عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-10-2013, 10:13 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-10-2013, 10:14 AM توسط M1KE.)
من اطلاعات خاصی در مورد پذیرش در این گرایش خاص که شما مدنظرتون هست ندارم ولی به عنوان یک قاعده کلی فکر می کنم داشتن ارشد شانس شما را از یک جهاتی برای مقطع ارشد بیشتر می کنه. معمولا یکی از مشکلات استادان در مقطع ارشد این هست که دانشجویان شناخت خاصی با زمینه های پژوهشی و روش های انجام پایان نامه یا مقاله نویسی و مواردی از این دست ندارند و به اصطلاح صفر کیلومتر هستند ولی فردی که ارشد داشته باشد یک بار این مسیر را رفته و به همین دلیل در حالت کلی می بایست آشنایی بیشتری با روال کار داشته باشد و کار استاد راهنما را ساده تر می کند. به همین دلیل از این نظر فکر می کنم شانس بیشتری در مقایسه با فردی که فقط کارشناسی دارد برای پذیرش ارشد وجود داشته باشد. با این حال، در حالت کلی فاندهایی که برای دکترا هست بیشتر از ارشد هست و از این نظر احتمال گرفتن فاند برای دکترا بیشتر است.

(18-10-2013, 09:07 PM)'گلچهره' نوشته: سلام
ببخشید می خواستم بدونم اگه بخوام رشته ژنتیک پزشکی در مقطع ارشد پذیرش بگیرم مدرک ارشدم هم در نظر گرفته می شه یا فقط مدرک لیسانس مد نظره؟ شانسم برای ارشد بیشتره یا دکتری؟
از دانشگاه های متوسط به بالا برای ارشد این رشته اطلاعی دارین؟
خیلی ممنون

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین elham23
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-10-2013, 02:20 PM
سلام.برادرم   دکترای دامپزشکی از داارشگاه ازاد  تبریز داره  دربا معدل 16
قصد ادامه تحصیلم  و   کار کردن  در تورنتو داره.با توجه به اینکه در اونجا اشنایی داریمه
اولا چه طور ی میتونه بره؟

ثانیا  ایا  اشنامون  میتونه کمک  کنه   و جه   جوری؟

لطفا  راهنماییتونو  واسم  میل کنید
نقل قول  

آفلاین majidbaqery
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-10-2013, 02:54 PM
سلام
کارشناسی ارشد از دانشگاه علامه طباطبائی - مدیریت صنعتی با معدل 15.80
کارشناسی از دانشگاه علوم و فنون - مهندسی صنایع با معدل 13.90
6 تا مقاله  کنفرانسی داخلی - 3 تا علمی پژوهشی - 3 تا ISI
2 تا کتاب ترجمه و تالیف دارم در زمینه تخصصی رشته خودم
زبان ILETS 7
3 سال سابقه کار در مینه ی کاری
با در نظر گرفتن نمره خوب GMAT یا GRE 
آیا شانسی برای گرفتن فاند کامل از دانشگاه های خوب کانادا یا آمریکا دارم یا خیر؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-10-2013, 07:20 PM
معدل کارشناسی شما مقداری پایین هست. نمره زبان 7.0 کافی است. با توجه به معدل لیسانس تان به نظرم بهتر است بیشتر انرژی خودتان را روی رتبه های بالای 300 بگذارید. اگر بخواهید برای آمریکا پذیرش بگیرید می بایست GRE هم امتحان بدهید. طبیعی است هر چه در GRE نمره بهتری بیاورید معدل پایین لیسانس تان را پوشش می دهد. اگر بتوانید در سیستم جدید روی حدود 320 نمره بیاورید شانس تان برای گرفتن پذیرش از آمریکا هم زیاد خواهد شد. نقطه مثبت رزومه شما همین مقاله ها و سابقه کارهای مرتبط شما هست. پس بهتر است بیشتر با استادهایی در ارتباط باشید که در همان زمینه ها فعالیت می کنند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mohammadmother
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-10-2013, 10:58 PM
سلام
1-معدل:لیسانس 17  ارشد معلوم نیست شاید 17
2-دانشگاه و رشته:ارشد شریف رشته برق(power electronic)
3-نمره زبان:toefl ندادم ولی 90 بیارم
4-تعداد مقالات:1 دونه شاید بدم
5-مقطع پذیرش:برای دکتری با فاند کامل
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

23-10-2013, 11:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-10-2013, 11:05 PM توسط Torkan.)
(23-10-2013, 10:58 PM)'mohammadmother' نوشته: سلام
1-معدل:لیسانس 17  ارشد معلوم نیست شاید 17
2-دانشگاه و رشته:ارشد شریف رشته برق(power electronic)
3-نمره زبان:toefl ندادم ولی 90 بیارم
4-تعداد مقالات:1 دونه شاید بدم
5-مقطع پذیرش:برای دکتری با فاند کامل
با تشکر

دوست عزیز معدلتان نسبتا خوبه واسه اپلای
شما روی مقاله قطعا کار کنید اگه فاند میخواین چون از ارشدیا انتظار زیاده
زبان رو هم به 92 به بالا فکر کنین چون کانادا مینیموم هاش از امریکا بیشتره تو تافل
معدل هم هرچه بیشتر بهتر کانادا=معدل محور
اگه تونستین مقاله بدین قطعا به استادای اونجا ایمیل بزنین تا supervisor پیدا کنین که خیلی مهمه واسه فاند
به نظر من زبان رو هم بدین و مقاله هم کار کنین تا رزومه کامل بشه بعد نظر بدم یا بدن دوستان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Ali.N
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-10-2013, 04:12 AM
سلام و وقت به خیر خدمت شما
کارشناس ارشد رشته اقتصاد صنعتی هستم
کارشناسی رو از دانشگاه مازندران با معدل 13.75 گرفتم
ارشد رو از دانشگاه سیستان و بلوچستان با معدل 17.
رزومه و تعداد مقاله: 16 مقاله پژوهشی با موضوعات صنعت، انرژی، برق، رقابت و انحصار دارم و فعلا دارم این مقالات رو لاتین میکنم. با توجه به اینکه یکسری از موضوعات خوب هست، امید زیادی به چاپ این مقالات در مجلات ISI با فکتور بالا دارم.
فعلا دارم زبان میخونم تا مدرک IELTS رو بگیرم.
تمایل و علاقه خیلی زیادی به دانشگاه تورنتو دارم (بیش از حد). خواستم بدونم با فرض نمره مدرک زبان IELTS بالای 6.5، میشه با این رشته تحصیلیم از دانشگاه تورنتو تو مقطع دکترا پذیرش و نهایتا فاند بگیرم. 
اگر دانشگاهی تو کانادا هست که رتبه علمی خوبی داشته باشه و بشه تو رشته تحصیلیم راحت تر پذیرش بگیرم، معرفی کنید.
با تشکر.
نقل قول  

آفلاین Unbroken
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-10-2013, 11:27 AM
(31-10-2013, 04:12 AM)'Ali.N' نوشته: سلام و وقت به خیر خدمت شما
کارشناس ارشد رشته اقتصاد صنعتی هستم
کارشناسی رو از دانشگاه مازندران با معدل 13.75 گرفتم
ارشد رو از دانشگاه سیستان و بلوچستان با معدل 17.
رزومه و تعداد مقاله: 16 مقاله پژوهشی با موضوعات صنعت، انرژی، برق، رقابت و انحصار دارم و فعلا دارم این مقالات رو لاتین میکنم. با توجه به اینکه یکسری از موضوعات خوب هست، امید زیادی به چاپ این مقالات در مجلات ISI با فکتور بالا دارم.
فعلا دارم زبان میخونم تا مدرک IELTS رو بگیرم.
تمایل و علاقه خیلی زیادی به دانشگاه تورنتو دارم (بیش از حد). خواستم بدونم با فرض نمره مدرک زبان IELTS بالای 6.5، میشه با این رشته تحصیلیم از دانشگاه تورنتو تو مقطع دکترا پذیرش و نهایتا فاند بگیرم. 
اگر دانشگاهی تو کانادا هست که رتبه علمی خوبی داشته باشه و بشه تو رشته تحصیلیم راحت تر پذیرش بگیرم، معرفی کنید.
با تشکر.

سلام،
دوست عزیز، برای دانشگاه های کانادا یه مقدار معدل کارشناسی شما در شرایط خوبی نیست، دانشگاه های کانادا حداقل معدل 16 رو جزء شرایط اپلای میدانن. بطور کلی دانشگاه های کانادا معدل محور هستند تا دانشگاه های کشورهای دیگه...
ولی به نظر من با توجه به اینکه پیشینه پژوهشی خیلی خوبی دارید، شما هدفتون رو دانشگاه های استرالیا متمرکز کنید چون دانشگاه های استرالیا خیلی پژوهشی محور هستند، و شما به نسبت کشورهای دیگه از استرالیا راحتتر میتونید پذیرش و یا فاند بگیرید...
در ضمن شما اشاره ای به آزمون GRE نداشتید، اگر برای آمریکا و یا کانادا(که کانادا رو پیشنهاد نمیکنم چون آمریکا به نسبت اگه نمرات GRE و آیلتس خوبی بگیرید شانس بهتری دارید) اقدام کنید شما باید آزمون GRE هم شرکت کنید.
درصورتیکه فقط تعداد خیلی کمی از دانشگاه ها در استرالیا(فکر کنم یک یا دو دانشگاه) هست که GRE میخوان، و شما نیازی به این آزمون هم نخواهید داشت...

نتیجه کلی: استرالیا شانس بهتری برای پذیرش و گرفتن فاند دارید تا کانادا...

موفق باشید
نقل قول  

آفلاین reza0069
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-11-2013, 07:23 PM
سلام دوستان

مشکل پزشکی و بیماری(من پیوند کلیه شدم) رو اپلای تاثیر داره؟(بویژه واسه آمریکا) درضمن با رزومه زیر میتونم  امیدوار باشم؟(اولویت اولم آمریکا و کانادا هستش ولی استرالیا و اروپا هم از سر ناچاری[img]images/smilies/sad.gif[/img])
رشته: مواد(تبریز)
معدل لیسانس:14
معدل ارشد:16.5
GRE;1300
toefl ibt:103
مقاله : 6 تا توی ژورنال معتبر با فاکتورهای حدود 4 -6
سه تا ریکام خوب میتونم جور کنم
مرسی
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

11-11-2013, 08:09 PM
(11-11-2013, 07:23 PM)'reza0069' نوشته: سلام دوستان
مشکل پزشکی و بیماری(من پیوند کلیه شدم) رو اپلای تاثیر داره؟(بویژه واسه آمریکا) درضمن با رزومه زیر میتونم  امیدوار باشم؟(اولویت اولم آمریکا و کانادا هستش ولی استرالیا و اروپا هم از سر ناچاری[img]images/smilies/sad.gif[/img])
رشته: مواد(تبریز)
معدل لیسانس:14
معدل ارشد:16.5
GRE;1300
toefl ibt:103
مقاله : 6 تا توی ژورنال معتبر با فاکتورهای حدود 4 -6
سه تا ریکام خوب میتونم جور کنم
مرسی

دوست هم دانشگاهی شما تنها نقطه ضعفتون نه مشکل پزشکی بلکه معدل لیسانستون هست...
منظورتون از مشکل کلیوی چی هست؟ یعنی چون این مشکل رو دارین رو اپلای تاثیر بذاره؟ خیر اینطوری نیست...به هیچ وجه
شما رزومتون خوبه و من توصیه میکنم قطعا با اساتید هم زمینه تو دانشگاههای مختلف ایمیل بزنین و فکر کنم شانس خوبی دارین که برتون دارن...
من واسه شما امریکا رو ارجح میدونم حیفه با این نمره جی ار ای برین جای دیگه!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 109 بعدی »