عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور تمدید و تعویض گذرنامه

صفحه‌ها (33): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 33 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تمدید و تعویض گذرنامه
آفلاین Drama
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-08-2012, 01:32 PM
سلام
من گذرنامه ام را دادم که برام یک اژانس ویزا ترکمنستان بگیره اما سفارت گذرنامه را برگرداند چون گفتتند تا اتمام تاریخش 3 ماه مونده و باید 6 ماه مونده باشه. اگر الان برم بگم برای وقت سفارت امریکا ویزا میخوام بهم میدن؟ چون تهران 6 روز تعطیله اگر بدم تمدید به وقت سفارت نمیرسم .
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-09-2012, 03:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-04-2013, 01:12 PM توسط MaMi.)
مراحل درخواست و صدور گذرنامه مفقودی

1- مراجعه به مدیریت گذرنامه استان (شهرستان)
2- تکمیل فرم اعلام مفقودی گذرنامه
3- تکمیل فرم تعهدنامه و برگ اعلام فقدان گذرنامه
4- انتظار حداقل شش ماه (البته اگر در این مدت، گذرنامه شما، پیدا شود، با مراجعه به مدیریت گذرنامه و اعلام پیدا شدن گذرنامه و ثبت در سیستم رایانه ای مرکز، قادر خواهید بود از همان گذرنامه مجددا استفاده کنید)
5- مراجعه به مدیریت گذرنامه (پس از گذشت زمان ذکر شده در بند فوق)، اخد نامه مربوط به مفقودی و دستور صدور گذرنامه جدید، سپس مراجعه به پلیس 10+ جهت اقدام برای صدور گذرنامه جدید

مدارک لازم:
1- اصل شناسنامه به همراه فتوکپی از تمام صفحات
2- اصل کارت ملی به همراه فتوکپی از پشت و جلوی کارت
3- یک قطعه عکس 6X4

پ.ن: در صورتی که نامه دعوت به مصاحبه در سفارت یکی از کشورهای خارجی، نامه پذیرش تائید شده توسط وزارت علوم یا نامه از سازمان حج و زیارت، مبنی بر اعزام جهت سفرهای زیارتی داشته باشید، احتیاجی به انتظار شش ماهه نخواهد بود و با مراجعه به مدیریت گذرنامه و تکمیل فرم درخواست ضرورت، میتوانید فردای همان روز با مراجعه به پلیس +10، برای صدور گذرنامه جدید اقدام نمائید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-09-2012, 03:51 PM
(28-08-2012, 01:32 PM)Drama نوشته: سلام
من گذرنامه ام را دادم که برام یک اژانس ویزا ترکمنستان بگیره اما سفارت گذرنامه را برگرداند چون گفتتند تا اتمام تاریخش 3 ماه مونده و باید 6 ماه مونده باشه. اگر الان برم بگم برای وقت سفارت امریکا ویزا میخوام بهم میدن؟ چون تهران 6 روز تعطیله اگر بدم تمدید به وقت سفارت نمیرسم .
اگه توضیح بدین تا الان چیکار کردین ممنون میشم
من میدونم که در صورت مفقودی، اگه سفارت نامه بده و بگه که به پاسپورتتون احتیاج دارید، پاسپورت جدید خیلی سریع صادر میشه اما در مورد تمدید، نمیدونم که به چه صورته
جزوه راهنمای پذیرش از دانشگاه‌های خارج از کشور
نقل قول  

آفلاین saragh25
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-10-2012, 02:00 PM
سلام
من تمام کارام اوکی شده بود برای مستر آلمان.6000 دلار ارز دانشجویی هم گرفتم که بانک آخر پاسم مهر زده و این مطلب را قید کرده.مادر بزرگم متاسفانه به رحمت خدا رفتند و من مجبور شدم رفتنمو لااقل برای امسال کنسل کنم.حالا میخوام ببینم با این مهر آخر پاسپورتم چه کنم؟یعنی مشکلی پیش میاد برام برای خروج از کشور؟چکارش میتونم بکنم؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

12-10-2012, 02:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-10-2012, 02:24 PM توسط MaMi.)
(12-10-2012, 02:00 PM)saragh25 نوشته:
من تمام کارام اوکی شده بود برای مستر آلمان.6000 دلار ارز دانشجویی هم گرفتم که بانک آخر پاسم مهر زده و این مطلب را قید کرده.مادر بزرگم متاسفانه به رحمت خدا رفتند و من مجبور شدم رفتنمو لااقل برای امسال کنسل کنم.حالا میخوام ببینم با این مهر آخر پاسپورتم چه کنم؟یعنی مشکلی پیش میاد برام برای خروج از کشور؟چکارش میتونم بکنم؟
سلام و خوشامد به جهت پیوستن به فروم و آرزوی صبر برای بازماندگان
این مورد که شما ارز دانشجویی گرفتید و از کشور خارج نشده اید، مشکلی برای خروج شما ایجاد نخواهد کرد و نیازی به تعویض گذرنامه نخواهد بود. چون اصولا مدیرت گذرنامه در صورتی که گذرنامه شما از لحاظ زمانی معتبر باشد، شرایط سختگیرانه ای برای تعویض گذرنامه دارد که شما هیچ کدوم از اون شرایط رو ندارید (؟)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

13-11-2012, 07:05 PM
درود
گذرنامه من یکسال و یک ماه! دیگه اعتبار داره بهتره تجدیدش کنم؟
این کارو الان انجام بدم یا بذارم همون 6ماه مونده به پایان اعتبارش که راحتتر اینکار انجام بدن؟
و اینکه توی شهرستان چقد زمان میبره این پروسه ؟
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-11-2012, 08:02 PM
(13-11-2012, 07:05 PM)maryam4312 نوشته: گذرنامه من یکسال و یک ماه! دیگه اعتبار داره بهتره تجدیدش کنم؟
این کارو الان انجام بدم یا بذارم همون 6ماه مونده به پایان اعتبارش که راحتتر اینکار انجام بدن؟
از آخر سوالتون رو جواب بدم، گذرنامه ها چون به صورت متمرکز (یعنی در اداره گذرنامه مرکز) صادر میشوند، حدودا 15 روزه به دستتون میرسه (از روزی که مدارک رو به پلیس +10 تحویل میدهید تا گذرنامه به منزلتون فرستاده بشه). بنظرم، تعویض گذرنامه رو به تعویق بیاندازید مشکلی نخواهد بود.
نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-11-2012, 10:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-11-2012, 10:35 PM توسط aida_11041.)
(13-11-2012, 07:05 PM)maryam4312 نوشته: درود
گذرنامه من یکسال و یک ماه! دیگه اعتبار داره بهتره تجدیدش کنم؟
اگه گذرنامتون 11 ماه و یا کمتر اعتبار داره به راحتی میتونید تعویضش کنید نه 6 ماه
برای من کمتر از 15 روز و حدود 10 روز بود
جزوه راهنمای پذیرش از دانشگاه‌های خارج از کشور
نقل قول  

آفلاین amirsa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-02-2013, 10:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-02-2013, 10:17 PM توسط amirsa.)
سلام
من گذرنامه رو حدود یکساله که گرفتم ولی از عکسش راضی نیستم و میخوام عوضش کنم دیروز رفتم پلیس +10 گفتن باید بری نامه بگیری از اداره گذرنامه و دلیل داشته باشی. من هیج دلیلی ندارم به نظرتون راهی هست؟
و اگه گذرنامه رو عوض کنم شماره گذرنامه هم عوض میشه؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-02-2013, 12:09 AM
(22-02-2013, 10:15 PM)amirsa نوشته:
سلام
من گذرنامه رو حدود یکساله که گرفتم ولی از عکسش راضی نیستم و میخوام عوضش کنم دیروز رفتم پلیس +10 گفتن باید بری نامه بگیری از اداره گذرنامه و دلیل داشته باشی. من هیج دلیلی ندارم به نظرتون راهی هست؟
و اگه گذرنامه رو عوض کنم شماره گذرنامه هم عوض میشه؟
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم Smile
برای تعویض گذرنامه قبل از پایان اعتبارش، شما باید دلیل قانع کننده ای برای تعویض گذرنامه داشته باشید و البته، حتما باید از مدیریت گذرنامه، نامه ای مبنی بر تائید تعویض گذرنامه پیش از موعد مقرر. معمولا گذرنامه رو در صورتی که مخدوش شده باشه، پارگی داشته باشه و یا چروکیده شده و مندرجاتش ناخوا شده باشه، عوض میکنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (33): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 33 بعدی »