عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-10-2013, 08:01 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-10-2013, 08:24 AM توسط Torkan.)
(06-10-2013, 01:40 AM)'Leopold' نوشته: امتیاز تمامی سوالات بخش وربال به یک اندازست یا سوالاتی که سخت تره امتیاز بیشتری دارن؟

دوست عزیز درسته امتیازا به ظاهر یکسانه ولی من دقیق یادم نیس یه جا خونده بودم که سعی کنین سوالات اول رو درست بزنین و هر چقدر جلو میرین به ترتیب باشه! یعنی اینکه ظاهرا شما 10 سوال اول رو درست جواب بدین بهتر از اونه که اونا رو خالی بذاری و 10 سوال بعدی رو جواب بدی... باور کن این رو تو یه جایی خونده بودم مصداق همین جمله بود...شاید هم تو مگوش فیلماش این جمله بود نمیدونم واللا
میدونم وقت نداری ولی دو تا فایل زیر تو یکیش مصداق این جمله بود باز پیداش کردم عین جمله رو میذارم
البته شما کار خودت رو بکن و منحرف نشو از موضوع

فایل‌های پیوست
.pdf   GRE_Tales.pdf (اندازه 1.17 MB / تعداد دانلود: 33)
.pdf   winner.pdf (اندازه 227.4 KB / تعداد دانلود: 23)
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
20-10-2013, 03:33 PM
درود
دوستان عزیزی که قراره امتحان های ETS رو بدهند، چه تافل و چه GRE خاطرشون باشه سر جلسه ی امتحان شناسنامه قبول نمی کنند. یا کارت ملی یا پاسپورت همراه ببرند.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین nox
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-10-2013, 09:17 PM
ETS معمولا چند روز بعد از امتحان GRE نتیجه رو به دانشگاه مورد نظر می فرسته؟؟

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

24-10-2013, 10:37 PM
(24-10-2013, 09:17 PM)'nox' نوشته: ETS معمولا چند روز بعد از امتحان GRE نتیجه رو به دانشگاه مورد نظر می فرسته؟؟

حدودي بخوام خدمتتون بگم بعد از آزمون 40 روز حدودا ميرسه در پروفايل شما(آزمون كاغذي) 50 روزه كارنامه براي شما ارسال ميشه. براي دانشگاه هاي آمريكا بسته به اينكه كدوم ايالت باشه از 30 روز به بالا براش روز در نظر بگيريد البته اگر دانشگاه به سر وقت رسيدن نمره Rigid هستند. خارج ايالت متحده هم كه بيشتر . استراليا طولاني ترين مورده فكر ميكنم.
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین nox
**
نقل قول

25-10-2013, 02:35 PM
(24-10-2013, 10:37 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته:
حدودي بخوام خدمتتون بگم بعد از آزمون 40 روز حدودا ميرسه در پروفايل شما(آزمون كاغذي) 50 روزه كارنامه براي شما ارسال ميشه. براي دانشگاه هاي آمريكا بسته به اينكه كدوم ايالت باشه از 30 روز به بالا براش روز در نظر بگيريد البته اگر دانشگاه به سر وقت رسيدن نمره Rigid هستند. خارج ايالت متحده هم كه بيشتر . استراليا طولاني ترين مورده فكر ميكنم.
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]

مرسی از ‍ پاسخ.
من برای دانشگاه آمریکا که deadline تا 1March هست میخوام   apply کنم... اما می خوام امتحان GRE رو تو  8Feb شرکت کنم و بفرستم... یعنی ممکنه تا اون زمان فزستاده نشه..!!؟  اگه من تو Feb واسه دانشگاه apply کنم و بعد۲-۳ هفته نتیجه امتحانم برسه اشکالی ایجاد می شه...؟!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-10-2013, 03:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-10-2013, 03:28 PM توسط Torkan.)
(25-10-2013, 02:35 PM)'nox' نوشته:
مرسی از ‍ پاسخ.
من برای دانشگاه آمریکا که deadline تا 1March هست میخوام   apply کنم... اما می خوام امتحان GRE رو تو  8Feb شرکت کنم و بفرستم... یعنی ممکنه تا اون زمان فزستاده نشه..!!؟  اگه من تو Feb واسه دانشگاه apply کنم و بعد۲-۳ هفته نتیجه امتحانم برسه اشکالی ایجاد می شه...؟!

دوست عزیز راجع به سوال دومتون حتما از دانشگاه مربوطه بپرسین  تا ببینین قبول میکنن یا نه؟ تنها منبع موثق همون وبسایت دانشگاه هستش
بعضی دانشگاههای امریکا سخت گیر ترن بعضی ها هم راه میان با آدم
به نظر من ددلاین 1 مارچ دیر میشه یکم متاسفانه مگر دانشگاه قبول کنه...
معمولا دوستانی که میخوان برای بهار اپلای کنن اکثرا مهر یا ابان میدن امتحان رو

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-10-2013, 03:24 PM
(25-10-2013, 02:35 PM)'nox' نوشته:
مرسی از ‍ پاسخ.

اگر امتحان تو ایران بدی که نمرت بعد این تاریخ می یاد و نمی تونی به دانشگاه نمرت اعلام کنی قبل ددلاین، یعنی اگر هم مشکلی با زمان رسیدن نامه رسمی نداشته باشن احتمال زیاد نمرت قبل ددلاین باید به اون دانشگاهها اعلام کنی و با این امتحان نمیرسی. 30 روز برای اعلام نمره و 3-4 هفته بعد از اون برای رسیدن نتیجه به دانشگاه های آمریکا زمان لازم
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

25-10-2013, 04:43 PM
من هم همین مشکل رو دارم البته ددلاین تو ژانویه...ایران هستم و 8 فوریه تنها گزینه ی موجود هست...
قبلا امتحان دادم ولی نمره ی بهتر میخام...با این حال به نظرم ریسکه و تنها دانشگاه می تونه نظر بده...البته ممکنه بعدش هم بزنن زیرش چون تو اون مدت نرسه....
کلا نمیشه به قطعیت گفت...خیلی شانسیه و ریسکی...منم خودم موندم که ثبت نام کنم یا بی خیال شم :-\
نقل قول  

آفلاین nox
**
نقل قول

16-11-2013, 07:32 PM
من می خواستم امتحان gre رو تو Feb ثبت نام کنم... اما الان تو ETS  تاریخهای دیگه تو Nov و DEC گذاشته شده... !! و Feb هم حذف شده... !! یعنی دیگه امکان ثبت نام واسه Feb نیست.... ؟ یعنی همینا رو باید ثبت نام کنیم؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

16-11-2013, 07:48 PM
(16-11-2013, 07:32 PM)'nox' نوشته: من می خواستم امتحان gre رو تو Feb ثبت نام کنم... اما الان تو ETS  تاریخهای دیگه تو Nov و DEC گذاشته شده... !! و Feb هم حذف شده... !! یعنی دیگه امکان ثبت نام واسه Feb نیست.... ؟ یعنی همینا رو باید ثبت نام کنیم؟؟؟؟

یعنی قبلا فوریه بود و شما دیده بودین و الان برش داشتن؟
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 17 بعدی »