عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین mrs2012
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-01-2016, 09:34 AM
سلام و خسته نباشید
من تازه فارغ التحصیل شدم در رشته مهندسی برق قدرت و معدل لیسانسم 16.78 از دانشگاه گلستان و معدل ارشدم 18.04 از دانشگاه نوشیروانی  هست و در حال دادن دو تا مقاله isi هم هستم با چه نمره زبان و کجاها میتونم در خواست بدم؟ و شانسم چقدره؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
20-01-2016, 11:37 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-01-2016, 11:39 AM توسط Matinking.)
(20-01-2016, 09:34 AM)mrs2012 نوشته: سلام و خسته نباشید
من تازه فارغ التحصیل شدم در رشته مهندسی برق قدرت و معدل لیسانسم 16.78 از دانشگاه گلستان و معدل ارشدم 18.04 از دانشگاه نوشیروانی  هست و در حال دادن دو تا مقاله isi هم هستم با چه نمره زبان و کجاها میتونم در خواست بدم؟ و شانسم چقدره؟

سلام

شانس در هر جای کره زمین وجود خواهد داشت... چیزی که مسیر شما رو تعیین می کنه، مشخص کردن turning point به لحاظ کشور هدفتون هست...
مثلا وقتی به تحصیل و کار و زندگی در آمریکا علاقه مند باشید، طبیعتا تلاشتون جهت دهی دقیقتری در راستای دانشگاه های اون ناحیه خواهد داشت...
واضح هست که انتخاب ناحیه هدف هم به علائق شخصی، روحیات، کارایی رشته شما در اونجا و ... بستگی داره...

نمرات زبان هم پیوسته متغیرند...
ولی در کل باید برای TOEFL در حدود 90 به بالا و GRE خوب (اگر قصد اقدام برای آمریکا رو دارید) برنامه ریزی کنید (چیزی در حدود 315 تا 320 و حتی بیشتر)...

در حالت کلی شانس funded admission برای شما در آمریکا وجود داره... که اون هم وابسته هست به گزینش بین rank های متناسب با CV تون...

در اروپا (خصوصا در آلمان) position های بسیار زیادی در حیطه power وجود داره... power electronics و power systems چه به لحاظ کاربرد ها و چه به لحاظ تحقیقات اونجا به شدت مور توجهند...
در هلند و بعضی دیگه از کشور های اروپایی renewable energies دانشحویان قدرتی زیادی رو به خودش جذب می کنه...

در کانادا پیدا کردن که supervisor عملا شما رو در موقعیت خیلی خوبی قرار خواهد داد...

همونطور که می بینید باید انتخاب هاتون رو محدودتر کنید تا به تبع اون مسیر پیش روتون روشن تر بشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین هما مولوی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-01-2016, 04:32 PM
خیلی ازتون ممنونم. ولی من باید برای دانشگاه ها اقدام کنم نه کالج ها یا اسکول ها، و اینکه اگه به تمام سوالاتم جواب بدید خیلی ممنون می شم.
نقل قول  

آفلاین javad2140
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-01-2016, 06:58 PM
با عرض سلام و خسته نباشید

من رزومم رو ضمیمه می کنم
ممنون میشم که راهنماییم کنید که چه کشورهایی رو شانس دارم . اولویت خودم دکترای موتورهای احتراقی در آلمان وبعد آمریکاست.
چقد شانس گرفتن فاند دارم.

ممنونم

فایل‌های پیوست
.pdf   CV_Javad Hosseinpour.pdf (اندازه 145.24 KB / تعداد دانلود: 20)
نقل قول  

آفلاین ismael
**
نقل قول

06-02-2016, 07:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-02-2016, 08:43 PM توسط ismael.)
با سلام و احترام
GPA دو سال آخر کارشناسی (ادبیات فارسی) من 3.25 (معدل کل کارشناسی 14.14 که gpa کل رو حساب نکردم) و معدل ارشدم 16.47 (مطالعات منطقه ای گرایش خاورمیانه).
 من یه کتاب درباره انقلاب های 2011 و 2013 مصر ترجمه کردم و چون قصدم برای فال 2017 هستش تا سال آینده حداقل دومقاله دارم که یکیش isi هستش.
در رابطه با نمره زبانم ازونجا  که از 5 سالگی زبان خوندم و تست هایی که دادم 5.5 GRE: Verbal: 165 Quantitative: 168 Writing و TOEFL: 110 (این نمرات حداقل نمراتی هستن که میتونم بگیرم و شاید یکم بالاتر هم بتونم بیارم) آیا شانس خوبی برای گرفتن فول فاند دکتری روابط بین الملل ازآمریکا رو دارم؟ چون قصد من فقط آمریکاست و فول فاند برام خیلی مهمتر از اعتبار دانشگاست. 
فقط چندتا نکته هست که حتما مهمه و از دوستان عزیز میخوام که این مسائل هم در نظر بگیرن (1.اینکه من دوترم تو ارشد بخاطر فعالیت های سیاسی تعلیق شدم. 2.کارشناسی و ارشدم غیرمرتبطه (گرچه یکی از دوستان میگفت اگه بتونی گرایش ارشدت که خاورمیانه س تو آمریکا گیر بیاری چون کارشناسیت زبان و ادبیات فارسی بوده حتی میتونی به عنوان یه پوئن مثبت تو رزومه بیاری. 3.از نظر تعداد، دکتری روابط بین الملل گرایش مطالعات منطقه ای (ترجیحا خاورمیانه) در امریکا نهایتا به چند دانشگاه میرسه (چه دانشگاه تاپ چه متوسط و معمولی)؟ 
با سپاس فراوان و پوزش بخاطر حجم پیام
!whether YOU think you can, or YOU think you can't; YOU're righth
Henry Ford
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-02-2016, 12:25 AM
(06-02-2016, 07:58 PM)ismael نوشته: با سلام و احترام
GPA دو سال آخر کارشناسی (ادبیات فارسی) من 3.25 (معدل کل کارشناسی 14.14 که gpa کل رو حساب نکردم) و معدل ارشدم 16.47 (مطالعات منطقه ای گرایش خاورمیانه).
 من یه کتاب درباره انقلاب های 2011 و 2013 مصر ترجمه کردم و چون قصدم برای فال 2017 هستش تا سال آینده حداقل دومقاله دارم که یکیش isi هستش.
در رابطه با نمره زبانم ازونجا  که از 5 سالگی زبان خوندم و تست هایی که دادم 5.5 GRE: Verbal: 165 Quantitative: 168 Writing و TOEFL: 110 (این نمرات حداقل نمراتی هستن که میتونم بگیرم و شاید یکم بالاتر هم بتونم بیارم) آیا شانس خوبی برای گرفتن فول فاند دکتری روابط بین الملل ازآمریکا رو دارم؟ چون قصد من فقط آمریکاست و فول فاند برام خیلی مهمتر از اعتبار دانشگاست. 
فقط چندتا نکته هست که حتما مهمه و از دوستان عزیز میخوام که این مسائل هم در نظر بگیرن (1.اینکه من دوترم تو ارشد بخاطر فعالیت های سیاسی تعلیق شدم. 2.کارشناسی و ارشدم غیرمرتبطه (گرچه یکی از دوستان میگفت اگه بتونی گرایش ارشدت که خاورمیانه س تو آمریکا گیر بیاری چون کارشناسیت زبان و ادبیات فارسی بوده حتی میتونی به عنوان یه پوئن مثبت تو رزومه بیاری. 3.از نظر تعداد، دکتری روابط بین الملل گرایش مطالعات منطقه ای (ترجیحا خاورمیانه) در امریکا نهایتا به چند دانشگاه میرسه (چه دانشگاه تاپ چه متوسط و معمولی)؟ 
با سپاس فراوان و پوزش بخاطر حجم پیام

در مورد زبان تا امتحان ندین معلوم نمیشه اما خب فرض کنیم این نمره های خیلی خوب رو بیارید. 
در مورد رشته شما که تقریبا near eastern studies میشه نکته ای که هست اینه که خیلی جاها به صورت ماینور یا نهایتا لیسانس ارایه میشه و فکر می کنم تعداد دانشگاه هایی که دکتراش رو ارایه بدن کم هست. به طور مشخص دانشگاهی که معروفه و ایرانی زیاد داره در این زمینه دانشگاه سیراکیوز هست در ایالت نیویورک. شاید دیده باشین خیلی از افرادی که تو صدای آمریکا حرف میزنن مال این دانشگاه هستن. البته رنک سیراکیوز در political science‌و رشته های مشابه خیلی بالاست پس رقابتش سنگینه.
اینکه چه دانشگاه های دارن رشته رو بهتره سرچ کنین تا پیدا کنین. به نظرم برای سرچ political science‌رو سرچ کنید بعد ببینید اون دانشکده گرایش شما رو هم داره یا نه. در کل هم روابط بین الملل از حقوق زیاد میرن (خود آمریکایی ها) و برای شما دونستن زبان عربی میتونه نکته مثبت باشه که اینو باید بپرسید یا در سایت ها چک کنید مطمین نیستم.
بازم سوالی بود بپرسین Smile

نقل قول  

آفلاین the_y
**
نقل قول

07-02-2016, 03:15 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-02-2016, 03:18 AM توسط the_y.)
سلام دوستان
من تا کمتر از یه ماه دیگه به امید خدا دفاع می کنم. رزومه من ایناس:

لیسانس: مهندسی الکترونیک با معدل 13.6 از دانشگاه سراسری زنجان
فوق لیسانس : مهندسی ICT یا همون IT با معدل 17.5 از دانشگاه علم و صنعت
(افتخارات مقطع ارشد: تقدیر شده به عنوان دانشجوی برتر به خاطر شاگرد اولی در دو ترم اول - ولی در کل دوره شاگرد اول نشدم- عضو استعدادهای درخشان)
مقالات: تا الان 1 علمی ترویجی داخل - 2 ISI و فکر کنم تا دو ماه دیگه یکی دیگه هم بدم و احتمالا حداقل یکی دو تا هم داخلی
سابقه کار: 6 سال سابقه کار نسبتا مرتبط.
نمره زبان : فعلا ندارم ولی طبق برآورد حدود 90 بیارم (تافل)
مدارک شبکه مانند CCNA رو دارم و بیشتر مبحث عملی شبکه رو متوسط به بالا بلدم.
با این وضع دنبال دکتری با فاند برای رشته کامپیوتر ساینس در خارج از کشور هستم. ولی هنوز کشور انتخاب نکردم.
سوالم هم این هست که با این وضع دوستان کجا رو پیشنهاد می کنید که اقدام کنم که احتمال موفقیتم بیشتر بشه؟
قبلا از همه شما ممنونم
البته ناگفته نمونه که خودم هم بیشتر به کانادا علافه دارم.
نقل قول  

آفلاین ismael
**
نقل قول

07-02-2016, 01:17 PM
(07-02-2016, 12:25 AM)nasim1234 نوشته: در مورد زبان تا امتحان ندین معلوم نمیشه اما خب فرض کنیم این نمره های خیلی خوب رو بیارید. 
در مورد رشته شما که تقریبا near eastern studies میشه نکته ای که هست اینه که خیلی جاها به صورت ماینور یا نهایتا لیسانس ارایه میشه و فکر می کنم تعداد دانشگاه هایی که دکتراش رو ارایه بدن کم هست. به طور مشخص دانشگاهی که معروفه و ایرانی زیاد داره در این زمینه دانشگاه سیراکیوز هست در ایالت نیویورک. شاید دیده باشین خیلی از افرادی که تو صدای آمریکا حرف میزنن مال این دانشگاه هستن. البته رنک سیراکیوز در political science‌و رشته های مشابه خیلی بالاست پس رقابتش سنگینه.
اینکه چه دانشگاه های دارن رشته رو بهتره سرچ کنین تا پیدا کنین. به نظرم برای سرچ political science‌رو سرچ کنید بعد ببینید اون دانشکده گرایش شما رو هم داره یا نه. در کل هم روابط بین الملل از حقوق زیاد میرن (خود آمریکایی ها) و برای شما دونستن زبان عربی میتونه نکته مثبت باشه که اینو باید بپرسید یا در سایت ها چک کنید مطمین نیستم.
بازم سوالی بود بپرسین Smile
ممنون از شما خانم نسیم. در مورد نمره های زبان من حداقل ها رو گفتم چون تست هاشو زدم و ازین نمره ها بالاتر بوده و چون یک سال وقت دارم مسلما قبل از امتحان اصلی کامل میخونم. زبان عربی هم تا حدودی بلدم اما مسلما به اندازه انگلیسی و فارسی به عربی مسلط نیستم بخصوص تو مکالمه. 
میخوام یه راهنمایی بگیرم، حالا که گرایش من کمه از نظر شما بهتر نیست من برای دانشگاههایی که احتمال فول فاند گرفتنم زیاده اما الزاما همین گرایش منو ندارن و برای سایر گرایشهای علوم سیاسی، اپلای کنم؟ (که احتمالا تاپ نیستن و البته برای منم اصلا مهم نیست چون هزینه خیلی مهمتره برام) 
ممنونم از شما  Smile
!whether YOU think you can, or YOU think you can't; YOU're righth
Henry Ford
نقل قول  

آفلاین mohammadgh
**
نقل قول

07-02-2016, 06:31 PM
سلام ببخشید اینجا سوال می پرسم چون رشته من واقعا مورد ظلم قرار گرفته و هیچکس اطلاعاتی بهم نمی ده من می خوام تو یه کشور خوب با فاند تحصیل کنم در مقاطع کارشناسی و یا ارشد می خواستم ببینم کدوم کشورا شرایط فاند دهیشون برای رشته تربت بدنی تو گرایشات اسیب شناسی یا فیزیولوژی ک تو دانشگاهای پزشکیشون تدریس میشه چقده من الان مقطع کاردانیم و این اطلاعاتو برای برنامه ریزیم نیاز دارم...و الان انقد نا امیدم کردن ک حال اومدن ب سایتو ندارم درسمم عالی زبانم کلاساس قشرده می رم و رزومم نسبت ب سنم خوبه ممنون میشم منو راهنمایی کنین....
نقل قول  

آفلاین karami1368
**
نقل قول

09-02-2016, 07:29 PM
سلام
دیدم که به تک تک نظرات جواب می دهید
پس با توجه به بی ربط شدن این موضوع به این تایپک ببخشید اینجام مطرح می کنم
سلامی دوباره
من در دانشگاه دولتی گیلان کارشناسی عمران با گرایش ساختمان با نمرات عالی ( واقعا عالی همه بالای 15 ) با معدل 14.87 این که معدلم این طوری شد به خاطر صفر دادن استاد در درس فولاد هستش
حالا می تونم برای مقطع دکترا یا ارشد پذیرش بگیرم
کشور های اروپایی یا امریکای
هر رشته در زمینه خودم
وباید چکار کنم
یا بهتره برم ازشد بخونم
بی صبرانه منتظر پاسخ هستم
ممنونم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... 72 بعدی »