عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌

صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 366 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 17 رای - 4.24 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌
آفلاین mehranjo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-07-2012, 06:14 PM
دوستان سلام...من یه مدت پیش درخواست معافیت دادم و دو هفته پیش هم رفتم پیش پزشکی که تو دعوتنامه اومده بود...وقرار شد دعوتنامه ی کمسیون برای من ارسال بشه ولی دیروز به جاش به خونمون زنگ زدن و گفتن روز یکشنبه برم روبروی بیمارستان ساعی خمینی شهر برای جلسه ی کمسیون ..ولی اصلا حرفی از فیش 10000 تومانی نگفتن...میخواستم بپرسم من روز یکشنبه باید فیش 10000 تومانی را واریز کرده باشم برای جلسه یا نه؟ واین که چه مدارکی باید ببرم..من که هیچ برگه یا دعوتنامه ای از نظام وظیفه ندارم...ممنون میشم راهنمایی کنید....
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-07-2012, 12:34 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-07-2012, 12:35 AM توسط Pejman.)
(05-07-2012, 06:14 PM)mehranjo نوشته: دوستان سلام...من یه مدت پیش درخواست معافیت دادم و دو هفته پیش هم رفتم پیش پزشکی که تو دعوتنامه اومده بود...وقرار شد دعوتنامه ی کمسیون برای من ارسال بشه ولی دیروز به جاش به خونمون زنگ زدن و گفتن روز یکشنبه برم روبروی بیمارستان ساعی خمینی شهر برای جلسه ی کمسیون ..ولی اصلا حرفی از فیش 10000 تومانی نگفتن...میخواستم بپرسم من روز یکشنبه باید فیش 10000 تومانی را واریز کرده باشم برای جلسه یا نه؟ واین که چه مدارکی باید ببرم..من که هیچ برگه یا دعوتنامه ای از نظام وظیفه ندارم...ممنون میشم راهنمایی کنید....
سلام دوست عزیز،

بعضی شهرها از طریق تلفن اطلاع می دند و این مساله طبیعی هست. اینکه حرفی از فیش نزدند فکر کنم عجیب باشه و شاید فراموش کرده باشند. البته من اطلاعاتم برای پارسال هست، ولی بعید می دونم هزینه حذف شده باشه. اگر بتونید شنبه حضوری یا تلفنی سوال کنید بهتره.

مدارک خاصی یادم نمیاد نیاز باشه ببرید. هر چی مدرک پزشکی مرتبط با بیماری تون دارید ببرید. کارت ملی اینا هم ببرید شاید لازم شد. خودشون تو سیستم اسم شما رو دارند و نیازی به نامه خاصی از نظام وظیفه نیست. فقط اون فیش رو پیگیری بکنید که لازم هست ببرید یا نه. امیدوارم معاف بشید و جزئیاتش رو اینجا برای ما هم بنویسید.

نقل قول  

آفلاین saleh.kalantari1988@yahoo.com
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-07-2012, 10:58 PM
با سلام

سه تا سوال داشتم:

1-اگر برای معافی پزشکی اقدام کنم ولی معاف نشم آیا میتونم با داشتن برگه
پذیرش از یک دانشگاه خارج از کشور برای معافیت تحصیلی اقدام کنم و سربازی
نرم؟

2-من اوایل شهریور 91 فارغ التحصیل میشم و همون موقع دفترچه پست میکنم.
پروسه معافی حداقل چقدر طول میکشه و اگه بنا به اعزام باشه اولین تاریخ
اعزام کی میشه؟(مثلا اعزام هر ماه هست یا فقط اول ماه های زوج اعزام میکنند
یا ... ) اینو میخوام بدونم تا بتونم تنظیم کنم قبل اعزام پذیرش از
دانشگاه خارجی رو بگیرم.

3-لطفا راه هایی که میشه تاریخ اعزام موجود در برگه سبز رو عقب انداخت ذکر
کنید.(اینکه اگه بیش از 40 روز به اعزام مونده باشه میشه 1 دوره اعزام رو
عقب انداخت شرایط خاصی داره یا هر کس درخواست کنه قبول میکنند؟)

با تشکر
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

09-07-2012, 11:46 AM
(08-07-2012, 10:58 PM)saleh.kalantari1988@yahoo.com نوشته: با سلام

سه تا سوال داشتم:

1-اگر برای معافی پزشکی اقدام کنم ولی معاف نشم آیا میتونم با داشتن برگه
پذیرش از یک دانشگاه خارج از کشور برای معافیت تحصیلی اقدام کنم و سربازی
نرم؟

2-من اوایل شهریور 91 فارغ التحصیل میشم و همون موقع دفترچه پست میکنم.
پروسه معافی حداقل چقدر طول میکشه و اگه بنا به اعزام باشه اولین تاریخ
اعزام کی میشه؟(مثلا اعزام هر ماه هست یا فقط اول ماه های زوج اعزام میکنند
یا ... ) اینو میخوام بدونم تا بتونم تنظیم کنم قبل اعزام پذیرش از
دانشگاه خارجی رو بگیرم.

3-لطفا راه هایی که میشه تاریخ اعزام موجود در برگه سبز رو عقب انداخت ذکر
کنید.(اینکه اگه بیش از 40 روز به اعزام مونده باشه میشه 1 دوره اعزام رو
عقب انداخت شرایط خاصی داره یا هر کس درخواست کنه قبول میکنند؟)

با تشکر
سلام،

1- بله، اگر شما معاف نشید، براتون اعزام می خوره و مثل سایر سربازان خواهید بود. با داشتن پذیرش از مقطع بالاتر، می تونید معافیت تحصیلی بگیرید. البته در حین پروسه معافیت پزشکی امکان لغو اون، یا گرفتن معافیت تحصیلی نیست.

2- پروسه معافیت پزشکی بسته به شهری که در اون هستید حدود دو الی سه ماه وقت می گیره. اعزام هم برای لیسانس به بالا در اول یا دوم هر ماه هست (یادم نیست)

3- این سوالتون مرتبط با این تاپیک نیست، در این تاپیک پیگیری کنید.

موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

09-07-2012, 12:56 PM
دوست عزیزم پژمان، تمام موارد رو اشاره کردند فقط من یک مورد اضافه کنم که؛ اعزام افراد دارای تحصیلات بالاتر از دیپلم، در اول ماه های زوج صورت می گیرد (یعنی مثلا اول اردیبهشت، اول تیر و ...).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین *Mohsen*
**
نقل قول

11-07-2012, 08:29 AM
اقا این نامه شورا پزشکی چقدر طول میکشه بیاد؟دیگه نزدیک به یک ماه شده . جایی نیست که بتونم پیگیری کنم؟
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-07-2012, 09:24 AM
(11-07-2012, 08:29 AM)*Mohsen* نوشته: اقا این نامه شورا پزشکی چقدر طول میکشه بیاد؟دیگه نزدیک به یک ماه شده . جایی نیست که بتونم پیگیری کنم؟
معمولاً همون حدود یک ماه طول می کشه، حالا ممکنه یه کمی بیشتر یا کمتر. می تونید هم به بیمارستان سر بزنید و بپرسید مدارک رو فرستادن برای نظام وظیفه و هم می تونید به خود نظام وظیفه رجوع کنید (بخش معافیت های پزشکی) و ببینید در چه مرحله ای هست.

نقل قول  

آفلاین mehran_call
**
نقل قول

14-07-2012, 05:45 PM
سلام

من دررفتگی مکرر کتف دارم و دو بار آخر که کتفم در رفت ازش عکس گرفتم و تو بیمارستان تشکیل پرونده دادم و MRI(اشاره شده دچار این بیماری هستم) هم دارم.

اامروز رفتم کمیسیون،دکترا گفتن چون پرونده هات و عکسات از بیمارستان ن.و نیستن،6 ماه بهت وقت میدیم،کتفت که در رفت برو بیمارستان ن.و عکس بگیر تا معافت کنم.
خود دکتر میگفت میدونم چه درد وحشتناکی داره.
آخه خداییش انصافه؟؟؟؟؟؟؟
من که جرات ندارم خودم کتفمو از جا در بیارم،اگر تو این 6 ماه کتفم در نرفت چطور میشه؟؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-07-2012, 10:32 PM
(14-07-2012, 05:45 PM)mehran_call نوشته: من دررفتگی مکرر کتف دارم و دو بار آخر که کتفم در رفت ازش عکس گرفتم و تو بیمارستان تشکیل پرونده دادم...اگر تو این 6 ماه کتفم در نرفت چطور میشه؟؟؟؟؟
متاسفانه دوست من، اگر در این شش ماه این اتفاق نیوفتاد، شما معاف دائم نخواهید شد Sad
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-07-2012, 01:05 AM
من فکر می کنم شانس شما برای معافیت کم نیست. یه مرحله رو رد کردید و به شما قول معافیت مشروط داده شده. اینها نشانه های خوبیه. البته همونطور که MaMi جان گفت شرطش اینه که در این مدت کتف تون حداقل یه بار در بره و در یکی از بیمارستان های نظام وظیفه ازش عکس گرفته بشه. اگر اینطور بشه احتمال خیلی زیاد معاف هستید. من نمی خوام توصیه کنم که کتف تون رو به زور از جا در بیارید، ولی با پزشکتون مشورت کنید ببینید احتمال اینکه تو این شش ماه در بره چقدره و اگر خیلی به دنبال معاف شدن هستید، بپرسید آیا می شه یه کاری کرد که بدون عوارض این اتفاق بیفته یا احتمالش زیاد بشه یا نه. البته بازم می گم، مواظب باشید که صدمه جدی بهتون وارد نشه و حتماً با پزشکتون یه مشورتی بکنید، اگر چنین قصدی دارید.

با آرزوی موفقیت.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 366 بعدی »