عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان

صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... 100 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان
آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-01-2013, 05:20 PM
منظور خاصی نداشتند.گفته اند که دریافت شده و باهاتون تماس میگیرن....
خوب با توجه به اینکه پوزیشنی بوده و اون رو قید کرده و شما یه سری مدارک فرستادید ( حالا شاید همین مقدار مدارک در همین مرحله کافی بوده ) شما رو پروندتون رو بررسی می کنند....

در ضمن زیاد معمول نیست برای پوزیشنی که باز هست بپرسید چقدر شانس دارید و اینها....اپلای می کنید یا می گیرندتون یا نه...خلاص Tongue
(07-01-2013, 04:45 PM)khorshid20 نوشته: میشه لطفا بفرمایید دقیقا منظورشون چیه؟چون من فقط یه ایمیل براشون فرستادم و شرایطمو به اختصار توضیح دادم که کلش 5خط نشد.رزومه ام ضمیمش کردم.حتی توصیه نامه هم نداشتم و استادی هم معرفی نکردم.یعنی هنوز رسما اپلای نکردم و بهشون گفتم اگه شرایطم خوبه بهم اطلاع بدین که اپلای کنم و بقیه مدارکو بفرستم.که اینجوری جوابمو دادن.
نقل قول  

آفلاین khorshid20
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-01-2013, 12:24 AM
تماس می گیرن یعنی ایمیل می زنن یا تلفن؟
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

08-01-2013, 12:27 AM
درودشماره ای که از شما ندارند. قطعا ایمیل می زنند.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

08-01-2013, 11:21 AM
درود دوستان. استادی مقاله ای برای من ارسال کرده و گفته که یک صفحه براش Summary بنویسم. حالا این جمله ای که Highlight شده رو متوجه نشدم، منظورش چیست... Undecided ممنون میشوم دوستان باتجربه راهنمایی بفرمایند...
If you could, please read the paper and write an approximately 1 page summary on the paper and get it back to me sometime on (time) You choose single or double spaced, I don't have any preference
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین artemis743
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
08-01-2013, 11:48 AM
(08-01-2013, 11:21 AM)MaMi نوشته:
درود دوستان. استادی مقاله ای برای من ارسال کرده و گفته که یک صفحه براش Summary بنویسم. حالا این جمله ای که Highlight شده رو متوجه نشدم، منظورش چیست... Undecided ممنون میشوم دوستان باتجربه راهنمایی بفرمایند...
If you could, please read the paper and write an approximately 1 page summary on the paper and get it back to me sometime on (time) You choose single or double spaced, I don't have any preference
summary رو که مینوسید میتونید به انتهای خط که رسیدید یا 1 بار کلید enter رو فشار بدید یا 2 بار. در اولی خطوط به هم نزدیک ترن و امکان خوندن کمی سخت تر اما در مورد دوم خط ها با هم فاصله دارن و حتی طرف مقابل میتونه کامنت هایی رو هم بین خطوط اضافه کنه. من خودم ترجیح میدم یا single-spaced باشه نوشتم یا فاصله خطوط رو روی 1.5 تنظیم کنم. ایشون گویا در این مورد سختگیر نیستن.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-01-2013, 11:57 AM
همون طور که artemis743 عزیز توضیح دادند، منظورشون اینه که می‌تونید فاصله بین خطوط رو تکی یا دوتایی تنظیم کنید. معمولا در نرم‌افزارهای متنی مثل word تنظیماتی برای فاصله بین خطوط وجود داره که می‌تونید تغییر بدید. فکر می‌کنم منظور اصلی استاد از این حرف این بوده که تعداد خطوط در صفحه خیلی مهم نیست و یک متنی حدود یک صفحه کافیه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین maryam4312
نقل قول

15-01-2013, 10:19 AM
Thank you for your interest in my research. I don't know my funding conditions for the fall semester but I would be glad to work with you should the opportunity comes.
به این استاد باید چی گفت؟
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-01-2013, 12:20 PM
(15-01-2013, 10:19 AM)maryam4312 نوشته: Thank you for your interest in my research. I don't know my funding conditions for the fall semester but I would be glad to work with you should the opportunity comes.
به این استاد باید چی گفت؟
مریم جان جواب خاصی نداره. چون خودش ذکر کرده که فاندینگش مشخص نیست و به نظرم خیلی کلی و تمپلیت وار جواب داده که اگه زمینه و فرصتش فراهم بشه خوشحال میشم باهات کار کنم! اگر فاندش برات مهم نیست و واقعا می خوای باهاش کار کنی می تونی یه جوری ارتباطتتو باهاش نگه داری، در غیر این صورت می تونی تشکر کنی فقط. همین.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین khorshid20
نقل قول

21-01-2013, 02:00 AM
چطور ندارند؟توی رزومم که هست.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

21-01-2013, 03:45 AM
(21-01-2013, 02:00 AM)khorshid20 نوشته: چطور ندارند؟توی رزومم که هست.
روش اصلی تماس دانشگاه ایمیل هست و در اغلب اوقات اگر قرار باشه زنگ بزنند قبلش بهتون ایمیل می‌زنند و زمان تماس تلفنی رو هماهنگ می‌کنند. به ندرت پیش میاد که استاد یا دانشگاه بدون هماهنگی قبلی به شما زنگ بزنه، هر چند که به هر حال ممکنه اتفاق بیافته.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... 100 بعدی »