عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-03-2012, 06:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-03-2012, 06:13 PM توسط maryam4312.)
(30-03-2012, 06:02 PM)aliilab نوشته: بله بهشون گفته بودم که میخوام آزاد کنم مدرک رو. ولی گفتن که 6 ماه دیگه بیا و مدارک رو هم بیار.
خب دیگه پس نگران نباشید.میگم که من گواهی لیسانسو بردم اما چند وقت بعد که واسه ارشد رفتم ازم نخواستن . حالا همونجور که گفتن مدارکو ببرید

نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
30-03-2012, 07:45 PM
(30-03-2012, 06:02 PM)aliilab نوشته: بله بهشون گفته بودم که میخوام آزاد کنم مدرک رو. ولی گفتن که 6 ماه دیگه بیا و مدارک رو هم بیار.
آیا اداره کاریابی بهتون کاغذی داده؟ الان باید برگه ای دستتون باشه که نشون بده تقاضای کار دادید. اگر اون رو دارید همون طور که مریم جان گفتند نگران نباشید چون مدارک رو پیش خودشون نگه نمی دارند (معمولا فقط کپی می گیرند).

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین aliilab
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-03-2012, 09:20 PM
(30-03-2012, 07:45 PM)ice نوشته: آیا اداره کاریابی بهتون کاغذی داده؟ الان باید برگه ای دستتون باشه که نشون بده تقاضای کار دادید. اگر اون رو دارید همون طور که مریم جان گفتند نگران نباشید چون مدارک رو پیش خودشون نگه نمی دارند (معمولا فقط کپی می گیرند).
بله یه کاغذی به من دادند که شماره کارت داره و تاریخ مراجعه من هم روش هست. مهر و اینجور چیزا هم داره.

نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
31-03-2012, 02:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-03-2012, 02:53 PM توسط ice.)
(30-03-2012, 09:20 PM)aliilab نوشته: بله یه کاغذی به من دادند که شماره کارت داره و تاریخ مراجعه من هم روش هست. مهر و اینجور چیزا هم داره.
پس همون برگه ای رو گرفتید که به همه می دهند. همون طور که روی برگه باید نوشته باشه روز مراجعه همراه شناسنامه، کارت ملی، آخرین گواهینامه تحصیلی و برگه اشتغال برید بهتون برگه جدیدی می دهند که کار نتونستن پیدا کنند. اون برگه رو حتما همراه گواهینامه موقت تحصیلی ببرید سازمان کار (سالگرد اتمام تحصیل ارشد). اگر گواهینامه موقت (هم کارشناسی و هم ارشد) همراهتون نباشه سازمان کار برگه لغو تعهد نهایی رو صادر نمی کنه (در مورد مدارک سربازی من اطلاعی ندارم ولی احتمالا اون رو هم بخواهند).
تا روزی هم که مهر وزارت علوم پشت مدرکتون نخورده سعی کنید از جملاتی مثل: لطفا عجله کنید من کار دارم، باید برم به کارم برسم... در هیچ یک از این مراکز، حتی با دوستان خودتون، استفاده نکنید.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین aliilab
**
نقل قول

31-03-2012, 07:38 PM
(31-03-2012, 02:44 PM)ice نوشته: پس همون برگه ای رو گرفتید که به همه می دهند. همون طور که روی برگه باید نوشته باشه روز مراجعه همراه شناسنامه، کارت ملی، آخرین گواهینامه تحصیلی و برگه اشتغال برید بهتون برگه جدیدی می دهند که کار نتونستن پیدا کنند. اون برگه رو حتما همراه گواهینامه موقت تحصیلی ببرید سازمان کار (سالگرد اتمام تحصیل ارشد). اگر گواهینامه موقت (هم کارشناسی و هم ارشد) همراهتون نباشه سازمان کار برگه لغو تعهد نهایی رو صادر نمی کنه (در مورد مدارک سربازی من اطلاعی ندارم ولی احتمالا اون رو هم بخواهند).
تا روزی هم که مهر وزارت علوم پشت مدرکتون نخورده سعی کنید از جملاتی مثل: لطفا عجله کنید من کار دارم، باید برم به کارم برسم... در هیچ یک از این مراکز، حتی با دوستان خودتون، استفاده نکنید.
خیلی ممنون از پاسختون.
سوالی که برای من پیش اومده اینه که آیا من میتونم وقتی 6 ماه تموم شد، برم نامه رو بگیرم که کار پیدا نکردن و بعد مدرک لیسانسم رو برم آزاد کنم. 6 ماه بعدش هم یک سال ارشدم تموم میشه و بعد برم سراغ آزاد کردن مدرک ارشد؟

نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
31-03-2012, 07:48 PM
(31-03-2012, 07:38 PM)aliilab نوشته: خیلی ممنون از پاسختون.
سوالی که برای من پیش اومده اینه که آیا من میتونم وقتی 6 ماه تموم شد، برم نامه رو بگیرم که کار پیدا نکردن و بعد مدرک لیسانسم رو برم آزاد کنم. 6 ماه بعدش هم یک سال ارشدم تموم میشه و بعد برم سراغ آزاد کردن مدرک ارشد؟

بله میتونید .شما بعد سیزده بدر Big Grin که رفتین کاریابی ، مدرک موقت و چیزایی که گفتنو بردید و اونا نامه دادن که کار پیدا نکردن تو این ششماه براتون ، مدرک ارشدتم بذار . بعد میرید اداره کارو باقی قضایا واسه لیسانس ازاد شدن . شش ماه دیگه هم باز میرید کاریابی و نامه میدن بایت کار پیدا نکردن و ...باز همین ماجرا . تا مهر ارشدم ازاد میشه
نقل قول  

آفلاین javad1200
**
نقل قول

31-03-2012, 11:08 PM
سلام دوستان...ببخشید یه سوال؟ من کاریابی ثبت نام کردم و ارشد دارم...میخواستم بدونم بعد از این شش ماه که میگن، جفت مدرک لیسانس و ارشدم آزاد میشه ؟ یا فقط یکیش ؟!! نکنه برای هر کدام باید 6 ماه تو نوبت بود....آره ؟!!!
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-03-2012, 11:18 PM
(31-03-2012, 11:08 PM)javad1200 نوشته: سلام دوستان...ببخشید یه سوال؟ من کاریابی ثبت نام کردم و ارشد دارم...میخواستم بدونم بعد از این شش ماه که میگن، جفت مدرک لیسانس و ارشدم آزاد میشه ؟ یا فقط یکیش ؟!! نکنه برای هر کدام باید 6 ماه تو نوبت بود....آره ؟!!!
ضمن خوشامدگویی به مناسبت ورود به فروم Smile
بله دوست من، متاسفانه برای هر مدرک باید 6 ماه صبر کنید! Sad
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-03-2012, 11:19 PM
(31-03-2012, 11:08 PM)javad1200 نوشته: سلام دوستان...ببخشید یه سوال؟ من کاریابی ثبت نام کردم و ارشد دارم...میخواستم بدونم بعد از این شش ماه که میگن، جفت مدرک لیسانس و ارشدم آزاد میشه ؟ یا فقط یکیش ؟!! نکنه برای هر کدام باید 6 ماه تو نوبت بود....آره ؟!!!
سلام دوست عزیز

قبل از هر چیز خواهشم از شما اینه که قبل از ارسال پست مطالب تاپیک رو به دقت بخونید تا جواب سوالتون رو پیدا کنید. دقیقا در پست قبلی جواب سوال شما داده شده. بعد از گذشت این شش ماه فقط یکی از مدارک ( لیسانس ) آزاد میشه و برای آزاد کردن مدرک فوق دوباره باید پروسه اداری رو طی کنید و شش ماه دیگه به اداره کار یابی مراجعه کنید

نقل قول  

آفلاین javad1200
**
نقل قول

31-03-2012, 11:48 PM
(31-03-2012, 11:19 PM)AVA نوشته: سلام دوست عزیز

قبل از هر چیز خواهشم از شما اینه که قبل از ارسال پست مطالب تاپیک رو به دقت بخونید تا جواب سوالتون رو پیدا کنید. دقیقا در پست قبلی جواب سوال شما داده شده. بعد از گذشت این شش ماه فقط یکی از مدارک ( لیسانس ) آزاد میشه و برای آزاد کردن مدرک فوق دوباره باید پروسه اداری رو طی کنید و شش ماه دیگه به اداره کار یابی مراجعه کنید

معذرت میخوام..تکرار نمیشه..متاسفانه این طریق آزاد کردن مدرک یه جوریه ! انگار هر کی یه چیزی میگه...من 6 آذر کاریابی اسم نوشتم...فک کنم بخوام ددلاین را ازدست ندم بایستی قید لیسانس را بزنم و با پول اونا آزاد کنم....بازم معذرت ....مرسی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 109 بعدی »