عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی سوئیس تحصیل در سوئیس شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های سوئیس

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های سوئیس
آفلاین parrrr
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-02-2013, 03:12 PM
ممنون از پاسخگوییتون،هرجند من زیاد متوج نشدم!یعنی فقط بستگی به نمره زبانم داره؟؟بعد مگه میشه در مقطع دکترا رشته عوض کرد؟
و سوالای دیگم چی به فرض بالا گرفتن نمره زبان؟
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-02-2013, 06:46 PM
(11-02-2013, 03:12 PM)parrrr نوشته: ممنون از پاسخگوییتون،هرجند من زیاد متوج نشدم!یعنی فقط بستگی به نمره زبانم داره؟؟بعد مگه میشه در مقطع دکترا رشته عوض کرد؟
و سوالای دیگم چی به فرض بالا گرفتن نمره زبان؟
نه دوست عزیز فقط بستگی به نمره زبان نداره!!
همون طور که سویلمن عزیزمون فرمودن رشته ی فیزیک اتمی به خاطر اتمی بودنش یه مقدار مشکل ویزا ایجاد میکنه و حتی پذیرش و اگه قبول بشید هم به راحتی بهتون ویزا نمیدن... یعنی احتمال اینکه برای دکترای فیزیک اتمی بخاید از ایران برید سوییس خیلی پایینه متاسفانه...
در ضمن نمره ی زبان خوب شانستون رو بیشتر میکنه اما موارد دیگه ی مهم تر داریم مثل مقاله و معدل و موضوع مورد علاقه و سابقه ی علمی و کاری و خیلی چیزای دیگه...
اما به هر حال هر چی نمره ی زبانتون بالاتر باشه شانستون بیشتره...
در مورد رشته عوض کردن هم کار آسونی نیست ولی ممکنه... نه اینکه از فیزیک اتمی بخاید جنگلداری بخونید، این نه، منظور این بود که موضوع تحقیقتون رو چیزی انتخاب کنید که خیلی روش حساسیتی نباشه.... امیدوارم متوجه منظور شده باشید...

به هر حال امیدوارم موفق باشید و بورس بگیرید... اگه بازم سوالی داشتید و یا متوجه قضیه ای نشدید راحت باشید و بپرسید Smile

روز خوش Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

13-02-2013, 09:44 PM
(13-02-2013, 09:05 PM)maryam4312 نوشته: روی فیزیک اتمی هم مگه حساسیت هست؟
اتمی با هسته ای کلا فرق میکنه ها !
البته شاید مثلا لیزر از زمینه های حساسش باشه
کلاً فیزیک بعضی از گرایشهای اون حساس می باشند چه شامل اتمی، چه هسته ای.
البته در زمینه لیزر بیشتر سمت فوتونیک و الکترونیک سوق داده میشه که فرق داره اما در رشته فیزیک اتمی شاخه‌ای از فیزیک است که به بررسی اتم به‌عنوان یک سیستم منفرد و متشکل از الکترون‌ها و هسته می‌پردازد. با آنکه در زبان رایج دو اصطلاح «فیزیک اتمی» و «فیزیک هسته‌ای» مترادف شمارده می‌شوند، اما فیزیک‌دانان اصطلاح «فیزیک اتمی» را برای بررسی اتم به عنوان یک سیستم منفرد و «فیزیک هسته‌ای» را برای بررسی ساختمان هستهٔ اتم بکار می‌برند. (البته جاش اینجا نبود اما گفتم شاید بدرد ایندگان خورد)
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین reissali
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-02-2013, 03:38 AM
با عرض سلام و  خسته نباشید
بنده دارای مدرک لیسانس اقتصاد از دانشگاه اصفهان با معدل 14.24 و دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد دانشگاه مازندران با معدل 16 هستم. دارای 2 مقاله علمی پژوهشی، 2 مقاله علمی ترویجی، 3مقاله ارائه شده در همایش بین المللی و بیش از ده مقاله ارائه شده در همایش های ملی داخلی می باشم. یک طرح پژوهشی نیز با همکاری بنیاد نخبگان نیروهای مسلح در حال انجام دارم. در صورت لزوم توانایی تدوین مقاله isi را نیز دارم(کلاً دانشجوی تحقیق محوری هستم تا درس خوان).  زبانم نیز در حد متوسط به بالا و تا سال آینده تافل با نمرۀ 80-90 را نیز می توانم بگیرم. آشنایی اولیه ای نیز با زبان آلمانی دارم. آیا امکان گرفتن بورس تحصیلی برای بنده وجود دارد؟ در صورت مثبت بودن لطفاً راهنمایی های لازم از جمله دانشگاه های مناسب برای بنده را عنوان کنید. آلمان در مقایسه با اسپانیا  یا اکراین به لحاظ هزینه و سطح دانشگاه(متوسط را فرض کنید) چگونه است؟
با تشکر فراوان از مطالب بسیار مفیدتان
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

28-02-2013, 09:26 AM
(28-02-2013, 03:38 AM)'reissali' نوشته: با عرض سلام و  خسته نباشید
بنده دارای مدرک لیسانس اقتصاد از دانشگاه اصفهان با معدل 14.24 و دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد دانشگاه مازندران با معدل 16 هستم. دارای 2 مقاله علمی پژوهشی، 2 مقاله علمی ترویجی، 3مقاله ارائه شده در همایش بین المللی و بیش از ده مقاله ارائه شده در همایش های ملی داخلی می باشم. یک طرح پژوهشی نیز با همکاری بنیاد نخبگان نیروهای مسلح در حال انجام دارم. در صورت لزوم توانایی تدوین مقاله isi را نیز دارم(کلاً دانشجوی تحقیق محوری هستم تا درس خوان).  زبانم نیز در حد متوسط به بالا و تا سال آینده تافل با نمرۀ 80-90 را نیز می توانم بگیرم. آشنایی اولیه ای نیز با زبان آلمانی دارم. آیا امکان گرفتن بورس تحصیلی برای بنده وجود دارد؟ در صورت مثبت بودن لطفاً راهنمایی های لازم از جمله دانشگاه های مناسب برای بنده را عنوان کنید. آلمان در مقایسه با اسپانیا  یا اکراین به لحاظ هزینه و سطح دانشگاه(متوسط را فرض کنید) چگونه است؟
با تشکر فراوان از مطالب بسیار مفیدتان

دروود.
دوست عزیز اگر مطالب پستهای گذشته را نگاه کرده باشید کشور سوئیس بدلیل برخورداری از دانشگاهها و سطح زندگی بسیار بالا مورد انتخاب بسیاری از دوستان است و همین دلیل باعث رقابتی شدن و داشتن رزومه بسیار قوی می باشد هر چند در این مقطع شما باید بدنبال موقعیت خالی در دانشگاهها بگردید اما سعی کنید تا اونجا که می توانید نمره زبان بالا اخذ نمایید. در ضمن دانشگاههای مناسب برای اقتصاد در سوئیس می شود به دانشگاههای Basel, St. Gaulen, Uni. Geneva می باشد البته دانشگاه سنت گالن نمره GRE و از شما اخذ میکنه. در خصوص دانشگاه ژنو باید عرض کنم بیشتر دوره ترکیبی از فرانسه - انگلیسی می باشد. برای کشورهای دیگر باید در تاپیک خودشان سوال بپرسید که دوستان پاسخگو خواهند بود.
ازاد اندیش باشید 
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین periow
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-04-2013, 11:11 AM
سلام.دوستان شانس پذیرش با این شرایط چقدره؟
لیسانس مهندسی برق دانشگاه شیراز معدل 14 (14.7 برای 50 واحد آخر)
یک سال سابقه کار (سرپرست تیم رباتیک دپارتمان مکانیک یک دانشگاه دولتی + مسئول آزمایشگاه های برق و رباتیک دانشگاه دولتی)
تافل 90
جي ار اي هنوز ندادم.
رنك دانشگاه مهم نيست اما گرفتن كمك هزينه برام مهمه.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-04-2013, 12:48 PM
(15-04-2013, 11:11 AM)'periow' نوشته: سلام.دوستان شانس پذیرش با این شرایط چقدره؟
لیسانس مهندسی برق دانشگاه شیراز معدل 14 (14.7 برای 50 واحد آخر)
یک سال سابقه کار (سرپرست تیم رباتیک دپارتمان مکانیک یک دانشگاه دولتی + مسئول آزمایشگاه های برق و رباتیک دانشگاه دولتی)
تافل 90
جي ار اي هنوز ندادم.
رنك دانشگاه مهم نيست اما گرفتن كمك هزينه برام مهمه.

دروود.
دوست عزیز. شانس شما برای دانشگاههای سوئیس بسیار کمه. پیشنهاد میکنم برای کشورهای اروپای شرق و ایتالیا و هلند و اسپانیا اقدام کنید. ضمناً با توجه به معدل شما امکان بورس خیلی کمه.
نقل قول  

آفلاین suinitad
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-07-2013, 02:46 PM
سلام برای پذیرش همراه با فاند در مقطع دکترا در رشته های مدیریتی در سوئیس چقدر شانس هست ؟ شرایط من : ارشد مدیریت اجرایی از دانشگاه آزاد معدل17-دوتا مقاله داخلی-آیلتس 6/5
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-07-2013, 02:55 PM
(22-07-2013, 02:46 PM)'suinitad' نوشته: سلام برای پذیرش همراه با فاند در مقطع دکترا در رشته های مدیریتی در سوئیس چقدر شانس هست ؟ شرایط من : ارشد مدیریت اجرایی از دانشگاه آزاد معدل17-دوتا مقاله داخلی-آیلتس 6/5

معدل و دانشگاه لیسانس هم میتونه تاثیر داشته باشه. اما در مورد سوئیس شانس چندانی ندارین.بهتره به کشورهای دیگه فکر کنین.کشورهای اسکاندیناوی و یا المان و فرانسه
نقل قول  

آفلاین M2020
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-08-2013, 12:40 PM
سلام ، من ارشد نرم افزار هستم. لیسانسم دانشگاه آزاد شیراز با معدل
 16/56
 و ارشدم دانشگاه آزاد قزوین معدل 
15/23
.
[align=right]مدرک
 ielts
 با نمره ی 
6/5
. و یک الی دو مقاله ی 
ژورنال
 هم میتونم اماده کنم.  من دو سال هم سابقه تدریس دارم، میخواستم بدونم چقدر شانس پذیرش در مقطع 
Phd
 دارم. ضمنا منظورم از پذیرش ، پذیرش 
بدون فاند
 است. خیلی ممنون میشم اگه زودتری راهنمایی بفرمایین 
.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 20 بعدی »