11-12-2015, 11:19 PM
(11-12-2015, 08:39 PM)مهمان نوشته: با سلام خسته نباشید
من لیسانس مکانیک از دانشگاه ارومیه رو دارم با معدل 16.10
فوق لیسانس مکانیک از دانشگاه خواجه نصیر رو دارم با معدل 14.23 که البته متاسفانه آموزش محور بودم و پایان نامه ندادم
اما تو چند تا کنفرانس داخلی مقاله دادم . یه دونه مقاله داخلی هم دارم و یه پهبادم طراحی کردم که تو کشور اول شد
تافلم دارم و زبانمم خوبه
با این شرایط میتونم به گرفتن فاند از آمریکا امیدوار باشم ؟اگه آره تو دانشگاه هایی با چه رتبه ای میتونم پذیرش بگیرم؟
بدون پایان نامه خیلی کارتون سخت خواهد شد. دستکم سعی کنید چند مقاله رو به نتیجه مطلوب برسونید تا حساسیتی روی این مورد نباشه. بسیاری از دانشگاههای مطرح به ریز نمرات شما اهمیت میدن. حتی واحد هایی که در دوره دکتری خواهید گذراند بر اساس اونا تنظیم میشه. پایان نامه نشون میده که شما قابلیت اینو دارید که برای مقطع بالاتر هم یک پایان نامه انجام بدید. همچنان در شرایط فعلی شما باید به فکر مقاله باشید که حساسیت رو پایین بیارید.
بله با GRE و TOEFL مناسب شانس خوبی هواهید داشت. به فکر رتبه هم نباشید. خیلی فاکتورها مهمتر از رتبه وجود داره که میتونه بر آینده شما تأثیر گذار باشه. رتبه به تنهایی بیشتر به کار رشته هایی مثل MBA میاد که نه پایان نامه انجام میدن و نه کار پژوهشی چشمگیر. اونجا ملاک همانه. ولی در رشته شما مجموع رتبه دانشگاه، کار علمی و نمرات رزومه تحصیل شما رو خواهد ساخت. همیشه در دانشگاههایی با رتبه بالاتر اساتید بهتر وجود ندارند. ممکنه دانشگاه با رتبه 100 از دانشگاه رتبه 30 در یک رشته خاص اساتید بهتری داشته باشه.
موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers