25-11-2015, 10:39 AM
(24-11-2015, 10:44 PM)layD نوشته: در رشته من تجهیزاتی برای ساخت و اندازه گیری استفاده میشه که در ایران که نداریم هیچ در خیلی از دانشگاه های امریکا هم نیست. پس فقط شبیه سازی کامپیوتری هست که اونهم مقاله معتبر نمیشه یعنی حتی کنفرانس معتبر هم شاید نشه. البته قابل چاپ هست در جاهای مختلف همونطور که گفتم.
کما اینکه در رشته من مقاله (معتبر) دادن بسیار مشکل تر از اونی هست که شما فکر می کنید. مقاله در پیت هم عملا تاثیری نداره. حتی دوستان من بسیاریشون بدون هیچ مقاله ای فاند گرفتن و معدل و بقیه شرایطشون هم بالاتر از من نبود ولی خب سربازی نداشتن و فوری تونستن برن و اشتباه من این بود رنک بالا اپلای کردم و فرصت تکرار نداشتم و مجبور به اجباری شدم
اینکه می فرمایید سالانه افراد زیادی با ده سال گپ پذیرش گرفتن هم برای من اهمیتی نداره من باز هم از تاپ 20 میتونم پذیرش خالی بگیرم. مهم فاند هست برای من.
حالا دوستان دیگه نظری ندارند؟ حدودا چه رنکی با این شرایط پیشنهاد میشه؟
البته من کانادا رو قطعی دارم ولی احتمال زیاد ویزا نگیرم چون خانواده همه اونجا هستن متاسفانه یا خوشبختانه. به همین دلیل خیلی نگران هستم که امریکا هم جور نشه...
@Babak
من شخصا افراد زیادی رو دیدم که بدون مقاله از امریکا پذیرش دکترا با فاند گرفتهاند. طبیعتا مقاله داشتن مثبته، ولی ضروری نیست. نمرات TOELF و GRE شما خیلی خوب شده و معدل لیسانس شما هم بد نیست و از دانشگاه خوبی فارغالتحصیل شدید. به نظر من شما شانس خوبی دارید برای پذیرش و راستش این فاصله پنج ساله هم به نظر من خیلی مشکل ساز نیست. من فکر میکنم شما شانس خوبی برای رنک ۳۰ تا ۷۰ برای پذیرش و فاند داشته باشید.
به مکاتبه با استادها ادامه بدید و بدونید که احتمال جواب خوب گرفتن از استادها کمتر از ۵ درصده! در نتیجه دلسرد نشید و ادامه بدید. ضمن این که اگر هزینه اپلای کردن براتون خیلی مهم نیست، بدون جواب گرفتن از استادها هم برای دانشگاههایی که فکر میکنید شانس خوبی دارید میتونید اپلای کنید. به قسمت نتایج پذیرش (یا شانس پذیرش) مراجعه کنید و ببینید که افرادی که شرایط مشابه شما داشتند از کدوم دانشگاهها و چه حدود رنکی پذیرش گرفتهاند و تمرکزتون رو روی همون حدود رنک بگذارید.
ضمنا فراموش نکنید که از یک سری از دانشگاههای نه چندان خوب امریکا شاید بشه پذیرش گرفت، ولی خیلی اوقات فاندی در کار نیست و ممکنه ویزا گرفتن سخت بشه. به همین خاطر دنبال دانشگاههای سطح پایین نباشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.