13-12-2011, 10:45 PM
(01-12-2011, 10:32 AM)Pejman نوشته: متاسفم برای مشکلی که براتون پیش اومده. تنها چیزی که به ذهن من می رسه اینه که خدمتتون رو شروع کنید و در حین خدمت برای مشکل پاشنه پا اقدام کنید. در حین خدمت معمولاً راحت تر معافی می دند. به صورت قانونی رای شورای پزشکی غیر قابل اعتراض هست. مگر اینکه آشنایی داشته باشید و از اون طریق پیگیری کنید.دوستان لطفا راهنمایی کنید
من با کلی پارتی بازی به جانشین نظام وظیفه اصفهان لینک شدم و اونم برام رو یک برگ نوشت که لطفا پرونده با کمسیون بررسی شود ظاهراً نامبرده انحراف پاشنه پا دارد. بعد رفتم برگمو گرفتم و دوباره رفتم کمسیون که دکتر اصلیش همون نفری بود که بار قبل هم بود. بعد تا دید برگه دستور سرهنگ هست برگمو دید.بعد به همکارش نگاه کرد و گفت اصلاً تو برگه نظریه متخصص انحراف پاشنه پا ننوشته و فقط در مورد صافی کف پا نوشته که فلکسیبله.با این حال پامو دوباره دیدنو گفتن نظر قبلی(معاف از رزم)حالا جالبیش اینه پیش هر متخصصی میرم میگه انحراف داری و اصلا خیلی تابلوس این انحراف و هرکی ببینه میفهمه. در ضمن یکی از بند های واضح آیین نامه پزشکی(اگه اشتباه نکنم بند 30) هم هست که صافی کف پا به همراه انحراف پاشنه پا معاف دائم. با دکترم مشورت کردم گفت اصلا معاف از رزمی که به تو دادن بر اساس قانون نیست. قانون گفته یا معاف هست مشمول یا نیست و حد وسط نداره اصلاً.
در ضمن تاریخ اعزاممم مشخص شده (90/10/18) و اینکه به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان قادر به رفتن در این تاریخ نیستم . حاضرم هر کاری کنم تا مشکلم حل بشه
خواهشاً کمکم کنید