عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی سوئیس تحصیل در سوئیس شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های سوئیس

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های سوئیس
آفلاین irnco
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-11-2012, 02:03 PM
سلام
من دانشجوی کارشناسی ترم ۷ پلیمر امیرکبیر هستم و ترم ۹ درسم تموم میشه . . . معدلم هم تا الان ۱۴.۸۲ هست احتمالش هم هست که یه مقاله هم تا سال بعد داشته باشم. . . تا الان هم هیچ ازمون زبانی ندادم ولی فکر کنم بتونم برا تافل بالای ۹۰ بگیرم . . .
من قصد ادامه تحصیل تو این رشته رو ندارم و دوست دارم طراحی صنعتی یا یکی از شاخه های مدیریت رو تو یه دانشگاه رده بالا تو این رشته بخونم حتی از ((کارشناسی)) هم باشه مشکل ندارم . . . سابقه کار ۱ ساله هم تو هر دو زمینه دارم. . . (میخوام جایی باشه که بتونم بطور رسمی به کارم به صورت جدی ادامه بدم) . . . از نظر هزینه زندگی و تحصیل هم مشکلی نیست
(معدل دیپلم ریاضیم ۱۶.۴ و پیش دانشگاهی ۱۹ و رتبه کنکور هم ۱۰۰۰ )
البته فکر میکنم برای کارشناسی industrial design نداشته باشه جایی ولی کسی که کارشناسی هنر خونده باشه برای ارشد میتونه طراحی صنعتی بخونه . . .
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-11-2012, 08:28 PM
(01-11-2012, 02:03 PM)irnco نوشته: سلام
من دانشجوی کارشناسی ترم ۷ پلیمر امیرکبیر هستم و ترم ۹ درسم تموم میشه . . . معدلم هم تا الان ۱۴.۸۲ هست احتمالش هم هست که یه مقاله هم تا سال بعد داشته باشم. . . تا الان هم هیچ ازمون زبانی ندادم ولی فکر کنم بتونم برا تافل بالای ۹۰ بگیرم . . .
من قصد ادامه تحصیل تو این رشته رو ندارم و دوست دارم طراحی صنعتی یا یکی از شاخه های مدیریت رو تو یه دانشگاه رده بالا تو این رشته بخونم حتی از ((کارشناسی)) هم باشه مشکل ندارم . . . سابقه کار ۱ ساله هم تو هر دو زمینه دارم. . . (میخوام جایی باشه که بتونم بطور رسمی به کارم به صورت جدی ادامه بدم) . . . از نظر هزینه زندگی و تحصیل هم مشکلی نیست
(معدل دیپلم ریاضیم ۱۶.۴ و پیش دانشگاهی ۱۹ و رتبه کنکور هم ۱۰۰۰ )
البته فکر میکنم برای کارشناسی industrial design نداشته باشه جایی ولی کسی که کارشناسی هنر خونده باشه برای ارشد میتونه طراحی صنعتی بخونه . . .
سلام دوست عزیز
من اول یه چیز بگم که برای آقایونی که مشکل خدمت دارن ممکن نیست برای لیسانس از کشور خارج بشن،
اما اگه شما این مشکل رو نداری خب باید بگم که طراحی صنعتی رشته ای نیست که راحت بشه ازش پذیرش گرفت و جدا از معدل و رزومه احتیاج به یه پورتفولیو خیلی عالی داره..
فک میکنم احتمالش باشه که شانسی برای ادامه تحصیل در رشته های مدیریتی داشته باشید اما خیلی کمه چون رشته لیسانستون مرتبط نیست، در مورد اون آخر پستتون که گفتید لیسانس هنر هم خوب متوجه نشدم... یعنی میخاید چند سال هنر بخونید بعدش طراحی صنعتی؟ این در ایران ممکنه نه آلمان..
من دقیقا اطلاع ندارم حالا امیدوارم بچه هایی که بهتر میدونن بیان کمک کنن، اما فک میکنم براتون ممکن هست که یه دوره ی یکی دو ساله بگزرونید که بتونید آماده بشید برای طراحی صنعتی در اونجا و بعدش ادامه تحصیلتون بشید دانشجوی طراحی صنعتی...
به هر حال فکر یه پورتفولیو خوب باید باشید حتی از همین الان برای هنر...

موفق باشید Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین nani123
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-11-2012, 11:20 PM
سلام.وام دانشجويي يا كمك هزينه زندگي براي دانشجوي ارشد داده ميشه؟ (توسط بانك يا موسسه يا دانشگاه)
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

19-11-2012, 11:20 AM
(18-11-2012, 11:20 PM)nani123 نوشته: سلام.وام دانشجويي يا كمك هزينه زندگي براي دانشجوي ارشد داده ميشه؟ (توسط بانك يا موسسه يا دانشگاه)
من برای دوره ارشد حداقل از المان خبر دادم که چیزی داده نمیشه. مگر اینکه خودتان خیلی فعال باشید و بتونید کاری پیدا کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین wolf
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-11-2012, 03:50 PM
با سلام
من دانشجویی کارشناسی ارشد صنایع دانشگاه صنعتی مالک اشتر هستم
معدل مقطع لیسانسم حدود 17 " حسابداری" از دانشگاه پیام نور شهرستان هست و معدل مقطع ارشدم بدون درنظر گرفتن پایان نامه 19 هست .
2 مفاله isi و 3 تا کنفرانس دارم می دم، می خوام بدونم چقدر امکان بورس شدن من من توی دانشگاه های آلمان هست.
موضوعاتی هم که روشون کار کردم :
ارزیابی اقتصادی پروژه ها ،کیفیت و انتخاب تکنولوژی هست.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

19-11-2012, 04:22 PM
(19-11-2012, 03:50 PM)wolf نوشته: با سلام
من دانشجویی کارشناسی ارشد صنایع دانشگاه صنعتی مالک اشتر هستم
معدل مقطع لیسانسم حدود 17 " حسابداری" از دانشگاه پیام نور شهرستان هست و معدل مقطع ارشدم بدون درنظر گرفتن پایان نامه 19 هست .
2 مفاله isi و 3 تا کنفرانس دارم می دم، می خوام بدونم چقدر امکان بورس شدن من من توی دانشگاه های آلمان هست.
موضوعاتی هم که روشون کار کردم :
ارزیابی اقتصادی پروژه ها ،کیفیت و انتخاب تکنولوژی هست.
با تشکر
شانستون خیلی خوبه.
اما در المان اگر بدنبال بورس هستید باید دنبال بورس DAAD بگردید و ضمن اینکه در دپارتمان صنایع بدنبال پوزیشن خالی بگرید. در المان روی بحث QUALITY , MANUFACTURING , PRODUCTION خوب کار میشه.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین khorshid20
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

19-11-2012, 10:27 PM
(19-11-2012, 04:22 PM)Mr-Voltage نوشته: شانستون خیلی خوبه.
اما در المان اگر بدنبال بورس هستید باید دنبال بورس DAAD بگردید و ضمن اینکه در دپارتمان صنایع بدنبال پوزیشن خالی بگرید. در المان روی بحث QUALITY , MANUFACTURING , PRODUCTION خوب کار میشه.

بورس DAADچیه؟فرقش با بقیه بورسا چیه؟میشه دقیق توضیح بدین؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

20-11-2012, 09:45 AM
(19-11-2012, 10:27 PM)khorshid20 نوشته: بورس DAADچیه؟فرقش با بقیه بورسا چیه؟میشه دقیق توضیح بدین؟
دروود.
دوست عزیز، یه نوع فاندی است که هر ساله داده میشه البته بیشتر برای مقاطع دکتری است و به 20 نفر بیشتر هم تعلق نمیگیره. مدارک رو هم باید قبل از سپتامبر به بخش فرهنگی سفارت تحویل دهید و اگر شایسته گرفتن بودید که در نوامبر از شما مصاحبه به عمل میاد و اگر موفق به گرفتن موقعیت شدید برای ژانویه لیست نهایی اعلام میشه.
به این لینک مشاهده کنید.
در ضمن این هم سایر فاندهای المان که با همکاری سازمانهای زیربط هستند.
نقل قول  

آفلاین khorshid20
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

20-11-2012, 12:57 PM
من درست متوجه نشدم.مگه تحصیل در دوره دکترا در آلمان کلا رایگان نیست؟این لینکی که آدرسشو دادین همش 4-5 تا بورس معرفی کرده.پس اینایی که میرن تو دانشگاهها یا موسسات مختلف آلمان مثل فرانهوفر و ماکس پلانک دکترا می خونن دقیقا چه بورسی شامل حالشون شده؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-11-2012, 01:28 PM
(20-11-2012, 12:57 PM)khorshid20 نوشته: من درست متوجه نشدم.مگه تحصیل در دوره دکترا در آلمان کلا رایگان نیست؟این لینکی که آدرسشو دادین همش 4-5 تا بورس معرفی کرده.پس اینایی که میرن تو دانشگاهها یا موسسات مختلف آلمان مثل فرانهوفر و ماکس پلانک دکترا می خونن دقیقا چه بورسی شامل حالشون شده؟
دوست عزیز.
من نگفتم فقط این بورسها در المان رایج است!!! علاوه بر بورس ماکس پلانگ و فرانهوفر که در حقیقت شما مستقیم اگه وب سایت این ماکس-پلانکی که در نظر دارید اپلای کنید
و اگه کار هایی که انجام دادید و مقاله ازشون چاپ کردید به کارهای آنها نزدیک باشه خیلی شانس تون بالا میرهبا برخی دانشگاهها ارتباط کاری - تحقیقاتی دارند که بر حسب رشته و جای خالی که وجود داره کمیته جذب تصمیم گیری میکنه و استاد به تنهایی تصمیم گیرنده نیست اونوقت نیرو جذب میکنه. در خصوص max planck هم اینجا توضیح داده شده است.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 20 بعدی »