عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین فانتین
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-02-2014, 08:51 PM
سلام دوستان من برای ازاد سازی لیسانسم از عدم کاریابی اقدام کردم میگن که باید 1 سال از فارق التحصیلی گذشته باشه این 1 سال منظور 1 سال بعد از لیسانس هست یا بعد از فوق؟ چون من تازه چند ماهی از فازق التحصیلی  گذشته اما فوقم رو غیر انتفاعی بودم احتیاجی ه ازاد کردنش نیست فقط اینو قاطی کردم که منظور از این یک سال چیه؟ ایا الان بعد 6 ماه که بخام نامه رو بگیرم اشکالی پیش مباد؟ و ایمکه من دقیقا تا 1 ماه قبل از اون 6 ماه که باید نموم شه دیگه ایران نیستم به عنوان همراه دارم میرم ایا میشه وکالت به کسی بدم برای گرفتن نامه و بقیه ی مدارم خاهشا راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
Rainbow  09-02-2014, 09:22 PM
(09-02-2014, 08:51 PM)'فانتین' نوشته: سلام دوستان من برای ازاد سازی لیسانسم از عدم کاریابی اقدام کردم میگن که باید 1 سال از فارق التحصیلی گذشته باشه این 1 سال منظور 1 سال بعد از لیسانس هست یا بعد از فوق؟ چون من تازه چند ماهی از فازق التحصیلی  گذشته اما فوقم رو غیر انتفاعی بودم احتیاجی ه ازاد کردنش نیست فقط اینو قاطی کردم که منظور از این یک سال چیه؟ ایا الان بعد 6 ماه که بخام نامه رو بگیرم اشکالی پیش مباد؟ و ایمکه من دقیقا تا 1 ماه قبل از اون 6 ماه که باید نموم شه دیگه ایران نیستم به عنوان همراه دارم میرم ایا میشه وکالت به کسی بدم برای گرفتن نامه و بقیه ی مدارم خاهشا راهنمایی کنید

با وکالتنامه ای که توش این مورد هم ذکر بشه قانونا میشه اینکارو به وکیل سپرد.6 ماه از فارغ التحصیلی شما گذشته که براتون پرونده درست کردن وگرنه نمی کردن! حالا باید 6 ماه دیگه منتظر باشید که نامه عدم کاریابی رو بگیرین و ببرین اداره کار و از اونجام نامه بگیرین برای دانشگاه و ... خلاص.کلا یکسال هست
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
09-02-2014, 10:21 PM
(09-02-2014, 08:51 PM)'فانتین' نوشته: سلام دوستان من برای ازاد سازی لیسانسم از عدم کاریابی اقدام کردم میگن که باید 1 سال از فارق التحصیلی گذشته باشه این 1 سال منظور 1 سال بعد از لیسانس هست یا بعد از فوق؟ چون من تازه چند ماهی از فازق التحصیلی  گذشته اما فوقم رو غیر انتفاعی بودم احتیاجی ه ازاد کردنش نیست فقط اینو قاطی کردم که منظور از این یک سال چیه؟ ایا الان بعد 6 ماه که بخام نامه رو بگیرم اشکالی پیش مباد؟ و ایمکه من دقیقا تا 1 ماه قبل از اون 6 ماه که باید نموم شه دیگه ایران نیستم به عنوان همراه دارم میرم ایا میشه وکالت به کسی بدم برای گرفتن نامه و بقیه ی مدارم خاهشا راهنمایی کنید

وکالت برای اینکار بعضی دانشگاه ها قبول نمی کنند و میگن حتما باید خود فرد باشه بهتر از مسئول همون دانشگاه سوال کنید.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
10-02-2014, 03:32 AM
(09-02-2014, 09:22 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
با وکالتنامه ای که توش این مورد هم ذکر بشه قانونا میشه اینکارو به وکیل سپرد.6 ماه از فارغ التحصیلی شما گذشته که براتون پرونده درست کردن وگرنه نمی کردن! حالا باید 6 ماه دیگه منتظر باشید که نامه عدم کاریابی رو بگیرین و ببرین اداره کار و از اونجام نامه بگیرین برای دانشگاه و ... خلاص.کلا یکسال هست

(09-02-2014, 10:21 PM)'فرید' نوشته:
 وکالت برای اینکار بعضی دانشگاه ها قبول نمی کنند و میگن حتما باید خود فرد باشه بهتر از مسئول همون دانشگاه سوال کنید.

بسیاری از دانشگاه ها، در صورتی که مدارک شناسایی دانشجو و شخص (پدر یا مادر) همراهشون باشه قبول میکنند که این کار رو انجام بدن. از طرف دیگه، در صورتی که هر فردی از شما وکالتنامه رسمی داشته باشه، دانشگاه قانونا موظف هست این کار رو انجام بده.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-02-2014, 10:00 AM
(10-02-2014, 03:32 AM)'MaMi' نوشته:

بسیاری از دانشگاه ها، در صورتی که مدارک شناسایی دانشجو و شخص (پدر یا مادر) همراهشون باشه قبول میکنند که این کار رو انجام بدن. از طرف دیگه، در صورتی که هر فردی از شما وکالتنامه رسمی داشته باشه، دانشگاه قانونا موظف هست این کار رو انجام بده.

با وکالت نامه رسمی فرد دیگه می تونه مدرک خریداری کنه و با این روش مدرک آزاد کنه ولی با عدم کاریابی نمیشه. اینو مسئول این کار میگفت و فردی هم هست که کاملا به ریز قوانین مسلط و خیلی ها هم این بحث با اون فرد داشتند چون می خواستند برند و بعد پدر و مادرشون مدرک آزاد کنه ولی نتونستند.
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-02-2014, 12:09 PM
من شنیدم که اگه فردی اون 6 ماهی که در کاریابی ثبت نام کرده را در ایران باشه و بعدش بره میتونه وکالت بده مدرکش از طریق عدم کاریابی آزاد بشه. بهتره دوستمون هم از دانشگاه و هم از اداره کار شهرشون سوال کنند چون در این مورد بین علما اختلاف هست.
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
11-02-2014, 03:44 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-02-2014, 03:51 AM توسط MaMi.)
(10-02-2014, 10:00 AM)'فرید' نوشته:
 با وکالت نامه رسمی فرد دیگه می تونه مدرک خریداری کنه و با این روش مدرک آزاد کنه ولی با عدم کاریابی نمیشه. اینو مسئول این کار میگفت و فردی هم هست که کاملا به ریز قوانین مسلط و خیلی ها هم این بحث با اون فرد داشتند چون می خواستند برند و بعد پدر و مادرشون مدرک آزاد کنه ولی نتونستند.

من ایشون رو نمیشناسم و اطلاعاتی در موردشون ندارم ولی تا جایی که میدونم، اگر کسی به عنوان مثال، از من وکالت نامه رسمی داشته باشه و حدود اختیارات وکیل من، در اون وکالتنامه ذکر شده باشه، از لحاظ قانونی، هیچ گونه منعی برای این کار وجود نداره. حالا اینکه ایشون تفسیرش از قانون چیه یا آئین نامه ای در این زمینه وجود داره، اطلاعی ندارم.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-02-2014, 11:53 PM
سلام دوستان ظاهرا مشخصه ک برا این قانون سابقه بیمه ممکنه چک بشه یا نشه..ولی درین مورد نظرتونو بگید..
من میخام ازین قانون حتمااستفاده کنم و چون اغلب کارهای رشته ما مسئول فنی شدنه..دو جا !!  [img]images/smilies/sad.gif[/img]مدرک ما حتما ثبت سیستم میشه ،بیمه و اداره نظارت بر کارخونه ها..بنظرتون من چکار کنم؟تو این یک سال کار مرتبط با رشته رو واقعا بی خیال شم؟اخرش هم آیا؟یا اینکه پیشنهاد میدید چطور بیشتر بفهمم چند درصد ممکنه استعلام کنن؟راه حلی هست، اینم آیا؟

سپاس
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-02-2014, 12:17 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-02-2014, 12:18 AM توسط reza_1st.)
(11-02-2014, 11:53 PM)'akbar_saeedi' نوشته: سلام دوستان ظاهرا مشخصه ک برا این قانون سابقه بیمه ممکنه چک بشه یا نشه..ولی درین مورد نظرتونو بگید..
من میخام ازین قانون حتمااستفاده کنم و چون اغلب کارهای رشته ما مسئول فنی شدنه..دو جا !!  [img]images/smilies/sad.gif[/img]مدرک ما حتما ثبت سیستم میشه ،بیمه و اداره نظارت بر کارخونه ها..بنظرتون من چکار کنم؟تو این یک سال کار مرتبط با رشته رو واقعا بی خیال شم؟اخرش هم آیا؟یا اینکه پیشنهاد میدید چطور بیشتر بفهمم چند درصد ممکنه استعلام کنن؟راه حلی هست، اینم آیا؟
سپاس

همونطور که گفتین نظر قطعی نمی‌شه داد، ولی من تا یک و نیم دو سال پیش دو مورد رو سراغ دارم که با داشتن چند سال بیمه، مدرکشون رو از این راه آزاد کردن و به مشکلی هم بر نخوردن. ولی فارغ از این مسئله، این رو هم در نظر بگیرین که یه سال سابقه کار مرتبط تاثیر معنا داری رو شانس پذیرش شما نخواهد داشت و اگه مشکل مالی ندارین و برنامه ادامه تحصیل تو خارج از ایران رو دارین، خیلی مفیدتر هست که روی زبان و اگه آمریکا گزینه‌هست GRE و تحقیق و مقاله دارن وقت بذارین تو این یه سال که شانستون رو خیلی افزایش خواهد داد. ولی اگر به هر دلیلی تصمیمتون کار کردن شد، خب تو بدترین حالت که نشد با این روش آزاد کنید مدرک رو، تو این مدت  یه سال به اندازه هزینه آزاد کردن مدرک با خریدنش درآمد خواهید داشت..
موفق باشین
نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

امتیاز این پست: 11
12-02-2014, 12:22 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-02-2014, 12:24 AM توسط Leopold.)
نگاهی به این پست بندازید. شما بهتره سبک و سنگین کنید. فرض کنید اداره کار متوجه بشه و مدارک شما از طریق عدم کاریابی آزاد نشه. در این صورت باید ببینید با حقوق یک سالتون میتونید مدارک بخرید (میتونید بایت یک سال سابقه کار هم تخفیف بگیرید). از طرفی پذیرش هم همیشه 100 درصد نیست ممکنه یک سال سرکار نرید و خدا نکرده پذیرش شما هم جور نشه در این صورت این فرصت شغلی از دست دادید. 
من اگه جای شما بودم سرکار میرفتم چون هم کار مرتبط با رشته هست و هم اینکه در کنار پروسه اپلای نگرانی نداشتم اگه پذیرشم جور نشه. از لحاظ مالی هم به هر حال میتونه کمکتون کنه که دانشگاه های بیشتری اپلای کنید و شانستون افزایش بدید.
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... 109 بعدی »