عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی بورس تحصیلی کره جنوبی

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بورس تحصیلی کره جنوبی
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-01-2014, 09:40 PM
(14-01-2014, 04:52 PM)'sahar922' نوشته:
متشکر از کمک شما. فقط یه سوال دیگه. برای ارشد باید از قبل اپلای کنیم یا اگر بورس گرفتیم بعد از دوره یک ساله زبان کره ای که شامل بورسه؟

خیر، نیاز نیست. اگر شما دوره انگلیسی بورس بشی نیاز به گذروندن دوره زبان کره ای نیست. 
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین zahraxo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-01-2014, 01:35 PM
سلام
من مطالب سایت رو خوندم اما چیزی دستگیرم نشد شما خیلی کوتاه پاسخ میدید و پاسخ هاتون برای امسال من کافی نیست لطفا واضح ترجواب بدید.
برای گرفتن بورس لیسانس دقیقا چه مدارکی لازمه؟
با تشکر از سایت خوبتون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
25-01-2014, 01:50 PM
(25-01-2014, 01:35 PM)'zahraxo' نوشته: سلام
من مطالب سایت رو خوندم اما چیزی دستگیرم نشد شما خیلی کوتاه پاسخ میدید و پاسخ هاتون برای امسال من کافی نیست لطفا واضح ترجواب بدید.
برای گرفتن بورس لیسانس دقیقا چه مدارکی لازمه؟
با تشکر از سایت خوبتون

شما چطور نتونستی دقیق مطالب رو بخونی بعد می فرمایید مطالب روشن نیست!!! من در 2 پست اشاره کردم که مدارک باید شامل کلیه نمرات و مدرک پیش و دیپلم و به همراه فرم دانشگاه و تکمیل فرم بورس و تسلیم به سفارت کره در تهرانه ، اشاره کردم!!!
مورد بعدی هم عرض کردم که اینقدر گرفتن بورس لیسانس سخته که پارسال تنها به 1-2 نفر بیشتر تعلق نگرفت! بنابراین نمیشه روش حساب کرد. در خصوص توضیحات اضافه خانمی هستند که در سفارت (فامیلی ایشون رو نمیدونم) در خصوص مدارک ارسالی توضیح میدن. 
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین zoopa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-02-2014, 11:45 PM
سلام.
برای گرفتن پذیرش یا بورسیه از دانشگاه های کره، چه عاملی از همه مهمتر است و بیشتر مد نظر قرار دارند؟
مدرک زبان- معدل لیسانس- اعتبار دانشگاه مبدا یا مقالات نوشته و چاپ شده؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
10-02-2014, 01:19 AM
(09-02-2014, 11:45 PM)'zoopa' نوشته: سلام.
برای گرفتن پذیرش یا بورسیه از دانشگاه های کره، چه عاملی از همه مهمتر است و بیشتر مد نظر قرار دارند؟
مدرک زبان- معدل لیسانس- اعتبار دانشگاه مبدا یا مقالات نوشته و چاپ شده؟

این مورد بستگی به مقطع تحصیلی شما داره! بطور حتم در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس ، معدل و نمره زبان بسیار مهمه!
اما برای دکتری در کنار این موارد کارهای پژوهشی. ضمناً نوع دانشگاه و صنعتی بودنش در انتخاب و داشتن رزومه بالا تاثیر داره مانند دانشگاههای Kaist , Postech, SNU, Younsei
نقل قول  

آفلاین Amir hossien Y
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-02-2014, 11:24 PM
سلام
يك سوال داشتم در مورد مدرك كه در دانشگاه هاي كره جنوبي مي دهند.
من از يك استاد شنيدم كه مدرك كه در كره ي جنوبي مي دهند زياد معتبر نيست و ارزشي در ايران نداره.
آيا واقعا همين طور؟
و مي خواستم بدونم كه بعد از گرفتن مدرك در كره ي جنوبي همانجا استقدامت مي كنن يعني بعد از گرفتن مدرك سريع مشغول كار مي شي؟ يا وضعيت مثل ايران هست؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-02-2014, 06:53 PM
(13-02-2014, 11:24 PM)'Amir hossien Y' نوشته: سلام
يك سوال داشتم در مورد مدرك كه در دانشگاه هاي كره جنوبي مي دهند.
من از يك استاد شنيدم كه مدرك كه در كره ي جنوبي مي دهند زياد معتبر نيست و ارزشي در ايران نداره.
آيا واقعا همين طور؟
و مي خواستم بدونم كه بعد از گرفتن مدرك در كره ي جنوبي همانجا استقدامت مي كنن يعني بعد از گرفتن مدرك سريع مشغول كار مي شي؟ يا وضعيت مثل ايران هست؟
ممنون

Dear Friend,
Please be sure that your professor has no good enough information about education systems in S.Korea otherwise he didn't  give you this fault suggestion. on ther hand, we at least have many university from S.Korea which ranked below 400 world universities on based  QS ranking. Please don't care about rumours around you. Also, I give advise you having look to Iranian science ministry world universities list 
نقل قول  

آفلاین Amir hossien Y
**
نقل قول

18-02-2014, 09:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-02-2014, 09:12 PM توسط Amir hossien Y.)
سلام
مننونم از پاسخ خوبي كه به من داديد.
يك سوال ديگه :دانشگاه هاي دولتي كه هزينه ي دانشجو رو مي پردازند منضورم بورسيه ي دولتي است
اين دانشگاه ها چقدر دانشجو از كشورهاي ديگه مي گيرند منضورم چقدر ظرفيت دارند
و يك چيز ديگه كه مي خوام كمكم كنيد
آيا بورسيه ي دولتي كره جنوبي فقط به دانشجويان دانشگاه دولتي ايران مثل صنعت شريف و اميركبير و ...داده مي شه
يا خودمون بايد در سايت دانشگاه كره ي جنوبي درخواست بدهيم؟
مننونم بخاطر پاسخ خوبتون
نقل قول  

آفلاین Amir hossien Y
**
نقل قول

22-02-2014, 09:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-02-2014, 09:32 PM توسط Amir hossien Y.)
سلام
آيا در بورسيه ي دولتي در مقطع ليسانس نيازي هم هست كه مايه اي از خودمون بگذاريم + پولي كه در بورسيه مي دهند و به دانشگاه هاي كره جنوبي بدهيم؟
آيا همچين چيزي ممكن است يا همون پول بورسيه كارت رو راه مي اندازه؟
ممنونم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
25-02-2014, 05:56 PM
(22-02-2014, 09:29 PM)'Amir hossien Y' نوشته: سلام
آيا در بورسيه ي دولتي در مقطع ليسانس نيازي هم هست كه مايه اي از خودمون بگذاريم + پولي كه در بورسيه مي دهند و به دانشگاه هاي كره جنوبي بدهيم؟
آيا همچين چيزي ممكن است يا همون پول بورسيه كارت رو راه مي اندازه؟
ممنونم

دروود.
دوست عزیز، شما به هر حال اگر موفق به گرفتن بورس کره جنوبی بشید نیاز به هزینه اضافی که پرداخت کنی نیست. مگر اینکه هزینه و بورس بهم نخونه!!! ضمناً برای مقطع لیسانس شرایط بسیار پیچیده است. بحث کار راه انداختم بستگی به هزینه خودت و مقدار بورست داره بعضاً ممکنه ولخرج باشی و از خانواده هم طلب کمک کنی.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 49 بعدی »