عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین avb
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-03-2018, 02:06 PM
(26-03-2018, 03:53 PM)szeinalilathori نوشته: دوست عزیز سلام

به آکادمیا خوش آمدید. Smile

اینکه بعد از آخرین نامه مربوط به آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی چه اتفاقاتی افتاده رو دقیق خبر ندارم نمیدونم شما در مورد کدوم وب سایت هم صحبت میکنید.اما یه مورد رو براتون مثال میزنم شاید بتونه کمک کننده باشه؛ من چند سال قبل که نامه کاریابی دستم بود خیلی سریع شاید ظرف یه هفته تونستم دانشنامه رو از دانشگاه دریافت کنم و بعدشم توی سامانه امور دانشجویان که ثبت کردم تقریبا یه هفته طول کشید که مدارک تایید شدند و مهر قابل ترجمه روش خورد. اما همین روند برای دوستی که همین اواخر (شاید یکی دو ماه قبل و بعد از بخشنامه جدید) اقدام کردند تقریبا همین سه ماه که گفتید طول کشید تا بتونن اصل دانشنامه رو از دانشگاه دریافت کنن ولی بقیه روند همون یه هفته انجام شد. به نظرم بهتره بعد تعطیلات با قسمت فارغ التحصیلان دانشگاهتون تماس بگیرید ببینید میتونن همکاری کنند که زودتر روند رو طی کنید یا خیر. در مورد اون دوستمون که گویا گفته بودن نمیشه.

ارادتمند
الهام

ممنون از راهنماییتون آیا برای آزاد کردن مدرک دکتری اول باید مدرک ارشد رو آزاد کنم؟
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-03-2018, 08:35 AM
(27-03-2018, 02:06 PM)avb نوشته: ممنون از راهنماییتون آیا برای آزاد کردن مدرک دکتری اول باید مدرک ارشد رو آزاد کنم؟
دوست عزیز سلام

بله تا جاییکه اطلاع دارم آزاد کردن مدارک از لیسانس به دکتراست.

ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive
نقل قول  

آفلاین avb
**
نقل قول

30-03-2018, 03:03 PM
(28-03-2018, 08:35 AM)szeinalilathori نوشته: دوست عزیز سلام

بله تا جاییکه اطلاع دارم آزاد کردن مدارک از لیسانس به دکتراست.

ارادتمند
الهام

سلام ممنون از راهنماییتون ، یک سوال دیگه که پیش اومده مربوط به نامه لغو تعهد ، توی سامانه جامه آموزشی نامه لغو تعهد مقطع قبلی یعنی لیسانس رو خواسته ، ولی من همچین نامه ای ندارم دانشگاه فقط به من دانشنامه و ریزنمرات رو داد و البته این مربوط به ۱۲ سال پیشه ، این نامه رو چجوری باید بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-03-2018, 12:20 AM
(30-03-2018, 03:03 PM)avb نوشته: سلام ممنون از راهنماییتون ، یک سوال دیگه که پیش اومده مربوط به نامه لغو تعهد ، توی سامانه جامه آموزشی نامه لغو تعهد مقطع قبلی یعنی لیسانس رو خواسته ، ولی من همچین نامه ای ندارم دانشگاه فقط به من دانشنامه و ریزنمرات رو داد و البته این مربوط به ۱۲ سال پیشه ، این نامه رو چجوری باید بگیرم؟
دوست عزیز سلام 

اون نامه رو شما برای آزاد کردن مدرکتون باید به دانشگاه ارایه می‌کردید و موقع ثبت در سامانه هم باید آپلود بشه؛ من هم اون نامه رو موقع آپلود نداشتم با دانشگاه تماس گرفتم و اگه اشتباه نکنم یه نسخه از این نامه در پرونده همه افرادیکه از طریق عدم کاریابی اقدام کردند٬ در دانشگاه موجوده و میتونید یه کپی برابر اصل یا نسخه مشابه ازشون درخواست کنید. امیدوارم که همکاری کنن باهاتون و خیلی سریع این مرحله رو پشت سر بزارید Smile 

ارادتمند
الهام
نقل قول  

آفلاین avb
**
نقل قول

31-03-2018, 02:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-03-2018, 02:30 PM توسط avb.)
(31-03-2018, 12:20 AM)szeinalilathori نوشته: دوست عزیز سلام 

اون نامه رو شما برای آزاد کردن مدرکتون باید به دانشگاه ارایه می‌کردید و موقع ثبت در سامانه هم باید آپلود بشه؛ من هم اون نامه رو موقع آپلود نداشتم با دانشگاه تماس گرفتم و اگه اشتباه نکنم یه نسخه از این نامه در پرونده همه افرادیکه از طریق عدم کاریابی اقدام کردند٬ در دانشگاه موجوده و میتونید یه کپی برابر اصل یا نسخه مشابه ازشون درخواست کنید. امیدوارم که همکاری کنن باهاتون و خیلی سریع این مرحله رو پشت سر بزارید Smile 

ارادتمند
الهام

بازم خیلی ممنون از راهنماییتون . ببخشید که من انقدر جزییات میپرسم . من یک اشتباهی کردم و چون این نامه را نداشتم ریزنمرات را آپلود کردم به نظر میاد الان دیگه نمیتونم ویرایشش کنم . این سامانه مربوط به وزارت علوم هست و آیا وزارت علوم اول باید آن را تایید کنه و بعد دانشگاه وارد عمل میشه و یا دانشگاه مستقلا عمل میکنه؟ الان من اول باید به دانشگاه مراجعه کنم و یا وزارت علوم؟ و یا اینکه اول باید دانشنامه و ریز نمرات رو از دانشگاه میگرفتم و سپس برای تایید در سامانه جامع آموزش ثبت می کردم؟
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

31-03-2018, 05:29 PM
(31-03-2018, 02:00 PM)avb نوشته: بازم خیلی ممنون از راهنماییتون . ببخشید که من انقدر جزییات میپرسم . من یک اشتباهی کردم و چون این نامه را نداشتم ریزنمرات را آپلود کردم به نظر میاد الان دیگه نمیتونم ویرایشش کنم . این سامانه مربوط به وزارت علوم هست و آیا وزارت علوم اول باید آن را تایید کنه و بعد دانشگاه وارد عمل میشه و یا دانشگاه مستقلا عمل میکنه؟ الان من اول باید به دانشگاه مراجعه کنم و یا وزارت علوم؟ و یا اینکه اول باید دانشنامه و ریز نمرات رو از دانشگاه میگرفتم و سپس برای تایید در سامانه جامع آموزش ثبت می کردم؟
دوست عزیز سلام

عجیبه که با وجود ناقص بودن مدارکتون تونستید مدارکتون رو به همین شکل ثبت کنید. 
روال معمول اینه: بعد از ثبت مدارک دانشگاه مدارک شما رو تایید میکنه معمولا این مرحله در روزهای اداری یکی دو روز بیشتر طول نمیکشه بعد از اون شما به صورت حضوری میتونید مراجعه کنید ساختمان امور دانشجویان در خیابان موسوی ضلع شرقی میدان فردوسی؛ روزهای شنبه تا چهارشنبه و از ساعت 8-12
متاسفانه بیش از این الان چیزی به ذهنم نمیرسه که بگم کجا مراجعه کنید. باز ممکنه دوستان دیگه بتونن بهتر راهنمایی کنن.

ارادتمند
الهام
نقل قول  

آفلاین avb
**
نقل قول

31-03-2018, 06:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-03-2018, 06:57 PM توسط avb.)
(31-03-2018, 05:29 PM)szeinalilathori نوشته: دوست عزیز سلام

عجیبه که با وجود ناقص بودن مدارکتون تونستید مدارکتون رو به همین شکل ثبت کنید. 
روال معمول اینه: بعد از ثبت مدارک دانشگاه مدارک شما رو تایید میکنه معمولا این مرحله در روزهای اداری یکی دو روز بیشتر طول نمیکشه بعد از اون شما به صورت حضوری میتونید مراجعه کنید ساختمان امور دانشجویان در خیابان موسوی ضلع شرقی میدان فردوسی؛ روزهای شنبه تا چهارشنبه و از ساعت 8-12
متاسفانه بیش از این الان چیزی به ذهنم نمیرسه که بگم کجا مراجعه کنید. باز ممکنه دوستان دیگه بتونن بهتر راهنمایی کنن.

ارادتمند
الهام

زده در حال بررسی توسط کارشناس دانشگاه ، ظاهرا الان میتونم ویرایش کنم ، من به جای نامه لغو تعهد لیسانس ریزنمرات را آپلود کردم قاعدتا سیستم تشخیص نمیده و ثبت می کنه .  پس من الان روز سه شنبه اول برم دانشگاه و بعد اگر دانشگاه تایید کرد به ساختمان امور دانشجویان تا مهر بزنه و تمام؟ مرسی از حوصله و توجه تون
نقل قول  

آفلاین avb
**
نقل قول

04-04-2018, 01:13 PM
سلام ، من یک سوال اساسی برام پیش اومده ، من وقتی مدرک لیسانسم را از طریق کاریابی آزاد کردم دانشجوی ارشد بودم اون موقع این قانون رو نمیدونستم دانشگاه آزاد کرد اما موقعی بردم وزارت علوم اونجا گفتن که نمیشه و مهر نزدن ، آیا الان با توچه به اینکه من برای آخرین مقطعم نامه عدم کاریابی دارم آیا این مسیله مشکلی ایچاد میشه ؟
نقل قول  

آفلاین avb
**
نقل قول

04-04-2018, 04:27 PM
و دیگه اینکه من بابت نامه لغو تعهد رفتم دانشگاه به من فقط کپیشو دادن ولی گفتن که کپی برابر اصل نمی کنن و این نامه به اندازه خود مدرک مهمه و باید المنثنی صادر یشه و تو روزنامه آکهی بشه آیا این درسته؟
نقل قول  

آفلاین shapol46
**
نقل قول

05-04-2018, 12:36 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-04-2018, 12:37 AM توسط shapol46.)
سلام
من میخوام مدرک ارشدم رو آزاد کنم. کارهای مربوط به سامانه سجاد انجام شده. الان دانشگاه تو مدارکی که می خوان پست بشه  "اصل گواهی نامه مربوط به پایان تحصیلات (در صورت دریافت گواهی نامه)" رو نوشتن. این گواهی نامه چی هست اصلا. من مدرک موقتم رو از دانشگاه گرفتم ولی اینو یادم نیست.
مرسی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... 91 بعدی »