عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-04-2013, 10:27 AM
در مورد رقابت با دانشجویان دیگه باید بگم که رقابت همیشه هست و طبیعتا باید شرایط‌تون رو تا حد ممکن بهتر کنید تا در بین سایر دانشجویان شرایط‌تون مشابه یا ترجیحا بهتر باشه. همون طور که گفتم و گفتید باید نمره GRE اتون رو بالا بیارید. همچنین این که استاد راهنمایی داشتید که در سطح جهانی شناخته شده است یا حداقل مقالاتش در مقالات استادهایی که می‌خواهید باهاشون تماس بگیرید ارجاع داده شد می‌تونه به شما خیلی کمک کنه. حتما از این استاد توصیه‌نامه بگیرید و در تماس گرفتن با استادها به این مساله اشاره کنید. در مورد زمان تماس با استادها نظرها متفاوته و ما یک موضوع مجزا برای این بحث داریم. نظر من اینه که از اواسط یا اواخر تابستون شروع کنید به مکاتبه کردن.

در مورد نقش کمیته پذیرش خیلی نمی‌شه راحت فهمید، اما یک قانون کلی اینه که وقتی درجه استاد بالاتر می‌ره حرفش در دانشکده خیلی بیشتر خریدار داره و به قول معروف زورش بیشتر می‌شه. در نتیجه اگر کسی که استاد تمامه از کار شما خوشش بیاد و بخواهد شما رو بگیره، حتی اگر کمیته پذیرش مخالف باشه باز احتمالش زیاده که حرفش بر حرف کمیته غالب بشه و به شما پذیرش بدند.

در مورد توزیع رنک با توجه به این که GRE و زبان رو امتحان ندادید، نمی‌شه راحت اظهار نظر کرد، اما به فرض این که نمرات خوبی بیارید، به نظرم ۴ تا بین ۲۰ تا ۵۰ و ۴ تا بین ۵۰ تا ۱۰۰ اپلای کنید. ضمنا ترجیحا سعی کنید اول از استادی جواب مثبت یا نیمه مثبتی بگیرید بعد اپلای کنید که حداقل بدونید کسی اونجا application شما رو نگاه خواهد کرد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Astro
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-04-2013, 01:16 PM
(19-04-2013, 10:27 AM)'Babak' نوشته: در مورد رقابت با دانشجویان دیگه باید بگم که رقابت همیشه هست و طبیعتا باید شرایط‌تون رو تا حد ممکن بهتر کنید تا در بین سایر دانشجویان شرایط‌تون مشابه یا ترجیحا بهتر باشه. همون طور که گفتم و گفتید باید نمره GRE اتون رو بالا بیارید. همچنین این که استاد راهنمایی داشتید که در سطح جهانی شناخته شده است یا حداقل مقالاتش در مقالات استادهایی که می‌خواهید باهاشون تماس بگیرید ارجاع داده شد می‌تونه به شما خیلی کمک کنه. حتما از این استاد توصیه‌نامه بگیرید و در تماس گرفتن با استادها به این مساله اشاره کنید. در مورد زمان تماس با استادها نظرها متفاوته و ما یک موضوع مجزا برای این بحث داریم. نظر من اینه که از اواسط یا اواخر تابستون شروع کنید به مکاتبه کردن.
در مورد نقش کمیته پذیرش خیلی نمی‌شه راحت فهمید، اما یک قانون کلی اینه که وقتی درجه استاد بالاتر می‌ره حرفش در دانشکده خیلی بیشتر خریدار داره و به قول معروف زورش بیشتر می‌شه. در نتیجه اگر کسی که استاد تمامه از کار شما خوشش بیاد و بخواهد شما رو بگیره، حتی اگر کمیته پذیرش مخالف باشه باز احتمالش زیاده که حرفش بر حرف کمیته غالب بشه و به شما پذیرش بدند.
در مورد توزیع رنک با توجه به این که GRE و زبان رو امتحان ندادید، نمی‌شه راحت اظهار نظر کرد، اما به فرض این که نمرات خوبی بیارید، به نظرم ۴ تا بین ۲۰ تا ۵۰ و ۴ تا بین ۵۰ تا ۱۰۰ اپلای کنید. ضمنا ترجیحا سعی کنید اول از استادی جواب مثبت یا نیمه مثبتی بگیرید بعد اپلای کنید که حداقل بدونید کسی اونجا application شما رو نگاه خواهد کرد.

بسیار ممنون از پاسخ شفاف و خوبتون و همینطور وقتی که گذاشتید. در این مدت تا جایی که ازم برمیاد روی امتحانات زبان و GRE وقت میذارم و بعد هم سنجیده اپلای میکنم تا شانس پذیرش خوب با فاند رو داشته باشم.
نقل قول  

آفلاین jamawar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-04-2013, 01:08 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-04-2013, 10:41 AM توسط Babak.)
(07-04-2013, 11:38 PM)'Babak' نوشته:
معدل لیسانس شما یک کم پایینه و دانشگاه‌های محل تحصیل‌تون هم دانشگاه‌های شناخته شده‌ای در امریکا نیستند. از طرفی معدل کارشناسی ارشد شما خوبه و داشتن مقاله هم نکته مثبتی هست. شما ظاهرا هنوز TOEFL و GRE ندارید. بدون نمره TOEFL و GRE نمی‌شه در مورد شانس پذیرش از امریکا نظر داد، اما به فرض این که نمرات خوبی در این امتحان‌ها بیارید، به نظر من شما شانس پذیرش خواهید داشت، به خصوص اگر به سراغ دانشگاه‌های معمولی امریکا برید فکر می‌کنم بتونید پذیرش بگیرید، اما گرفتن فاند و کمک هزینه بحث دیگریه و معمولا احتمال گرفتن فاند از دانشگاه‌های معمولی به اندازه دانشگاه‌های خوب نیست.
توصیه من در این شرایط و برای افزایش شانس‌تون اینه که وقت خیلی زیادی روی GRE بذارید و نمره خیلی بالایی در GRE بیارید. به این ترتیب می‌تونید از دانشگاه‌های بهتری پذیرش بگیرید و در اون صورت احتمالا بتونید فاند هم بگیرید.

با سلام، ممنون از جواب شما، با فرض اینکه نمرات  TOEFL و GRE من خوب باشد ایا پذیرش 100% من در دانشگاه های درجه 2 که در سایت وزارت علوم نوشته شده امکان پذیر هست بلفرض دانشگاه هایی مثل New Mexico State University, Las Cruces, NM و Tennessee State University, Nashville, TN  ؟ ایا تا بحال کسی با این شرایط من پذیرش گرفته؟ ممنون میشم جواب بدید   

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-04-2013, 10:47 AM
(20-04-2013, 01:08 AM)'jamawar' نوشته:
با سلام، ممنون از جواب شما، با فرض اینکه نمرات  TOEFL و GRE من خوب باشد ایا پذیرش 100% من در دانشگاه های درجه 2 که در سایت وزارت علوم نوشته شده امکان پذیر هست بلفرض دانشگاه هایی مثل New Mexico State University, Las Cruces, NM و Tennessee State University, Nashville, TN  ؟ ایا تا بحال کسی با این شرایط من پذیرش گرفته؟ ممنون میشم جواب بدید   

در گرفتن پذیرش هیچ قطعیتی در کار نیست و حتی اگر شرایط شما خیلی بهتر از این هم بود باز هم نمی‌شد با قطعیت گفت که شما ۱۰۰٪ می‌تونستید پذیرش بگیرید. این که استادی در دانشگاه مورد نظر شما از کار شما خوشش بیاد، این که تعداد متقاضیان پذیرش دیگه چقدر باشه، شرایط اقتصادی امریکا و عوامل مشابه این در گرفتن پذیرش تاثیر دارند. به همین خاطر تضمینی در کار نیست، اما به نظر من اگر نمرات TOEFL و GRE خوبی بیارید شانس نسبتا خوبی برای پذیرش خواهید داشت. برای دیدن شرایط برخی از افرادی که قبلا پذیرفته شده‌اند می‌تونید به قسمت نتایج پذیرش مراجعه کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین radiology
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-04-2013, 06:31 PM
سلام دوستان. چند سوال داشتم.
با این شرایط چقدر شانس گرفتن پذیرش و فاند از یکی از دانشگاه های رنکینگ زیر 50 آمریکا رو دارم:
فوق لیسانس فیزیک پزشکی از دانشگاه تهران با معدل 18.5
لیسانس رادیولوژی از دانشگاه کرمانشاه با معدل 15.5
دارای 1مقاله ISI
نمره تافل 100
نمره جی آر ئی:  Quantitative 800،Verbal 534،Writing4
دانشگاه های ممتاز در این رشته رو معرفی بفرمائید. در مورد اونا چطور؟ شانسی دارم؟
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

26-04-2013, 12:20 AM
سلام.یه سری دوره های متمرکز زبان( Intensive English Language Program(IELP هست که ظاهرا برای Graduate هم بدون تافل و GRE پذیرش مشروط میدن.مشکل گرفتن ویزا ندارم فقط میخام پذیرش(حتی مشروظ) بدون تافل و GRE برای برق بگیرم که بتونم مدارک لیسانس و ارشدمو از دانشگاه آزاد بگیرم چون معافیت تحصیلی دارم و با داشتن کارت پایان خدمت یا پذیرش میتونم مدارکم رو بگیرم .اگر دوستان میتونن راهنماییم کنن؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

26-04-2013, 12:29 AM
(26-04-2013, 12:20 AM)'mhz_ir' نوشته: سلام.یه سری دوره های متمرکز زبان( Intensive English Language Program(IELP هست که ظاهرا برای Graduate هم بدون تافل و GRE پذیرش مشروط میدن.مشکل گرفتن ویزا ندارم فقط میخام پذیرش(حتی مشروظ) بدون تافل و GRE برای برق بگیرم که بتونم مدارک لیسانس و ارشدمو از دانشگاه آزاد بگیرم چون معافیت تحصیلی دارم و با داشتن کارت پایان خدمت یا پذیرش میتونم مدارکم رو بگیرم .اگر دوستان میتونن راهنماییم کنن؟

دوست من، اگر چه وضعیت ویزا دادن برای دوره های زبان نسبت به سال های گذشته مقدار کمی بهتر شده ولی تا جایی که من اطلاع دارم، نظام وظیفه برای دوره های زبان، معافیت تحصیلی صادر نخواهد کرد (بند 24)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
نقل قول

26-04-2013, 12:53 AM
(26-04-2013, 12:29 AM)'MaMi' نوشته:
دوست من، اگر چه وضعیت ویزا دادن برای دوره های زبان نسبت به سال های گذشته مقدار کمی بهتر شده ولی تا جایی که من اطلاع دارم، نظام وظیفه برای دوره های زبان، معافیت تحصیلی صادر نخواهد کرد (بند 24)

من منظورم گرفتن پذیرش برای دوره زبان نبود.منظرم اینه که پذیرش برای دکترا برق بگیرم که نامه پذیرش مشروط بهم بدن که نمره های تافل و جی آر ای رو بعدا ببرم

ولی نامه پذیرش رو بهم بدن که نظام وظیفه معافیت تحصیلی صادر کنه.اون دوره زبان بعد از گرفتن پذیرش هست.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

26-04-2013, 01:29 AM
(26-04-2013, 12:53 AM)'mhz_ir' نوشته:
من منظورم گرفتن پذیرش برای دوره زبان نبود.منظرم اینه که پذیرش برای دکترا برق بگیرم که نامه پذیرش مشروط بهم بدن که نمره های تافل و جی آر ای رو بعدا ببرم
ولی نامه پذیرش رو بهم بدن که نظام وظیفه معافیت تحصیلی صادر کنه.اون دوره زبان بعد از گرفتن پذیرش هست.

منكه در عمرم چنين موردي نديدم. اگر موفق شدين تجربتون رو اينجا به اشتراك بگذاريد. بدون نمره ي زبان مدارك شما پاش به دپارتمان مورد نظر هم نميرسه. چه برسه بررسي شه. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین mhz_ir
نقل قول

26-04-2013, 02:03 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-04-2013, 02:04 AM توسط mhz_ir.)
(26-04-2013, 01:29 AM)'SimonFrom-A.A' نوشته:
منكه در عمرم چنين موردي نديدم. اگر موفق شدين تجربتون رو اينجا به اشتراك بگذاريد. بدون نمره ي زبان مدارك شما پاش به دپارتمان مورد نظر هم نميرسه. چه برسه بررسي شه. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]

ایمیل اینکه برای پذیرش تافل رو بیخیال میشن گرفتم ولی میگه GRE لازمه[img]images/smilies/undecided.gif[/img]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 224 بعدی »