(03-12-2015, 09:12 PM)fanif نوشته: سلام، قبلا هم این پست گذاشته بودم و جناب ترکان لطف کردن راهنمایی کردن. اما اون وقت جی آر ای نداشتم و اگه این سبب تغییری تو راهنماییای قبلی میشه و یا اگه راهنمایی جدیدی باشه ممنون میشم.
اقدام برای تکرار فوق(این بار مکانیک):
1-کارشناسی رو دو رشته ای خوندم: مهندسی مواد، دانشگاه امیرکبیر، معدل 16 و مهندسی مکانیک، امیرکبیر، 16
2-کارشناسی ارشد مهندسی مواد، امیرکبیر، 16.6
3-تافل(پارسال): 92 (R:30 , L:25 , S:18 , W:19)
4-جی آر ای(امسال): 328 (V:162 , Q:166 , W:3.5)
10-موارد دیگر:مدرک دانشنامه ممتازی برای هر دو تا کارشناسی و یک ترم TA تو دانشکده بین الملل امیرکبیر و ریکام خوب (اگه به دردی میخوره)
در ضمن سال 91 درسم تموم شده
با همین نمره ی تافل کدوم دانشگاهها شانس پذیرش با فاند دارم؟
با تافل مجدد(با فرض بالای 100) چه طور؟
درود
جناب ترکان درخواست میکنه ازت اگر میتونی یکبار دیگه فورا در عرض چند هفته تافل بدی و بالای 100 بیاری. تمومه!
تبریک میگم، ترکوندی!
میدونم الانشم دیره واسه ددلاین اگر دیدی نمیشه همینطوری اپلای کن. تافل مینیمم مهمه ولی خوب بالای صد بیاری به نظر من قطعا میتونی تو یکی از top 30 ها و با کمی ریسک بگم top 20 پذیرش بگیری. برو دقیقا نگاه کن ببین کدوم دانشگاهها روی خوش به ایرانیها نشون دادن و میزان فاندشون و بودجشون بیشتره در رشته شما. رزومتون خیلی خوبه همینطوریشم کم کمش فول فاند ta میشید.
اگر مکانیک میخواید بخونید ولی زمینه متریالیش نگاه کنید دانشگاههای کالیفرنیا و چند تا در کارولینا و چند تا در ایالت ایلینویز خوب دارن روش کار میکنن. حتما به صفحه اساتید نگاه کنید. چون مطمین هستم ta رو گرفتید از همین الانش و از ترم های بعد باید به فکر استاد باشید. شما بهتره از همین الان نگاه کنید زیر نظر بگیرید و ببینید کدوم دانشگاه استاداشون و کارهاش با شما میخوره این خیلی خیلی مهمه واسه اینکه ترمهای بعد استرس ra میگیرم رو نگیرین!
در ضمن من نمیدونم مساله ویزا چه میشه وقتی ارشد مجدد میرین . حتما در این مورد به صفحه ویزا مراجعه کنید و ببینید جریان از چه قراره. نمیخوام استرس بدم ولی خوب ارشد مجدد همیشه جنجال برانگیز بوده و بعضا در صدر اخبار کلیرنس!
پ.ن: متاسفانه یه چیزی رو الان یادم افتاد اضافه کنم چون میخواید ارشد اپلای کنید خوب فاند گرفتنتون باز میره زیر سوال. چون ارشد به خصوص ترم اول فاند کمی سخت میدن. من جای شما باشم اگر فاند مهم نیست حتی top 15 هم اپلای میکنم میتونید پذیرش بگیرید. با ریسک میگم فاند حداقل شهریه رو ویو میکنن احتمالا براتون ولی اگر فول فاند براتون مهمه phd اپلای کنید direct phd و یکباره قال قضیه رو بکنید. مشکلی هم پیش نمیاد. با همون مدرک ارشد حتی اپلای کنید اصلا چرا مستر مجدد. نگران نباشید در دوره دکترا با گذراندن چندین درس حداقل البته 4 تا انگاری با یک تیر دو نشان زدید.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.