عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... 70 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-06-2016, 10:03 PM
(06-06-2016, 01:36 AM)mr.h.gm نوشته: درود بر شما،
من دارم لیسانس رشته مدیریت کسب و کار در دانشگاه تهران میخونم (سراسری روزانه) ترم 6 رو دارم تموم میکنم معدلم 16.78 هست تا اینجا.
همچنین 8 ماهه دارم المانی میخونم توی ÖKF و تا اخر تابستون A2 تموم میشه.
قصدم اینه برای فوق لیسانس در رشته های مربوط به بیزینس و به زبان آلمانی پذیرش رایگان بگیرم. (مدرک انگلیسی ندارم اما زبانم در حد 5.5 آیلتس و چون میخوام بعد تحصیلم همونجا بمونم و کار کنم قصد دارم کورس رو هم المانی بخونم. ضمنا از دکترا متنفرم و فقط میخوام همون المان یا اتریش یا سوییس و لیختنشتاین وارد کار شم)
حتما رایگان یا نهایتا ترمی 500 یورو مد نظرم هست.
دوتا سوال داشتم،
مدرک المانیمو تا چه سطحی باید برسونم که بتونم از المان یا اتریش پذیرش المانی رایگان یا ارزون بگیرم ؟ شنیدم اگه تا ب 1 بخونم اینجا میتونم پذیرش بگیرم بعد برم اونجا یکسال فقط زبان المانی بخونم تا DSH یا Test Daf بگیرم و از سال دوم دانشگاهو استارت بزنم.
سوال دوم اینه که با همین یه لیسانس با معدل خوب از دانشگاه تهرانو  یک مدرک المانی میتونم واسه فوق از آلمان یا اتریش پذیرش بگیرم ؟ رنکینگ هم اصلا اهمیتی نداره برام فقط از ایران برم ! همین دوتا کافیه که بتونم از ایران برم ؟ دستتون درد نکنه 3>

1- هزینه دوره زبان در المان بالاست، بهتره تا سطح b2 را در ایران بگذرونید. از اونجا که رزومه مناسبی دارید و دانشگاه و معدل خوب. شانست برای دانشگاههای خوب بالاست. البته خیلی بهتر بود نمره زبان و حداقل gmat/gre هم داشتید. شانست رو بالاتر میبرد. من خودم شانس در المان رو متصور می شم از اونجا که تعداد دانشگاههای مدیریتی زیاد است.
2- احتمالش وجود داره. بله. معدل و زبان برای ارشد مهمترین فاکتورهاست
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mr.h.gm
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-06-2016, 11:21 PM
(06-06-2016, 10:03 PM)Shihan نوشته: 1- هزینه دوره زبان در المان بالاست، بهتره تا سطح b2 را در ایران بگذرونید. از اونجا که رزومه مناسبی دارید و دانشگاه و معدل خوب. شانست برای دانشگاههای خوب بالاست. البته خیلی بهتر بود نمره زبان و حداقل gmat/gre هم داشتید. شانست رو بالاتر میبرد. من خودم شانس در المان رو متصور می شم از اونجا که تعداد دانشگاههای مدیریتی زیاد است.
2- احتمالش وجود داره. بله. معدل و زبان برای ارشد مهمترین فاکتورهاست

ممنونم اما گفتم که میخوام به زبان آلمانی درس بخونم نمره زبان انگلیسی و GMAT فکر میکنم نیازی نباشه جز تاپ ترین دانشگاه ها. همونطور که گفتم رنک جایی که ازش پذیرش میگیرم برام مهم نیست. حتا HS باشه هم کاملا اوکیه. بنابراین فقط با یه B2 آلمانی و لیسانسم میتونم برم آلمان برای ارشد ؟
SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-06-2016, 07:25 AM
(06-06-2016, 11:21 PM)mr.h.gm نوشته: ممنونم اما گفتم که میخوام به زبان آلمانی درس بخونم نمره زبان انگلیسی و GMAT فکر میکنم نیازی نباشه جز تاپ ترین دانشگاه ها. همونطور که گفتم رنک جایی که ازش پذیرش میگیرم برام مهم نیست. حتا HS باشه هم کاملا اوکیه. بنابراین فقط با یه B2 آلمانی و لیسانسم میتونم برم آلمان برای ارشد ؟

خدمت عرض کردم شانس داری، خواستم بهت اطلاع بدم اگر فرصتش رو داشتی میتونستی به اون رزومه ات تقویت کنی. به هر حال با زبان المانی شانس داری
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

Sa.moosav
Unregistered
نقل قول

08-06-2016, 06:54 PM
با سلام.
دانشجوی ترم آخر کارشناسی فیزیک دانشگاه تبریز هستم با معدل 16.نمره تافل IBT هم 100 گرفتم.برای محکم کاری میخواهم GRE و GRE subject رو هم شرکت کنم.به نظر شما دانشگاه TUM برای ارشد فیزیک کاربردی که به زبان انگلیسی برگزار میشه میتوانم پذیرش بگیرم؟
در ضمن در بخش admission requirements نوشته که دوره کارشناسی خودشون مرجعه مقایسه است و اگر بیش تر از 30 ects واحد های من با مال اون ها فرق داشته باشه ، ریجکت میشه.!من برای فارغ التحصیلی 135 واحد رو حداکثر باید پاس کنم، توی این شرایط نظر شما چیه؟ اصلا شانسی وجود دارد. اصلا کسی رو میشناسید یا خبر دارید که تا برای ارشد فیزیک از این دانشگاه پذیرش گرفته باشه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-06-2016, 08:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-06-2018, 08:58 AM توسط Babak.)
(08-06-2016, 06:54 PM)Mousavi.sa نوشته: با سلام.
دانشجوی ترم آخر کارشناسی فیزیک دانشگاه تبریز هستم با معدل 16.نمره تافل IBT هم 100 گرفتم.برای محکم کاری میخواهم GRE و GRE subject رو هم شرکت کنم.به نظر شما دانشگاه TUM برای ارشد فیزیک کاربردی که به زبان انگلیسی برگزار میشه میتوانم پذیرش بگیرم؟
در ضمن در بخش admission requirements  نوشته که دوره کارشناسی خودشون مرجعه مقایسه است و اگر بیش تر از 30 ects واحد های من با مال اون ها فرق داشته باشه ، ریجکت میشه.!من برای فارغ التحصیلی 135 واحد رو حداکثر باید پاس کنم، توی این شرایط نظر شما چیه؟  اصلا شانسی وجود دارد. اصلا کسی رو میشناسید یا خبر دارید که تا برای ارشد فیزیک از این دانشگاه پذیرش گرفته باشه؟

در خصوص شانس که به نظرم طبق تجربه گذشته دوستان شما با داشتن نمره خوب GRE و رزومه الان شانست خوبه. البته با اون مورد 30 کردیت واحد من برخورد نداشتم و اطلاعاتی ندارم. که خب این بخش عملاً تصمیم گیری اش براساس رای کمیته دانشگاهست. اما شانست را میشه خوب تصور کرد. ضمن اینکه دانشگاههای زیاد و معروفی در زمینه فیزیک در المان وجود داره که برای اونها هم اقدام کنید.
نقل قول  

آفلاین salazar716
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

24-06-2016, 02:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-06-2016, 02:29 PM توسط salazar716. دلیل ویرایش: همینجوری )
سلام.
علاوه بر Universitätها میشه برای Technische Universität هم اپلای کنیم؟ فاخشوله اینا که کلا بزنن بغل، میخواستم بدونم اینا هم از همین بزن بغلیان یا نه.
مث Technische Universität Berlin و اینجوریا.
طبیعتا دنبال این هستم که شانسی برای پی اچ دی خوندن هم اونجا داشته باشم.
................................................................................................................................
یه سوال دیگه، واسه پیدا کردن دانشگاه و این بحث ها، من سایت داد و استادی این دویچ رو دیدم ولی برای رشته ی من کلا 80 تا انتخاب آورد. من به نظرتون بهتره برم تو لیست وزارت علوم که میگه مورد تایید هست از اونجا اسم دانشگاه ها رو در بیارم یا همین داد و اینا کفایت میکنه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-06-2016, 09:48 PM
(24-06-2016, 02:24 PM)salazar716 نوشته: سلام.
علاوه بر Universitätها میشه برای Technische Universität هم اپلای کنیم؟ فاخشوله اینا که کلا بزنن بغل، میخواستم بدونم اینا هم از همین بزن بغلیان یا نه.
مث Technische Universität Berlin و اینجوریا.
طبیعتا دنبال این هستم که شانسی برای پی اچ دی خوندن هم اونجا داشته باشم.
................................................................................................................................
یه سوال دیگه، واسه پیدا کردن دانشگاه و این بحث ها، من سایت داد و استادی این دویچ رو دیدم ولی برای رشته ی من کلا 80 تا انتخاب آورد. من به نظرتون بهتره برم تو لیست وزارت علوم که میگه مورد تایید هست از اونجا اسم دانشگاه ها رو در بیارم یا همین داد و اینا کفایت میکنه؟

بله چرا که نه TU  ها 9 عدد دانشگاه صنعتی المانن که تمرکزشون روی رشته های فنی و مهندسیه. بله بعضاً اونها هم حداقل معدل رو در نظر میگیرن مثل TUM , TTHU . شانس خوندن دکتری بعد از یک دوره تحصیل در المان به میزان اشنایی شما با استاد و موضوع مناسبی که در دوره قبل کار کرده باشی و کارهای پژوهشی نقش داره. (بنابر تجربه دوستانم)
 - نه کفایت نمیکنه ، بهتره از GOOGLE دانشگاهها مختلف رو تک تک بررسی کنی.(اکثر دانشگاههای مورد تایید وزارت علوم جزو خوب وعالی ها هستن)
نقل قول  

آفلاین Tranquiility
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-06-2016, 08:30 PM
درود. دانشجوى كارشناسى دانشگاه گيلان با معدل ١٥ و خرده اى رشته مهندسى برق (هنوز كارشناسيم تموم نشده) هستم. به نظر شما براى دانشگاه هاى آلمان (خوب و ممتاز) شانس پذيرش دارم؟ مدرك زبان هم حداقل IELTS 6/5 ميتونم بگيرم. به نظر شما راهى براى بهتر كردن رزومه وجود داره؟ با اين وضعيت از كدوم دانشگاه هاى آلمان يا كشورهاى ديگر ميتونم در رشته هاى مربوط به الكترونيك و پردازش سيگنال پذيرش بگيرم (تحصيل به زبان انگليسى باشه حتماً)
فنلاند هم مدنظرم بود ولى مثل اين كه دانشگاه هاش از سال ٢٠١٧ شهريه ميگيرن. كشورهاى ديگر رو ميتونيد پيشنهاد بديد؟
نقل قول  

آفلاین 2894mahtab
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-07-2016, 02:36 PM
سلام.
من دانشجوی ترم 6 رشته ی اقتصاد با معدل کل 17:20هستم البته دو ترم دیگه هم دارم.
زبان هم تا دی ماه میتونم نمره 6.5بگیرم
مدرک مربیگری شطرنج و دوتامدرک کامپیوترicdl دارم.
میخواستم بپرسم امکان پذیرش من البته با فاند وجود داره؟چون این فاند خیلی برام مهمه. و اینکه من اردیبهشت هم کنکور ارشد داره اگر بدونم که احتمال پذیرشم هست وقتمو کامل رو زبان میذارم و نمره ی بالاتری میتونم بگیرم.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

08-07-2016, 09:56 AM
(30-06-2016, 08:30 PM)Tranquiility نوشته: درود. دانشجوى كارشناسى دانشگاه گيلان با معدل ١٥ و خرده اى رشته مهندسى برق (هنوز كارشناسيم تموم نشده) هستم. به نظر شما براى دانشگاه هاى آلمان (خوب و ممتاز) شانس پذيرش دارم؟ مدرك زبان هم حداقل IELTS 6/5 ميتونم بگيرم. به نظر شما راهى براى بهتر كردن رزومه وجود داره؟ با اين وضعيت از كدوم دانشگاه هاى آلمان يا كشورهاى ديگر ميتونم در رشته هاى مربوط به الكترونيك و پردازش سيگنال پذيرش بگيرم (تحصيل به زبان انگليسى باشه حتماً)
فنلاند هم مدنظرم بود ولى مثل اين كه دانشگاه هاش از سال ٢٠١٧ شهريه ميگيرن. كشورهاى ديگر رو ميتونيد پيشنهاد بديد؟

بله شانس داری ، البته برای دانشگاههای عالی شاید خیلی دور از تصوره اما با این وضعیت میتونی برای دانشگاههای خوب اقدام کنی.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... 70 بعدی »