عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت کفالت معافیت کفالت والدین و غیره

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
معافیت کفالت والدین و غیره
مهمان
Unregistered
نقل قول

09-04-2017, 06:19 PM
(08-04-2017, 12:13 AM)مهمان نوشته: سلام خسته نباشید من پدرم معلوله از ناحیه کمر و لگن در ضمن جفت پاهاش از زانو خم نمیشه و یکی از پاهاش کوتاهه ولی با اسا راه میتونه بره راستش من رفتم دنبال کارای معافیتم ولی معاف نشدم الان گفتن میتونی اعتراض کنی تو رو خدا یه راهی جلو پام بذارین بابام نمیتونه کار بکنه فقط منو داره و نون آور خونه ام
سلام
از ماده 6 بهزیستی اقدام نکردین؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

11-04-2017, 05:52 AM
سلام اقا یکی از دوستان تو شهرستان به مشکل خورده گفت من براش سوال کنم
این طرف پدر مادرش از هم جدا شدن و این پیش مادرش زندگی میکنه
و میخواد معافیت کفالت بگیره
تاریخ طلاقشون ابان 93 هست و این پسره تا اردیبهشت 95 معافیت تحصیلی داشته ولی بعدش اقدامی نکرده و الان 9 ماهه که غیبت داره
طرق چیزی که من تو نت خوندم نوشته بود غیبت نباید داشته باشی ولی اگه توجیه داشته باشی قبول میکنن و این توجیح داره که من سرپرست بودم و تو این مدت نمیتونستم اقدام کنم
حالا من تو دفترچه دیدم واسش تو بند 17 نوشته اگه طلاق قطعی باشه اگه غیبم داشته باشی کل مدت غیبت رو میبخشن و معافی میدن
و تو مصاحبه رییس وظیفه گفته اگه قبل مشمول شدن فرد شرایط کفیل شدن رو داشته باشه میشه بگیره
حالا سوال من اینجاست چون این دستش تنگه و نمیخواد الکی هزینه کنه با این شرایط بهش معافی میدن یا ن؟
و اینکه تو مدارکش استشهادم بزاره یا ن؟
و اینکه چند درصد احتمال داره توجیحش قبول شه چون توجیحش منطقی و جز خود توجیح ها نظام وظیفست اگه کسی میدونی راهنمایی کنه من به این بنده خدا بگم

آفلاین Elesaar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-04-2017, 10:30 AM
(11-04-2017, 05:52 AM)مهمان نوشته: سلام اقا یکی از دوستان تو شهرستان به مشکل خورده گفت من براش سوال کنم
این طرف پدر مادرش از هم جدا شدن و این پیش مادرش زندگی میکنه
و میخواد معافیت کفالت بگیره
تاریخ طلاقشون ابان 93 هست و این پسره تا اردیبهشت 95 معافیت تحصیلی داشته ولی بعدش اقدامی نکرده و الان 9 ماهه که غیبت داره
طرق چیزی که من تو نت خوندم نوشته بود غیبت نباید داشته باشی ولی اگه توجیه داشته باشی قبول میکنن و این توجیح داره که من سرپرست بودم و تو این مدت نمیتونستم اقدام کنم
حالا من تو دفترچه دیدم واسش تو بند 17 نوشته اگه طلاق قطعی باشه اگه غیبم داشته باشی کل مدت غیبت رو میبخشن و معافی میدن
و تو مصاحبه رییس وظیفه گفته اگه قبل مشمول شدن فرد شرایط کفیل شدن رو داشته باشه میشه بگیره
حالا سوال من اینجاست چون این دستش تنگه و نمیخواد الکی هزینه کنه با این شرایط بهش معافی میدن یا ن؟
و اینکه تو مدارکش استشهادم بزاره یا ن؟
و اینکه چند درصد احتمال داره توجیحش قبول شه چون توجیحش منطقی و جز خود توجیح ها نظام وظیفست اگه کسی میدونی راهنمایی کنه من به این بنده خدا بگم
بله دوست شما از نظر قانونی باید معاف شوند چون ایشون زمانی که مشمول شدند می تونستند معافیت کفالت بگیرند ولی اگر هم گیردادند به غیبت ایشون دلایل منطقی بیارند که گرفتار بودم و مثلا به خاطر جدا شدن والدین و نیاز خرجی زندگی نمی تونستم از پس هزینه ها بر بیام که اقدام کنم.
در هر صورت ایشون به صورت قانونی معافیت دائم باید بگیرند مگر این که کمیسیون بخواهد..... که فکر نکنم این کارا بکنند و احتمال زیاد معافشون می کنند
If you think education is expensive try ignorance
Derek Bok
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

14-05-2017, 10:38 PM
باسلام
من تو این هفته کمیسیون نظام وظیفه دارم . تک فرزندم و پدرم ناراحتی اعصاب و روان داره و سابقه بستری هم داره و دکتر ناجا و ارتش هم رفتم و نامه ها رفته نظام . میخوام ببینم تو این کمیسیون دوباره پدرم معاینه میشه و نظر میدن یا همون نامه دکترها و سوابق بستری کفایت میکنه ؟ لطفا زودتر جوابمو بدین
ممنون
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

20-07-2017, 04:22 PM
(11-01-2011, 07:02 PM)Bahram نوشته: تنها نوه پسر بالای 18 سال از سربازی معاف می شود

سردار کمالی در گفتگوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر، افزود: در پی ابلاغ یادشده، فقط نوه پسر بالای 18 سال "جد و یا جده ای" که فرزند پسر ندارند، از خدمت سربازی معاف می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه در گذشته اگر "جد و یا جده"، فرزند دختر هم داشتند، مشمول این قانون می‌شدند، گفت: در حال حاضر با توجه به ابلاغیه جدید اگر "جد و جده"، فرزند دختر داشته باشند، اما فاقد فرزند پسر باشند، تنها نوه ذکور بالای 18 سال آن خانواده می‌تواند از معافیت سربازی استفاده کند.

جانشین منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه مقررات درخصوص تک پسر خانواده‌ها همچون گذشته اعمال می شود، افزود: بر اساس ابلاغ جدید، "اگر پدری بالای 59 سال سن داشته باشد و دارای یك فرزند ذکور بالای 18 سال باشد، آن فرزند ذكور، از خدمت سربازی معاف می‌شود.

سردار کمالی همچنین تصریح کرد: اگر پدری کمتر از 59 سال سن داشته باشد، اما به دلیل بیماری و نقص عضو نیاز به مراقبت داشته باشد، تنها فرزند بالای 18 سال وی از خدمت سربازی معاف خواهد شد.

شبکه خبر
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

15-10-2017, 01:21 AM
سلام...ببخشید من پدرم 51 سالش هست دوبار تصادف کرده و مفاصله کتفش از هم جدا شدن و عمل کردن و پاشون هم به علت پارگی مینیسک و رباط عمل کردن و الان هم چند وقتیه کمر درد اومده سراغشون ک دیسک هست و همش تو خونست و سرکار نمیره...به نظرتون اقدام کنم چند درصد احتمال هست برا معافیت؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

06-11-2017, 03:19 PM
سلام من از خدمت دوبار فرار کردم به دلیل مشکل اعصابم نمیتون مخدمت کنم یه راه میخام واس معافست که زندان نرم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

06-11-2017, 03:23 PM
سلام من از خدمت دوبار فرار کردم به دلیل مشکل اعصابم نمیتون مخدمت کنم یه راه میخام واس معافست که زندان نرم در شکم و دست راستم هم خود زنی دارم ولی پرونده روانی ندارم خدایی راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-11-2017, 09:52 AM
(14-05-2017, 10:38 PM)مهمان نوشته: باسلام
من تو این هفته کمیسیون نظام وظیفه دارم . تک فرزندم و پدرم ناراحتی اعصاب و روان داره و سابقه بستری هم داره و دکتر ناجا و ارتش هم رفتم و نامه ها رفته نظام . میخوام ببینم تو این کمیسیون دوباره پدرم معاینه میشه و نظر میدن یا همون نامه دکترها و سوابق بستری کفایت میکنه ؟ لطفا زودتر جوابمو بدین
ممنون

سلام
به احتمال زیاد دوباره معاینه خواهند شد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-11-2017, 09:59 AM
(06-11-2017, 03:19 PM)مهمان نوشته: سلام من از خدمت دوبار فرار کردم به دلیل مشکل اعصابم نمیتون مخدمت کنم یه راه میخام واس معافست که زندان نرم

(06-11-2017, 03:23 PM)مهمان نوشته: سلام من از خدمت دوبار فرار کردم به دلیل مشکل اعصابم نمیتون مخدمت کنم یه راه میخام واس معافست که زندان نرم در شکم و دست راستم هم خود زنی دارم ولی پرونده روانی ندارم خدایی راهنمایی کنید

سلام
قانون بخش اعصاب و روان در لینک زیر وجود دارد:
بخش پنجم : بيماري هاي اعصاب و روان

مشکل اعصاب دقیقا چه مشکلی؟ نام دقیق بیماری شما چیست؟

به نظر من فقط از طریق معافیت پزشکی اقدام کنید و با فرار مشکل بدتر می‌شود. به یک پزشک مراجعه کنید و نام بیماری خود را بپرسید و پس از آن مشاهده کنید که در لیست معافیت‌ بیماری شما وجود دارد یا خیر.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 بعدی »