عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-10-2013, 10:29 PM
(13-10-2013, 09:21 PM)'mahnaz103' نوشته: سلام 
لطفا منم راهنمایی بفرمائید 
من 89 لیسانس روزانه گرفتم و بعدش برا کاریابی اقدام کردم.از قضا کار پیدا نشد و از طرفی 6 ماه بعد از این قضیه من ارشد قبول شدم(البته شبانه).بعد کلا کاریابی یادم رفت Big Grin حالا تازه یادم افتاده که من کارت اون موقع رونگه داشتم .زنگ زدم به کاریابی گفت ما مشکلی نداریم ونامه بهتون میدیم ببرید اداره کار...اما زنگ زدم اداره کار متاسفانه جواب ندادن و مجبورم حضوری یه سر برم Big Grin
میخواستم از دوستان بپرسم به نظرتون من که دی یا بهمن دفاع ارشد دارم الان میتونم با توجه به اونن شش ماه که قبل از ارشد برای کاریایی اقدام کرده بودم ،مدرک لیسانس رو آزاد کنم یا باید حتما ارشدم تموم بشه و تو این فاصله هم جایی با بیمه مشغول به کار نشم تا بتونم لیسانس رو راحت آزاد کنم !!!
ممنون میشم راهنماییم کنید  قبل از اینکه برم اداره کار....میترسم برم اوضاع رو خرابش کنم ....

به نظر نمیرسه مشکلی باشه...شما میتونی از همونجا نامه بگیری . ارشدتم شبانه ست...گیر نداره...
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-10-2013, 12:00 PM
سلام
من 88 لیسانس روزانه ام را گرفته ام و برای مهر 88 شبانه ارشد قبول شدم
از شهریور91 تا شهریور 92 هم بیمه برام رد شده و سرکار میرفتم
راستش نمیدانم برا گرفتن مدرکم این بیمه مشکل ساز میشه؟؟
مدرک موقت لیسانس و ارشدم را دارم.با مدرک موقت نمی تونم پذیرش بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین roshanak25
نقل قول

14-10-2013, 12:34 PM
(14-10-2013, 12:00 PM)'atefeh_J' نوشته: سلام
من 88 لیسانس روزانه ام را گرفته ام و برای مهر 88 شبانه ارشد قبول شدم
از شهریور91 تا شهریور 92 هم بیمه برام رد شده و سرکار میرفتم
راستش نمیدانم برا گرفتن مدرکم این بیمه مشکل ساز میشه؟؟
مدرک موقت لیسانس و ارشدم را دارم.با مدرک موقت نمی تونم پذیرش بگیرم؟

سلام. از اونجایی که بیمه رد شده براتون نمیتونید از طریق عدم کاریابی مدرکتون رو آزاد کنید چون اداره کار از بیمه استعلام میکنه و متوجه میشن که بیمه رد شده براتون و نامه نمیدن که ببرین دانشگاه.
با مدرک موقت هم نمیشه پذیرش گرفت. البته فکر کنم میتونید اپلای کنید ولی اگه اکسپت شدین، نهایتا موقع ثبت نام در دانشگاه مقصد باید دانشنامه تون رو ارائه بدین.
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
نقل قول  

آفلاین m.mohaqeq
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-10-2013, 01:01 PM
(13-10-2013, 07:48 PM)Leopold نوشته: سلام،
1- شما می تونین 31 شهریور 93 مدرکتون رو آزاد کنین.
2- خیر، در انتخاب کاریابی خیلی دقت کنین و موقعی که ثبت نام می کنین بهشون بگین که واسه آزادسازی مدرک می خواید تا واسه فرصت های شغلی پیش اومده به شما زنگ نزنن. بعضی از کاریابی ها هم موقعی که شش ماه گذشت و می خوان نامه عدم کاریابی رو بدن ممکنه اذیت کنن و از شما پول اضافی بخوان که واست کار پیدا نکردن. در پست اول این تاپیک هم شرایطش گفته شده.

ممنون از پاسختون
حالا اگه من 31 شهریور نامه عدم کاریابی رو بگیرم ببرم اداره کار، بعدش باید بردم تهران، وزارت کار، یا نه خود اداره کار استان نامه به دانشگاه میزنه؟ و کلا این فرآیند چقدر طول میکشه؟ تو دانشگاه تقریباً چقدر الاف میشم؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین roshanak25
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-10-2013, 01:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-10-2013, 01:22 PM توسط roshanak25.)
(14-10-2013, 01:01 PM)'m.mohaqeq' نوشته: ممنون از پاسختون
حالا اگه من 31 شهریور نامه عدم کاریابی رو بگیرم ببرم اداره کار، بعدش باید بردم تهران، وزارت کار، یا نه خود اداره کار استان نامه به دانشگاه میزنه؟ و کلا این فرآیند چقدر طول میکشه؟ تو دانشگاه تقریباً چقدر الاف میشم؟ ممنون

همونطور که اینجا کامل توضیح داده شده شما باید به وزارت کار استان خودتون مراجعه کنید تا نامه بدن بهتون.
اینکه پرسیدین این فرایند چقد طول میکشه، وزارت کار استان که یک روز بعدش اون نامه رو بهتون میده، اما دانشگاه 1کم طول میکشه. بعضی دانشگاه ها 15 روز بعضیا 1ماه. دانشگاه به دانشگاه فرق میکنه. بهتره اینو از دانشگاهتون بپرسین. Smile

برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
نقل قول  

آفلاین roshanak25
نقل قول

14-10-2013, 11:43 PM
دوستان من اردیبهشت 92 مرکز کاریابی ثبت نام کردم(6 ماه از زمان فارغ التحصیلی لیسانسم گذشته بود). از مهر 92 دانشجوی روزانه ارشد شدم و دیگه نشد که آزاد کنم مدرکمو. حالا سوالم اینه که آیا به محض فارغ التحصیلی از ارشد میتونم اقدام کنم برای آزاد کردن مدرک لیسانس؟ یا باید 6ماه صبر کنم بعد تازه لیسانسم رو آزاد کنم؟
همیشه به
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

14-10-2013, 11:50 PM
(14-10-2013, 12:34 PM)'roshanak25' نوشته:
سلام. از اونجایی که بیمه رد شده براتون نمیتونید از طریق عدم کاریابی مدرکتون رو آزاد کنید چون اداره کار از بیمه استعلام میکنه و متوجه میشن که بیمه رد شده براتون و نامه نمیدن که ببرین دانشگاه.
با مدرک موقت هم نمیشه پذیرش گرفت. البته فکر کنم میتونید اپلای کنید ولی اگه اکسپت شدین، نهایتا موقع ثبت نام در دانشگاه مقصد باید دانشنامه تون رو ارائه بدین.

ممنون از پاسختان، یعنی اگه چند ماه هم از آخرین ماه بیمه شدنم بگذره فایده نداره؟ باید هزینه پرداخت کنم؟
نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-10-2013, 12:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-10-2013, 12:05 AM توسط Leopold.)
به نظرم اگه در کاریابی ثبت نام کردید و نامه رو از کاریابی گرفتید ببرید اداره کار و بگین که سرکار نمی رفتید. من شنیدم بعضی از اداره ها چک نمی کنن. اگه متوجه نشدن که چه بهتر، اگر هم متوجه شدن هم که خب نامه رو نمیدن. البته تو شرکتی که کار میکردید هم نباید از دانشگاه شما استعلام کرده باشه.
پ.ن:  البته قبلش قوانین رو بخونین که یک موقع به خاطر این دروغ مصلحتی جریمه نشید. 
(14-10-2013, 11:50 PM)'atefeh_J' نوشته:
 ممنون از پاسختان، یعنی اگه چند ماه هم از آخرین ماه بیمه شدنم بگذره فایده نداره؟ باید هزینه پرداخت کنم؟

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین m.mohaqeq
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-10-2013, 09:51 PM
سلام مجدد
برای استفاده از عدم کاریابی، داشتن شرکت سهامی خاص مشکلی ایجاد نمیکنه!
ما با چندی از رفقا چندسال پیش یک شرکت مهندسی ثبت کردیم، ولی تا حالا هیچ پروژه ای رو انجام ندادیم، در ضمن بیمه هم نیستیم؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

17-10-2013, 11:03 PM
(17-10-2013, 09:51 PM)'m.mohaqeq' نوشته: سلام مجدد
برای استفاده از عدم کاریابی، داشتن شرکت سهامی خاص مشکلی ایجاد نمیکنه!
ما با چندی از رفقا چندسال پیش یک شرکت مهندسی ثبت کردیم، ولی تا حالا هیچ پروژه ای رو انجام ندادیم، در ضمن بیمه هم نیستیم؟
ممنون

وقتی سابقه بیمه نداشته باشین مشکلی براتون ایجاد نمیکنه
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 109 بعدی »