عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین hosseinstpc
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-03-2017, 11:48 PM
سلام. من 43 سالمه و فوق شیمی دارم با 15 سال سابقه در پتروشیمی.
1. برای مهاجرت کاری به المان موقعیتی دارم یا با این سن دیگه کارفرمایی استخدام نمیکنه؟
2. اگه خانمم ویزای تحصیلی بگیره و من و دخترم همراه بریم و من اونجا دنبال کار بگردم بهتر نیست؟

سلام. کسی اطلاع داره که همراه های دانشجو که ویزا گرفتن می تونن به ایران رفت و امد داشته باشن یا برای رفت و امد محدودیت دارن
نقل قول  

آفلاین zahrabagtash
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-03-2017, 01:13 AM
باسلام
من بیست سالمه دانشگاه نرفتم دیپلم گرافیک دارم.به صورت خصوصی دوره عکاسی دیدم ومدرک بین المللی دریافت کردم وبرای انجمن عکاسان ایران هم دارم دوره میگذرونم.زبان انگلیسی وکره ای رو همزمان دارم کلاس میرم میخونم.به شدت به کشور کره علاقه مند هستم میدونم که اونجا هم مشکلات زیادی وجود داره ولی بازم علاقه دارم.من ودخترعموم ویکی از دوستامون میخوایم طی دوسه سال آینده اقدام کنیم.میخاستم بدونم ازطریق کار عکاسی میتونم اونجا کار کنم؟!درطول پنج سالی که اونجا هستم آیا مادرم هم میتونه بیاد پیشم؟!اگ کسی اطلاعات مفیدی داره حتما بمن بگ واقعا نیاز دارم باتشکر
نقل قول  

آفلاین Kavehmss
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-03-2017, 10:39 AM
سلام
من فوق لیسانس حشره‌شناسی دارم. با شرایط زیر:
- کارشناسی: دانشگاه دولتی، معدل: ۱۷/۹۴
- کارشناسی ارشد: دانشگاه دولتی، معدل: ۱۷/۳۱
- سه مقالهٔ ISI
- نمرهٔ IELTS: هفت و نیم
- GRE ندادم

چند پرسش:
۱- به‌فرض اگر من از دانشگاه Guelph کانادا حدود ۲۵۰۰۰ تا فاند بگیرم، با این پول باید شهریهٔ دانشگاه رو هم بدم یا اینکه این پول تنها خرج زندگی و... میشه؟ و دیگه اینکه نحوهٔ پرداخت این پول به‌چه صورتی هست؟ مثلا ماهیانه میدن که بشه براش برنامه‌ریزی کرد؟

۲- من با هم‌خونه‌ای به‌هیچ عنوان کنار نمیام! آیا میشه بدون حمایت از ایران یه خونهٔ دربستی گرفت؟

۳- هنگام ورود چه مقدار باید پول همرام باشه؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-03-2017, 11:14 AM
(02-03-2017, 10:39 AM)Kavehmss نوشته: سلام
من فوق لیسانس حشره‌شناسی دارم. با شرایط زیر:
- کارشناسی: دانشگاه دولتی، معدل: ۱۷/۹۴
- کارشناسی ارشد: دانشگاه دولتی، معدل: ۱۷/۳۱
- سه مقالهٔ ISI
- نمرهٔ IELTS: هفت و نیم
- GRE ندادم

چند پرسش:
۱- به‌فرض اگر من از دانشگاه Guelph کانادا حدود ۲۵۰۰۰ تا فاند بگیرم، با این پول باید شهریهٔ دانشگاه رو هم بدم یا اینکه این پول تنها خرج زندگی و... میشه؟ و دیگه اینکه نحوهٔ پرداخت این پول به‌چه صورتی هست؟ مثلا ماهیانه میدن که بشه براش برنامه‌ریزی کرد؟

۲- من با هم‌خونه‌ای به‌هیچ عنوان کنار نمیام! آیا میشه بدون حمایت از ایران یه خونهٔ دربستی گرفت؟

۳- هنگام ورود چه مقدار باید پول همرام باشه؟

۱- در نامه فاند این مسئله قید میشه و دانشگاه به دانشگاه میتونه متفاوت باشه... ولی معمولا در کانادا کل هزینه tuition و حقوق رو به دانشجو پرداخت میکنند و دانشجو خودش مسئول پرداخت هزینه ها خواهد بود...

۲- نمی دونم منظورتون از حمایت چیه ولی اینجا با پول، خونه دربست که هیچ، بادیگارد دربست هم بهتون میدن! مسئله اینجاست که هزینه خونه تکی به طرز قابل توجهی چندین برابر shared accommodation هست...

۳- بستگی داره installment اول فاندتون رو کی بدن... به فرض اینکه یک ماه بعد از ورودتون installment اول براتون واریز بشه باید هزینه خونه برای ماه اول و‌اخر به اضافه ی خورد وخوراک و حمل و‌نقل رو‌محاسبه کنید... که همه‌اش بستگی به سبک زندگی تون داره... در کل بعید هست در بدترین حالت به چیزی بیش از ۳ یا ۴ هزار دلار در بدو ورود نیاز پیدا کنید...
نقل قول  

آفلاین Kavehmss
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-03-2017, 11:48 AM
درود
ممنون از پاسختون
منظورم از «حمایت»، همون «حمایت مالی» هست. هدفم از این پرسش این بود که آیا همون فاند می‌تونه کفاف یه خونهٔ مستقل رو بده یا نه، چون امکان اینکه پدر و مادرم بتونن از ایران هزینهٔ زندگی رو بدن خیلی کمه. البته نه که نتونن! ولی من نمی‌خوام اینطوری بشه Smile

میشه به‌شکل مختصر بگید یه خونهٔ مستقل حدوداً چند دلار در ماه هزینه (پول اجاره، پول آب، برق، گرمایش و هزینهٔ اینترنت) داره؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-03-2017, 12:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-03-2017, 12:08 PM توسط Matinking.)
(02-03-2017, 11:48 AM)Kavehmss نوشته: درود
ممنون از پاسختون
منظورم از «حمایت»، همون «حمایت مالی» هست. هدفم از این پرسش این بود که آیا همون فاند می‌تونه کفاف یه خونهٔ مستقل رو بده یا نه، چون امکان اینکه پدر و مادرم بتونن از ایران هزینهٔ زندگی رو بدن خیلی کمه. البته نه که نتونن! ولی من نمی‌خوام اینطوری بشه Smile

میشه به‌شکل مختصر بگید یه خونهٔ مستقل حدوداً چند دلار در ماه هزینه (پول اجاره، پول آب، برق، گرمایش و هزینهٔ اینترنت) داره؟

- فاند دکترا در کانادا همیشه برای زندگی بی ریخت و پاش دانشجویی مکفی هست... نه یک خونه مستقل!

- هزینه utility معمولا روی اجاره بها حساب میشه...
اجاره house که خیلی بالاست... حتی یه اپارتمان دو‌خوابه هم‌ ممکنه تا ۲۰۰۰ دلار آب بخوره...
نقل قول  

آفلاین Kavehmss
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-03-2017, 12:18 PM
(02-03-2017, 12:06 PM)Matinking نوشته: - فاند دکترا در کانادا همیشه برای زندگی بی ریخت و پاش دانشجویی مکفی هست... نه یک خونه مستقل!

- هزینه utility معمولا روی اجاره بها حساب میشه...
اجاره house که خیلی بالاست... حتی یه اپارتمان دو‌خوابه هم‌ ممکنه تا ۲۰۰۰ دلار آب بخوره...

دو خوابه که خیلی زیاده! آپارتمانی نیست که تنها یه اتاق باشه به همراه آشپزخونه، حموم و دستشویی؟
فکر کنم دارم از مبحث اصلی تاپیک دور میشم. ببخشید دیگه این آخرین پرسشم بود در این تاپیک.
نقل قول  

آفلاین farfa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-03-2017, 04:14 AM
سلام
رشته : مهندسی فناوری اطلاعات
دانشگاه: دانشگاه تهران
معدل کارشناسی دو سال اخر:18
استریت برای ارشد - جز 10 درصد برتر
معدل کارشناسی ارشد : 18
هنوز امتحان زبان ندادم

با توجه به شرایط من می تونم از یک دانشگاه خوب در کانادا، فول فاند بگیرم ؟
و غبر از کانادا چه جاهای دیگری رو پیشنهاد میدین؟

و یک سوالی این که همه ی دانشگا های کانادا GRE نمیخواد یا صرفا بعضی از آنها؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-03-2017, 09:05 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-03-2017, 10:03 AM توسط Torkan.)
(17-03-2017, 04:14 AM)farfa نوشته: سلام
رشته : مهندسی فناوری اطلاعات
دانشگاه: دانشگاه تهران
معدل کارشناسی دو سال اخر:18
استریت برای ارشد - جز 10 درصد برتر
معدل کارشناسی ارشد : 18
هنوز امتحان زبان ندادم

با توجه به شرایط من می تونم از یک دانشگاه خوب در کانادا، فول فاند بگیرم ؟
و غبر از کانادا چه جاهای دیگری رو پیشنهاد میدین؟

و یک سوالی این که همه ی دانشگا های کانادا GRE نمیخواد یا صرفا بعضی از آنها؟

درود

معدل کل لیسانستون چقدره؟
از نظر معدل که اصلا مشکلی ندارید. نمره زبان مهمه برا کانادا. چون gre نمیخواد مینیمم هاش اکثرا بالاتر از ایالات متحده هست. شما سعی کنید 100 و به بالا بگیرید هر چند معمولا 92 متوسط مینیمم هست.
کانادا استاد محوره و بعیده بدون استاد پذیرش بگیرید. خیر gre نمیخواد کانادا. جای دیگر بستگی به افکارتون و اون تیپ تحصیلی که در نظر دارید داره. فعلا روی امتحاناتزبان متمرکز بشید و حتی دادن مقاله!

پ.ن: متین کینگ عزیز در تکمیل پست من اشاره کردن که نمره زبان خیلی هم مهم نیست و اساتید به مینیمم راضین. شاید من بهتر بود کلمه حساس هستند رو برای دانشگاههای کانادا بکار میبردم.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Dr.Cnet
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-03-2017, 01:16 AM
سلام
رشته : مهندسی کامپیوتر، سخت افزار
دانشگاه: دانشگاه غیرانتفاعی
معدل کاردانی: 13.5
معدل کارشناسی: 16.96
فارق التحصیل 2013
کار در شرکت بین المللی 8 ماه.
زبان: 103 تافل

شانس برای کانادا یا کشورهای دیگه مثل هلند آلمان و استرالیا دارم، واسه مستر یا دکتری مستقیم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... 72 بعدی »