عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-01-2014, 12:15 AM
(08-01-2014, 11:34 PM)'giga' نوشته: سلام اگر یک بخشی از رزومه مثلا معدل لیسانس خوب نباشه و بقیه اش خوب باشه بهتره این بخش رو در رزومه ای که برای استاد   می فرستیم  قرار بدیم یا قرار ندیم؟

نه وقتی یک رزومه کامل می فرستید نمیشه جای چیز مهمی مثل معدل لیسانس رو خالی بذارین!
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-01-2014, 12:55 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-01-2014, 12:56 AM توسط Leopold.)
اگه معدل خیلی افتضاحه به نظرم بهتره نذارید چون همون اول که ببینه اصلا جواب ایمیل نمیده. اگه از معدل شما اطلاعی نداشته باشه و ارتباط شما با استاد به مرور قوی تر بشه اون موقع احتمالا میپرسه و میتونید توجیهش کنید. اینطوره راحت تره.
(08-01-2014, 11:34 PM)'giga' نوشته: سلام اگر یک بخشی از رزومه مثلا معدل لیسانس خوب نباشه و بقیه اش خوب باشه بهتره این بخش رو در رزومه ای که برای استاد   می فرستیم  قرار بدیم یا قرار ندیم؟

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین rulany
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-01-2014, 01:13 AM
(09-01-2014, 12:55 AM)'Leopold' نوشته: اگه معدل خیلی افتضاحه به نظرم بهتره نذارید چون همون اول که ببینه اصلا جواب ایمیل نمیده. اگه از معدل شما اطلاعی نداشته باشه و ارتباط شما با استاد به مرور قوی تر بشه اون موقع احتمالا میپرسه و میتونید توجیهش کنید. اینطوره راحت تره.

اما رزومه بدون معدل كه نميشه!! مثل اين كه اسمتو ننويسي سر جلسه امتحان[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] ( به نظر من البته).
در ضمن اينطوري بدتره كه يه مدت وقت بذاري رو استاد .بعدش  كنسل بشه قضيه. لاپوشوني كردن كلا به نظرم كار درستي نيست و بهتره از اول همه چي رو گفت.اگر نخواست خوب نشد ديگه.حداقلش اين كه وقتي روش نميذاري و ميري سراغ كيس بعدي!
نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

09-01-2014, 01:59 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-01-2014, 02:00 AM توسط Leopold.)
خب وقتی میدونه که سرجلسه صفر میشه چه بهتر که اون برگه گم بشه یا شاید یکی هم پیدا شد یادش رفته باشه اسمش بنویسه و نمرات جابه جا شه Big Grin
حرف شما رو قبول دارم که ممکنه کلی وقت تلف بشه ولی بعضی از استادها هستن که به ریسرچ خیلی اهمیت میدن یا به نمره زبان. و اگه معدل لحظه اول ببینن ممکنه نظرشون عوض بشه. کسی که معدلش پایینه اگه بتونه خودش در مصاحبه ثابت کنه و نشون بده که به جز معدل مابقی فاکتور ها رو داره، استاد متقاعد میشه که معدل پایین لیسانس نادیده بگیره.
(09-01-2014, 01:13 AM)'rulany' نوشته:
اما رزومه بدون معدل كه نميشه!! مثل اين كه اسمتو ننويسي سر جلسه امتحان[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] ( به نظر من البته).
در ضمن اينطوري بدتره كه يه مدت وقت بذاري رو استاد .بعدش  كنسل بشه قضيه. لاپوشوني كردن كلا به نظرم كار درستي نيست و بهتره از اول همه چي رو گفت.اگر نخواست خوب نشد ديگه.حداقلش اين كه وقتي روش نميذاري و ميري سراغ كيس بعدي!

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین rulany
نقل قول

09-01-2014, 02:02 AM
(09-01-2014, 01:59 AM)'Leopold' نوشته: خب وقتی میدونه که سرجلسه صفر میشه چه بهتر که اون برگه گم بشه یا شاید یکی هم پیدا شد یادش رفته باشه اسمش بنویسه و نمرات جابه جا شه Big Grin
حرف شما رو قبول دارم که ممکنه کلی وقت تلف بشه ولی بعضی از استادها هستن که به ریسرچ خیلی اهمیت میدن یا به نمره زبان. و اگه معدل لحظه اول ببینن ممکنه نظرشون عوض بشه. کسی که معدلش پایینه اگه بتونه خودش در مصاحبه ثابت کنه و نشون بده که به جز معدل مابقی فاکتور ها رو داره، استاد متقاعد میشه که معدل پایین لیسانس نادیده بگیره.

[img]images/smilies/biggrin.gif[/img][img]images/smilies/biggrin.gif[/img] باحال بود.
اما خيلي بعيد به نظر ميرسه استادي نخواد شرايط مقطع قبلي دانشجو رو بدونه و كارش به مصاحبه هم برسه!!!!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-01-2014, 04:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-01-2014, 04:13 PM توسط Torkan.)
(09-01-2014, 12:20 PM)'giga' نوشته: من معدل فوق لیسانسم خوبه فقط معدل لیسانسم پایینه

من دقیقا نظر rulany عزیز رو موافقم.
پنهان کاری واقعیتش به جایی نمیرسه و نگران این مساله نباشید.کلا تجربه من و دوستانم نشون داده که اکثر اساتید اگه بخوان دانشجوی ارشد بردارن دنبال دانشجوی لیسانس با معدل بالان و اگه بخوان دانشجوی دکترا بردارن بیشتر دنبال دانشجویی هستن که تحقیقات خوبی داره.
به خصوص در کشوری مثل امریکا بلاخره کارنامه های خودتون رو در اختیار اونها قرار میدید و اگه استاد بخواد میتونه کارنامه شما رو از کمیته پذیرش بگیره و نگاه کنه.
در ضمن از اول اگه بفهمه بهتر از اینه که بعدا بفهمه.
کلا استاد پیدا کردن شانسی هستش و به نظرم کسی با پنهان کردن نمره لیسانسش نمیتونه شانسش رو افزایش بده.

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

09-01-2014, 06:00 PM
هر جور خودتون صلاح میدونید. منظورم این بود که گذاشتن معدل در رزومه الزامی نیست. شما اگه روزمه اساتید خارجی در وب سایت شون دیده باشید هیچ کدوم معدلشون نذاشتن. شما حتی اگه به سایت های معتبر که نحوه نگارش رزومه توضیح داده مراجعه کنید می بینیند که حرفی از معدل نزده. واسه اپلای رسمی هم شما باید معدل از رزومه تون حذف کنید چون شما دارید در کنارش ریزنمرات واسشون میفرستید.
(09-01-2014, 12:20 PM)'giga' نوشته: من معدل فوق لیسانسم خوبه فقط معدل لیسانسم پایینه

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین alpachino10
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-01-2014, 06:12 PM
سلام دوستان اگر  کسی تجربه شو داره میشه لطفا راهنمایی کنه:

من چند تا از دانشگاه هایی رو که اپلای کردم بدون جواب استاد بوده(آمریکا). یعنی در واقع به استادهای اون دانشگاه ایمیل زدم ولی خب جوابمو ندادن. ولی چون توی فیلدم جندتا استاد بودن که کار میکردن تصمیمم گرفتم شانسمو امتحان کنم. حالا یه سوال: می خوام ببینم حالا که اپلای کردم کی بهتره دوباره باهاشون تماس بگیرم؟ الان دوباره ایمیل بزنم و بگم که اپلای کردم و نظرشونو جلب کنم یا بهتر بزارم جواب پذیرش بیاد و اگر کمیته پذیرش داد اونوقت با استادا مکاتبه کنم؟ الان خودم نمیدونم کدومش درسته...

متشکرم
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

14-01-2014, 06:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-01-2014, 06:23 PM توسط Torkan.)
(14-01-2014, 06:12 PM)'alpachino10' نوشته: سلام دوستان اگر  کسی تجربه شو داره میشه لطفا راهنمایی کنه:
من چند تا از دانشگاه هایی رو که اپلای کردم بدون جواب استاد بوده(آمریکا). یعنی در واقع به استادهای اون دانشگاه ایمیل زدم ولی خب جوابمو ندادن. ولی چون توی فیلدم جندتا استاد بودن که کار میکردن تصمیمم گرفتم شانسمو امتحان کنم. حالا یه سوال: می خوام ببینم حالا که اپلای کردم کی بهتره دوباره باهاشون تماس بگیرم؟ الان دوباره ایمیل بزنم و بگم که اپلای کردم و نظرشونو جلب کنم یا بهتر بزارم جواب پذیرش بیاد و اگر کمیته پذیرش داد اونوقت با استادا مکاتبه کنم؟ الان خودم نمیدونم کدومش درسته...
متشکرم

معمولا اگه تازگیا ایمیل زدین که بهتره دیگه نزنین و اینکه بدون استاد اپلای کردین چیز عجیبی نیست. امریکا ذاتا اینجوریه و خیلی ها بدون استاد اپلای میکنن و بعدا دنبال استاد میرن...اصلا من سایت بعضی دانشگاه ها رونگاه میکردم درسته قاعده کلی نیست ولی گفتن دانشجوهای فلان مقطع مثلا بعد ترم یک برن دنبال استادا و یا ....
نظر من اینه که منتظر نتیجه باشین بعد ایمیل بزنین هرچند میتونم بگم احتمالا بازم جواب انچنانی نخواهید گرفت...ممکنه مثلا از 10 نفری که الان جواب ندادن نهایت 2 یا 3 نفر جواب بدن که اونم میتونه شانس شما باشه و شما رو بردارن.
بازم میگم این نظر من بود.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین alpachino10
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-01-2014, 06:29 PM
(14-01-2014, 06:17 PM)'Charming' نوشته:
معمولا اگه تازگیا ایمیل زدین که بهتره دیگه نزنین و اینکه بدون استاد اپلای کردین چیز عجیبی نیست. امریکا ذاتا اینجوریه و خیلی ها بدون استاد اپلای میکنن و بعدا دنبال استاد میرن...اصلا من سایت بعضی دانشگاه ها رونگاه میکردم درسته قاعده کلی نیست ولی گفتن دانشجوهای فلان مقطع مثلا بعد ترم یک برن دنبال استادا و یا ....
نظر من اینه که منتشر نتیجه باشین بعد ایمیل بزنین هرچند میتونم بگم احتمالا بازم جواب انچنانی نخواهید گرفت...ممکنه مثلا از 10 نفری که الان جواب ندادن نهایت 2 یا 3 نفر جواب بدن که اونم میتونه شانس شما باشه و شما رو بردارن.

خیلی متشکرم. میگم پس کلا نظر کمیته با نظر اساتید ممکنه یکسان نباشه؟ یعنی کمیته ممکنه پذیرش بده ولی استاد قبول نکنه؟ پس چه کاریه، از همون اول دیگه نظر استاد رو بپرسن و اگه موافق نیست دیگه پذیرش ندن خب! خودشون که میدونن اگه استاد قبول نکنه پذیرش معنا نداره. یعنی شایدهم می خوان با این کار اول گلچین کنن و بعد به استاد بگن شما حالا بیا از بین ایناانتخاب کن، درسته؟ (اگر اینجوری باشه پس شانس زدن مخ استاد! بعد پذیرش کماکان هستش Big Grin )
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 39 بعدی »