عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-02-2016, 06:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-02-2016, 06:29 PM توسط Matinking.)
(09-02-2016, 06:16 PM)am2 نوشته: سلام
ببخشید ریز نمرات غیر رسمی چیه؟از کجا میتونم بگیرم؟برای اپلای کردن میتونم اون رو ارسال کنم؟ بعد وثیقه بزارم و نیازی به خرید مدرک نباشه؟
من با حسابی که کردم کارشناسی و ارشدم حدود 30 تومن دقیق میخواد ..دانشگاه ازاد میخوندیم کمتر میشد هزینش Sad

سلام

- ریزنمرات غیررسمی به نسخه ای از ریز نمرات میگن که توسط دانشکاه و وزارت علوم مهر و امضا نمیشه و روی اون نوشته شده که فاقد ارزش ترجمه هست...

- این ریزنمرات رو می تونید از آموزش دانشگاه بگیرید....

- برای بعضی از دانشگاه ها بله... برای بعضی هم خیر... کارایی اون رو باید per case بررسی بفرمایید...

- ... وثیقه هم میشه ولی چندان راه حل خوبی نیست... چون به هر حال مدرکتون آزاد نهایی نیست... بعد از اخذ پذیرش اگر ریز نمرات رسمی رو ارسال نکنید پذیرش شما نهایی نخواهد شد.... به هر حال "باید" مدارکتون رو آزاد بفرمایید... البته به جز خرید، راه هایی مثل عدم کاریابی هم ممکنه پیش راهتون باز باشه... برای بررسی بیشتر به تایپک های مرتبط مراجعه بفرمایید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-02-2016, 02:25 AM
(09-02-2016, 06:16 PM)am2 نوشته: سلام
ببخشید ریز نمرات غیر رسمی چیه؟از کجا میتونم بگیرم؟برای اپلای کردن میتونم اون رو ارسال کنم؟ بعد وثیقه بزارم و نیازی به خرید مدرک نباشه؟
من با حسابی که کردم کارشناسی و ارشدم حدود 30 تومن دقیق میخواد ..دانشگاه ازاد میخوندیم کمتر میشد هزینش Sad

سلام
اکثر دانشگاه ها برای اطمینان از اینکه درس شماپایان یافته رسمی میخوان. یعنی دانشگاه بهشون ارسال کنه تا بتونن روی شما در صورت اخذ پذیرش حساب باز کنند. 
برخی برای پیش ثبت نام غیر رسمی رو از خودتون میپذیرند. بدون خرید مدرک ، دانشنامه به دست شما میرسه که ترجمه کنید؟ اگر از طریق دانشگاه ارسال رسمی بخوان دانشگاه ارسال میکنه؟
با این اوصاف فقط تا مدتی بتونید به این شیوه پیش برید.
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین am2
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-02-2016, 01:05 AM
(09-02-2016, 06:26 PM)Matinking نوشته: سلام

- ریزنمرات غیررسمی به نسخه ای از ریز نمرات میگن که توسط دانشکاه و وزارت علوم مهر و امضا نمیشه و روی اون نوشته شده که فاقد ارزش ترجمه هست...

- این ریزنمرات رو می تونید از آموزش دانشگاه بگیرید....

- برای بعضی از دانشگاه ها بله... برای بعضی هم خیر... کارایی اون رو باید per case بررسی بفرمایید...

- ... وثیقه هم میشه ولی چندان راه حل خوبی نیست... چون به هر حال مدرکتون آزاد نهایی نیست... بعد از اخذ پذیرش اگر ریز نمرات رسمی رو ارسال نکنید پذیرش شما نهایی نخواهد شد.... به هر حال "باید" مدارکتون رو آزاد بفرمایید... البته به جز خرید، راه هایی مثل عدم کاریابی هم ممکنه پیش راهتون باز باشه... برای بررسی بیشتر به تایپک های مرتبط مراجعه بفرمایید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

(10-02-2016, 02:25 AM)Simon2007 نوشته: سلام
اکثر دانشگاه ها برای اطمینان از اینکه درس شماپایان یافته رسمی میخوان. یعنی دانشگاه بهشون ارسال کنه تا بتونن روی شما در صورت اخذ پذیرش حساب باز کنند. 
برخی برای پیش ثبت نام غیر رسمی رو از خودتون میپذیرند. بدون خرید مدرک ، دانشنامه به دست شما میرسه که ترجمه کنید؟ اگر از طریق دانشگاه ارسال رسمی بخوان دانشگاه ارسال میکنه؟
با این اوصاف فقط تا مدتی بتونید به این شیوه پیش برید.

سلام..ممنون بابت پاسختون
بعد میخواستم ببینم مدت زمان این خرید مدرک چقدره؟چون من اگه با غیر رسمی برم جلو بعد ازم رسمی رو بخوان ایا به مشکل زمانی برخورد میکنم؟
بعد به نظرتون از الان پیگیر بشم و به جای غیر رسمی با  وثیقه برم جلو و رسمی رو بگیرم بهتره؟

و سوال بعدیم..برای این کار که گیر پایان خدمت نیستم؟

برای گذاشتن وثیقه از کجا اقدام کنم؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
11-02-2016, 11:54 AM
(11-02-2016, 01:05 AM)am2 نوشته: سلام..ممنون بابت پاسختون
بعد میخواستم ببینم مدت زمان این خرید مدرک چقدره؟چون من اگه با غیر رسمی برم جلو بعد ازم رسمی رو بخوان ایا به مشکل زمانی برخورد میکنم؟
بعد به نظرتون از الان پیگیر بشم و به جای غیر رسمی با  وثیقه برم جلو و رسمی رو بگیرم بهتره؟

و سوال بعدیم..برای این کار که گیر پایان خدمت نیستم؟

برای گذاشتن وثیقه از کجا اقدام کنم؟

سلام

- خرید مدرک فرآیند زمان بری نیست... می تونید الان با غیررسمی کار رو پیش ببرید و وقتی پذیرش حاصل شد مدارک اصلی رو آزاد، ترجمه و براشون ارسال کنید...

- برای ثبت نام عدم کاریابی مشکلی با نظام وظیفه ندارید... ولی برای آزاد کردن مدرک یا باید نامه وثیقه وثیقه نظام رو ارائه کنید یا کارت پابان خدمت و معافی...

- باید آخرین و جدیدترین بخش نامه های وزارت علوم رو بررسی بفرمایید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین am2
**
نقل قول

11-02-2016, 03:57 PM
(11-02-2016, 11:54 AM)Matinking نوشته: سلام

- خرید مدرک فرآیند زمان بری نیست... می تونید الان با غیررسمی کار رو پیش ببرید و وقتی پذیرش حاصل شد مدارک اصلی رو آزاد، ترجمه و براشون ارسال کنید...

- برای ثبت نام عدم کاریابی مشکلی با نظام وظیفه ندارید... ولی برای آزاد کردن مدرک یا باید نامه وثیقه وثیقه نظام رو ارائه کنید یا کارت پابان خدمت و معافی...

- باید آخرین و جدیدترین بخش نامه های وزارت علوم رو بررسی بفرمایید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

ُسلام..وقتتون بخیر
من در این مورد یه سوال برام پیش اومد
برای ثبت نام عدم کاریابی مشکلی با نظام وظیفه ندارید... ولی برای آزاد کردن مدرک یا باید نامه وثیقه وثیقه نظام رو ارائه کنید یا کارت پابان خدمت و معافی...
یعنی من الان که خدمت نرفتم برم توی اداره کاریابی و ثبت نام کنم مشکلی پیش نمیاد؟بعد که ثبت نام کردم شش ماه گذشت میتونم مدرک را ازاد کنم درسته؟فقط اون موقع باید تکلیف خدمتم مشخص باشه..که میتونم وثیقه مربوط به نظام رو ارائه بدم و ازاد کنم مدرک رو درسته؟

پس الان من برای اولین قدم برم موسسه کاریابی و به صورت موازی برم مدرک موقتم رو بگیرم..درسته؟
نقل قول  

آفلاین nazmabadcity
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-02-2016, 12:54 AM
(11-02-2016, 03:57 PM)am2 نوشته: ُسلام..وقتتون بخیر
من در این مورد یه سوال برام پیش اومد
برای ثبت نام عدم کاریابی مشکلی با نظام وظیفه ندارید... ولی برای آزاد کردن مدرک یا باید نامه وثیقه وثیقه نظام رو ارائه کنید یا کارت پابان خدمت و معافی...
یعنی من الان که خدمت نرفتم برم توی اداره کاریابی و ثبت نام کنم مشکلی پیش نمیاد؟بعد که ثبت نام کردم شش ماه گذشت میتونم مدرک را ازاد کنم درسته؟فقط اون موقع باید تکلیف خدمتم مشخص باشه..که میتونم وثیقه مربوط به نظام رو ارائه بدم و ازاد کنم مدرک رو درسته؟

پس الان من برای اولین قدم برم موسسه کاریابی و به صورت موازی برم مدرک موقتم رو بگیرم..درسته؟

سلام
شما باید 1 سال از تاریخ پایان خدمتتان گذشته باشد. یعنی بعد از اخذ گرفتن مدرک تحصیلی و با در دست داشتن کارت پایان خدمتی که بیش از یکسال از صدور آن گذشته، 6 ماه در کاریابی برای شما کاری پیدا نشده باشد. در غیر اینصورت به این روش مدرک آزاد نمی شود
نقل قول  

آفلاین am2
**
نقل قول

13-02-2016, 03:07 AM
(12-02-2016, 12:54 AM)nazmabadcity نوشته: سلام
شما باید 1 سال از تاریخ پایان خدمتتان گذشته باشد. یعنی بعد از اخذ گرفتن مدرک تحصیلی و با در دست داشتن کارت پایان خدمتی که بیش از یکسال از صدور آن گذشته، 6 ماه در کاریابی برای شما کاری پیدا نشده باشد. در غیر اینصورت به این روش مدرک آزاد نمی شود

بعد یک سوالی داشتم
ایا میتونیم برای ازاد کردن مدرک وثیقه بزاریم و در حین تحصیل دکتری بزاریم برای کاریابی..بعد مدرک ازین طریق ازاد بشه و وثیقه هم ازاد بشه؟ Undecided
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-02-2016, 06:45 AM
(13-02-2016, 03:07 AM)am2 نوشته: بعد یک سوالی داشتم
ایا میتونیم برای ازاد کردن مدرک وثیقه بزاریم و در حین تحصیل دکتری بزاریم برای کاریابی..بعد مدرک ازین طریق ازاد بشه و وثیقه هم ازاد بشه؟ Undecided

نه نمیشه! اگر این طور بود که همه همین کار رو می کردن! 
شما وقتی مدرکتون رو بخواین بگیرین (برای خارج از کشور) لازمه یا آزادش کنین با عدم کاریابی یا هزینش رو بدید آزاد شه.

نقل قول  

آفلاین am2
**
نقل قول

13-02-2016, 12:59 PM
(13-02-2016, 06:45 AM)nasim1234 نوشته: نه نمیشه! اگر این طور بود که همه همین کار رو می کردن! 
شما وقتی مدرکتون رو بخواین بگیرین (برای خارج از کشور) لازمه یا آزادش کنین با عدم کاریابی یا هزینش رو بدید آزاد شه.

ممنون بابت کمکتون..پس با این حساب من فقط دو راه دارم
یکی این که با ریز نمرات غیر رسمی کار کنم
بعد با وثیقه برای وزارت علوم مدرکم رو ازاد کنم..بعد مشکلی که دارم اینه که نمیدونم برای وثیقه از کجا باید اقدام کنم...از اموزش خود دانشگاه؟
نقل قول  

آفلاین anis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

17-02-2016, 10:54 PM
سلام من میخوام بدونم با شرایط من میتونم کمک هزینه برای مستر بگیرم من رشته  معماری دانشگاه ازاد معدل 15.60 و 2 مقاله در کنفرانس بین المللی و ایلتس تا هفته دیگه میدم شاید 6.5 بشم من میخوا برای کنکوردیا برای ترم زمستان اپلای کنم...و اگه نتونم بگیرم میتونم امیدوار باشم از ترم بعد که اونجا تحصیل کردم با استاد صحبت کنم و بورس بگیرم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 91 بعدی »