عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 109 110 111 112 113 114 115 116 117 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین mozhdeh121367
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,121
03-04-2014, 06:16 PM
این مدت خیلی در مورد دانشگاه های آمریکا تحقیق کردم . من اگر با این شرایطم حتی اگر نمره gre خیلی عالی بگیرم و به تعداد مقالاتم اضافه کنم مثلااونارو به 5 یا 6 تا هم برسونم بازم نمیتونم از دانشگاه های خوب آمریکا پذیرش و فول فاند بگیرم . دانشگاه های با رنک متوسطم فاند خوبی نمیدن . خواهش میکنم راهنماییم کنید . خیلی امیدمو از دست دادم .

راستی اکثر دانشگاه های آمریکا هنوز تافل میخوان این یکی رو چکار کنم
نقل قول  

آفلاین yousi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,122
03-04-2014, 07:35 PM
(03-04-2014, 06:20 PM)'mozhdeh121367' نوشته: راستی اکثر دانشگاه های آمریکا هنوز تافل میخوان این یکی رو چکار کنم

دانشگاه های آمریکا بسته به rank اشون IELTS رو بین6.5 تا 7.5 قبول دارن. بعدم شما مهمترین مشکلت کمبود اعتماد به نفس و نا امیدیته. ببین دوست من، خب معدل لیسانست خیلی تاپ نیست قبول ولی آیا این آخر دنیاست؟ نه. خیلی از دانشگاههای آمریکا و اساتید آمریکایی نمره GRE بیشتر از GPA براشون اهمیت داره چرا؟ چون میخوان دانشجوها رو با یک معیار یکسان بسنجن. ببین به نظرت معدل 19 علمی کاربردی یک جای پرت از 14 یک دانشگاه خوب مث تهران، شریف یا اصلا نه یک دانشگاه سراسری معمولی بهتره؟ نه دیگه اساتیدم اینو میفهمن. یک چیز دیگه هم بگم بت هیچ وخ غصه چیزی که نمیتونی کاری درموردش بکنی رو نخور چون بیشتر اعصابت داغون میشه. الان بجای اینکه بخاطر معدل لیسانس ناراحت باشی بشین برای GRE یخون مطمئنم اگه نمره خوبی بیاری با هرچندتا مقاله ای که دادی PhD جای خوبی با fund کامل قبول میشی. و اون قضیه lottery  هم به هیچ عنوان مشکل ساز نخواهد شد.
حرف آخر رو بزنمو سرتو به درد نیارم! به هرچیز هر جور نگاه کنی همونطوری برات پیش میاد. اگه این باورو داشته باشی درس بخونی میتونی fund خوبی بگیری و بری واقعا اینطوری برات پیش میاد اما اگه هی آیه یاس بخونی آیندتم همونطوری میشه. پس با دید مثبت به همه چی نگا کن.
شاد و پیروز باشی.
نقل قول  

آفلاین mozhdeh121367
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,123
03-04-2014, 08:17 PM
 بله قبول دارم خودمو باختم شاید بخاطر اینه که خیلی 0 یا 100 به مسایل نگاه میکنم . مرسی بخاطر راهنماییات و حرفای امید بخشی که زدی
نقل قول  

آفلاین sahasima
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,124
05-04-2014, 04:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-04-2014, 06:22 AM توسط m.ost.)
سلام 
من دانشجوی سال آخر مهندسی کشاورزی گرایش آب هستم که شبیه عمران آبه. و در خارج جز عمران محسوب میشه. معدل من تا اینجا 16.71 هست و مقاله هم ندارم. اما به فکر تحصیل خارج از کشور هستم. زبانم خوبه اما هنوز آیلتس ندادم. میخواستم ببینم احتمال گرفتن یورسیه از دانشگاه های آمریکا هست واسه من؟ و کدوم دانشگاه. کلا من زیاد با روند اداری این موضوع آشنا نیستم. میشه راهنماییم کنید؟ممنون
نقل قول  

آفلاین arezoo_esmaeili
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,125
10-04-2014, 02:50 PM
سلام ، من دانشجوی ارشد برق قدرت دانشگاه بابل هستم ، معدل لیسانس 15، معدل ارشد 16.5 ، یک مقاله ی isi دارم ، نمره ی تافل 98 ، gre ابان قراره بدم ، به نظرتون میتونم از دانشگاه های امریکا فند بگیرم ، و اینکه رنکی از دانشگاه هایی و که به من پیشنهاد میکنید برای گرفتن ویزا معتبر هستن یا نه؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,126
10-04-2014, 02:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-04-2014, 02:55 PM توسط Torkan.)
(10-04-2014, 02:38 PM)'arezoo_esmaeili' نوشته: سلام من دانشجوی ارشد برق قدرت هستم از دانشگاه دولتی بابل ، معدل لیسانسم 15، فوق.5 16 هست ، 1مقاله ی isi دارم ، تافل 98 ، gre , تو ابان میدم ، میخواستم بدینم با این شرایط میتونم تو از دانشگاه های امریکا فاند بگیرم؟؟ و اینکه رنکی از دانشگاه هایی که پیشنهاد میدین و برای گرفتن ویزا معتبر هستن یا نه؟؟

دوست عزیز معدل لیسانستون بینابین هستش و معدل ارشد هم بد نباشه انچنان هم بالا نیست...
شما اگه میخواین فاند بگیرین و با توجه به یک isi تون ( که نمیدونیم تا چه حد هستش) با جی ار ای بالای 320 میتونین از دانشگاههای با رنک 50 تا 100 usnews پذیرش بگیرین. البته این به این معنا نیست که فقط واسه اینا اپلای کنید .شما کمتر و بیشتر رو در نظر بگیرید.
اما اینکه فاند تعلق خواهد گرفت یا نه بستگی به خیلی مسایل و شرایط و اوضاع دانشگاه مقصد داره. بهتره نتایج پذیرش رو هم نگاه کنید و باز همین قسمت فروم رو ببینید افراد مختلف چه رزومه هایی داشتن و دوستان باتجربه که رفتن چه دانشگاههایی رو مناسب این فرد دیدن.این خیلی کمک میکنه.
ببینید رنک فقط یه جور معیار کلی هستش و فقط رنک نمیتونه معیار خوبی باشه واسه انتخاب دانشگاه. شما باید ببینید کدوم دانشگاهها و تحت چه شرایطی استادای بیشتری در زمینه کاری شما دارن سعی کنید اونجا رو انتخاب کنید واسه تحصیل که امکان گرفتن فاند هم بیشتر بشه.

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین nasipasi
**
نقل قول

#1,127
11-04-2014, 09:12 PM
سلام من کارشناسی ارشد برق مخابراتم رو امسال تموم کردم. می خواستم بدونم می تونم در مقطع ارشد حرفه ای دانشگاه های آمریکا پذیرش بگیرم؟ اگه نه و بخوام با هزینه خودم برم آیا میتونم یک سری از درسایی که اینجا خوندم رو معادل کنم که هزینه ها کمتر بشه؟
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

#1,128
12-04-2014, 06:51 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2014, 06:51 AM توسط mahyarelc.)
(11-04-2014, 09:12 PM)'nasipasi' نوشته: سلام من کارشناسی ارشد برق مخابراتم رو امسال تموم کردم. می خواستم بدونم می تونم در مقطع ارشد حرفه ای دانشگاه های آمریکا پذیرش بگیرم؟ اگه نه و بخوام با هزینه خودم برم آیا میتونم یک سری از درسایی که اینجا خوندم رو معادل کنم که هزینه ها کمتر بشه؟

درود 
خوش امدید به فروم
من درست متوجه نشدم منظورتون رو از ارشد حرفه ای. میتونین بیشتر توضیح بدید چه مدرکی مورد نظرتون هست؟
برای معادل کردن دروس دانشگاهها و دپارتمانها شرایط مختلفی دارن ولی احتمالش هست که برای بعضی دروس همچین کاری بکنن.
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#1,129
12-04-2014, 08:45 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2014, 09:04 AM توسط M1KE.)
فکر می کنم منظورشون Master of Engineering به جای Master of Science هست که اولی Course based یا non-thesis هست و حدود 12-11 تا درس پاس می کنند ولی پایان نامه ندارند ولی در دومی تعداد دروس کمتری پاس میشه ولی پایان نامه دارند (thesis-based) که دانشجویان ایرانی اغلب ارشد از نوع دوم رو انتخاب می کنند.

سه نکته هست. یکی اینکه اغلب دانشگاه ها برای ارشدهایی که non-thesis هستند کمک هزینه نمیدن. دوم اینکه چون پایان نامه نداشتن ممکنه برای دکترا یه مقدار کارشون در مقایسه با اونهایی که پایان نامه محور بودن سخت تر باشه. ولی این مورد برای شمایی که قبلا یک ارشد پایان نامه مجور داشتین مورد مهمی نیست. سوم هم اینکه به نظرم اگر شخصی هزینه کردین درس ها رو در خود اون دانشگاه بگذرونید چون ارزشش به گذروندن اون درس ها در اون دانشگاه هست. به هر حال اگر می خواستین معادلسازی کنید از خودشون بپرسین شاید امکانش باشه. ولی روالش برای کسی که دوباره ارشد می خونه اینطوریه که در یک گرایش دیگه می خونه که درس های جدیدی نسبت به ارشد قبلی اش بگذرونه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین nasipasi
**
نقل قول

#1,130
12-04-2014, 02:09 PM
(12-04-2014, 06:51 AM)'mahyarelc' نوشته:
درود 
خوش امدید به فروم
من درست متوجه نشدم منظورتون رو از ارشد حرفه ای. میتونین بیشتر توضیح بدید چه مدرکی مورد نظرتون هست؟
برای معادل کردن دروس دانشگاهها و دپارتمانها شرایط مختلفی دارن ولی احتمالش هست که برای بعضی دروس همچین کاری بکنن.

ممنون
دو نوع دوره ارشد توی دانشگاه ها آمریکا هست. یکی ارشد حرفه ای که پایان نامه نداره و مثل ارشد آموزش محور خودمونه و یکی ارشد پژوهشی که پایان نامه داره. ارشد حرفه ای رو کسایی می رن که می خوان وارد بازار کار بشن و علاقه ای به پژوهش و دکترا خوندن ندارن.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 109 110 111 112 113 114 115 116 117 ... 224 بعدی »