد نشده و جاییم ثبت نشده و نمیارمش تو رزومه
آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟خیر
آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟خیر
آیا در آمریکا فامیل دارید؟ چند نفر؟!نسبتشون با شما چیه!خیر
آیا به ایالتی میرید که فامیلتون اونجا هستند؟!خیر
وضعیت نظام وظیفه تون چیه؟! اگر معافید نوع معافی رو مشخص کنید! وثیقه میذارم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-05-2014, 12:14 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-05-2014, 12:15 AM توسط Torkan.)
(30-04-2014, 11:30 PM)'rud' نوشته: خدمت MIKE عزیز بگم که من دارم برای دکترا می رم. و ارشد سازه رو از ایران گرفتم.

اگر در مقالاتتان که احتمالا داشته اید مثلا در مورد سازه های حساس به فرض نیروگاهی و اینجور چیزا چیزی نیاورده اید رشتتون کلا به حساس سایر رشته ها نیست. آمار بگیرید متوجه خواهید شد که درصد ریجکتی های عمران خیلی کمتره نسبت به مکانیک و برق و حتی نرم افزار. علل دیگه میتونه دخیل باشه در طولانی شدن کلیرنس ولی حداقل با توجه به رشتتون بعیده مشکلی پیش بیاد. آنکارا خوبه فقط بدیش اینه زود پر میشه. ایروان میگن واسه بدون فاند ها کمی مشکل ایجاد کرده ولی باز گزینه خوبیه. دبی هم که رشته حساس نیست و سربازی نداشتین گزینه خوبیه. عشق آباد به نظرم نرید.
یه نکته: سعی کنید حتما از دانشگاه نامه ای بخواید که کارتون حساس نخواهد بود و همچنین rp داشته باشین اگر استادی چیزی پیدا کردین.

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-05-2014, 12:18 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-05-2014, 12:22 AM توسط Torkan.)
(30-04-2014, 11:24 PM)'spouyanfar' نوشته: باکو چه کیس هایی را بیشتر ریجکت میکنه؟ من فول فاند هستم و مالتیپل برام مهمه. کدام سفارت را پیشنهاد میکنید؟با توجه به اینکه وقتها به سرعت داره پر میشه.
مهندس کامپیوتر هوش مصنوعی. دختر هستم متاهل.

کلا باکو جزو سفارت های اصلی نیست ولی بدون فاندها رو معمولا بند 214 میزنه. مالتیپل مهم هستش که خوب معمولا آنکارا و ایروان مالتیپل نمیدن به خصوص به رشته های حساس. با توجه به دختر بودنتون بعیده کلا مشکلی پیش بیاد.
سربازی هم ندارین پس بند 306 هم پر!
نفتی گازی شیمیایی اتمی هم نبودین پس 501 پر!
اگر شوهرتون هم ایران میمونن که فکر کنم جایی واسه برچسب بند 214 نیست!
تنها امکان ردی 212 هست که بازم میگم یکم بعیده و بهتره بیشتر اطلاعات بدین تا دوستان نظر بدن.
اگر مقالات حساسی نداشتین ولی خوب زمان کلیرنس رو نمیشه تعیین کرد. متاسفانه اگه بخواین دقیقتر تصمیم بگیرید بهتره نوع مقالاتی که کار کردین و سایر موارد رو بیارین تا دوستان با تجربه نظر بدن. شما متاهل هستین و خودتون فقط میرین؟ (جواب این سوال هم خیلی مهمه واسه بند 214!)

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-05-2014, 04:07 AM
در کل اگر در سابقه های کاری تون روی پروژه های خاصی کار نکرده باشید و در شرکت های معمولی خصوصی بوده باشین مشکلی نداره. مشکل اینجاست که افسران سفارت ممکنه با جزئیات رشته ها آشنایی نداشته باشن و اگر احساس کنن که ممکنه کار شما حساس باشه درخواست بررسی بیشتر برای پرونده بدن. در این صورت زمان زیادی صرف بررسی و کلیرنس میشه ولی قاعدتا نباید به رد ویزا منجر بشه و برای مواردی مثل شما عامل وابستگی اجتماعی راحت تر می تونه مورد استفاده قرار بگیره.
(30-04-2014, 11:30 PM)'rud' نوشته: خدمت MIKE عزیز بگم که من دارم برای دکترا می رم. و ارشد سازه رو از ایران گرفتم.

فکر نمی کنم در این حد ارتباط با صنایع نفت رو حساس در نظر بگیرند. مدلسازی عددی محیط های متخلخل یا علاج بخشی آبخوان های آلوده شده خیلی ارتباط شون با صنایع نقت دور هست. در نتیجه به نظرم نیازی نیست موضوع کاری تون رو عوض کنید. باید یک توجیهی برای تغییر رشته تون بدین. البته موضوع مدلسازی عددی جریان طوری هست که تا حد زیادی بین گرایش سیالات مکانیک و گرایش های هیدرولیکی عمران مشترک هست و می تونید همین موضوع رو توضیح بدین که اگر چه عنوان رشته ها عوض شده ولی موضوعی که روش کار می کنید میان رشته ای هست و خیلی ماهیتش تغییر نکرده. به نظرم همون آنکارا که محافظه کارانه تر هست براتون مناسب تر باشه.
(30-04-2014, 11:31 PM)'hamed1989' نوشته: سلام دوستان گلم بینهایت ممنون از اینکه تجربیاتتون رو در اختیار ما میذارید اگه ممکنه شرایط منم بررسی کنید و بگید کدوم سفارت رو توصیه میکنید. 
​رشته، گرایش و مقطع تحصیلی بعدی:civil and environmental engineering at tufts university
زمینه تحقیقاتی آینده characterization and remediation of aquifers contaminated
 رشته و مقاطع قبلی: mechanical engineering
 نام دانشگاه‌های پیشین: sharif university msc
bsc: iran university of science and technology
زمینه کاری در لیسانس: -numerical simulation of cavitation in butterfly valves 
زمینه کاری در فوق لیسانس: multiphase flow in porous media-numerical simulationحواسم هست ممکنه به نفت مربوط باشه. میتونم تغییرش بدم؟
 علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟multiphase flow
CFD
water remediation

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین spouyanfar
**
نقل قول

01-05-2014, 12:14 PM
(01-05-2014, 12:18 AM)'Charming' نوشته:
کلا باکو جزو سفارت های اصلی نیست ولی بدون فاندها رو معمولا بند 214 میزنه. مالتیپل مهم هستش که خوب معمولا آنکارا و ایروان مالتیپل نمیدن به خصوص به رشته های حساس. با توجه به دختر بودنتون بعیده کلا مشکلی پیش بیاد.
سربازی هم ندارین پس بند 306 هم پر!
نفتی گازی شیمیایی اتمی هم نبودین پس 501 پر!
اگر شوهرتون هم ایران میمونن که فکر کنم جایی واسه برچسب بند 214 نیست!
تنها امکان ردی 212 هست که بازم میگم یکم بعیده و بهتره بیشتر اطلاعات بدین تا دوستان نظر بدن.
اگر مقالات حساسی نداشتین ولی خوب زمان کلیرنس رو نمیشه تعیین کرد. متاسفانه اگه بخواین دقیقتر تصمیم بگیرید بهتره نوع مقالاتی که کار کردین و سایر موارد رو بیارین تا دوستان با تجربه نظر بدن. شما متاهل هستین و خودتون فقط میرین؟ (جواب این سوال هم خیلی مهمه واسه بند 214!)
بااحترام

خیلی متشکرم از جوابتون. نه با همسرم باهم میریم. میشه در مورد بند 214 و 212 بیشتر توضیح بدید؟ من مقالاتم در مورد سیگنال های موسیقی و کیفیت توان برق بوده. دانشگاه شریف بودم و موضوع پایان نامه بررسی سیگنال های موسیقی بوده که فکر نکنم موضوع حساسی باشه. البته I-20 هنوز به دستم نرسیده ولی تا یکی دو روز دیگه اسکنش به دستم میرسه.
نگرانی من در مورد پر شدن وقت سفارت هاست و اولویتم جاهایی است که با توجه به شرایط من مالتیپل بدن. شما کجا را بیشتر پیشنهاد میکنید؟؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (34): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 34 بعدی »