26-12-2015, 08:08 AM
(25-12-2015, 11:46 PM)nasim1234 نوشته: سیراکیوز رو اگر جواب مثبت از استادی نگرفتین من توصیه نمیکنم. به شدت وابسته به استاد هستن. (این رو من مطمئن هستم چون با مسوول ادمیشن و اساتید صحبت کردم خودم) ولی اگر جواب مثبت دارین شانستون بالاست بزنید. شاید بد نباشه تو کانادا یکم انتخاب هاتون رو بیشتر کنید. مثلا SFU یا ساسکاچوان رو هم بزنید. البته این لیستی که نوشتین از هر کدوم جواب خوب از استاد دارید بزنید ولی اگه تو لیست دومتون هیچ کدوم جواب ندارید به نظرم کانادا دو سه مورد اضافه کنید.
تو لیست اول که اپلای کردین چند تاش جواب داشتین؟ برای اینکه بگیم کافی بوده یا نه بهتره بدونیم چند تاش استاد دارین؟
ممنون از پاسختون. لیستی که اپلای کردم ۸۰ درصد جواب داشتم. البته مثلا یکیش iit بود که آخرش فاند ندادند. بقیه هم فعلا جواب ندادند، خودم به georgetown بیشتر احتمال پذیرش میدم چون استادش الان هم به ایمیل هام جواب میده! البته جواب ۱۰۰٪ تقریبا ندارم. لیست دوم delaware و dallas هیچی ولی بقیه هم تشویق به اپلای بوده. کانادا فقط از آلبرتا جواب گرفتم و بقیه دانشگاه ها اصلا کسی بهم جواب نداد. تقریبا آمریکا کانادا به همه استادهای فیلدم ایمیل زدم. تا جایی که میدونم کانادا بدون استاد تقریبا شانسی ندارم. ساراکروز استاده بهم گفته اپلای کنم و اسمش رو تو sop بنویسم. در مورد دالاس و ساراکروز میشه از ددلاینشون فهمید که خیلی وابسته به استاد باید باشه! چون ددلاینشون ۳ ماهیی با بقیه فرق میکنه! دالاس هیچ استادی بهم جواب نداده ولی ۵ تا استاد تو فیلد من کار میکنن.