21-11-2015, 08:59 AM
(20-11-2015, 11:26 AM)مهمان نوشته: سلام دوستان گل
جی آر ای امتحان دادم و میخوام لطف کنید نظرتون رو درباره شانسم بگید.
کارشناس ارشدشیمی آلی-خواجه نصیرالدین طوسی-معدل 17.53
کارشناسی- شیمی محض-دانشگاه آزاد-معدل 14.88
تافل 100
جی آر ای: وربال 151 و کوانت 156 و رایتینگ احتمالا 3
یک مقاله آی اس آی
یک سمینار داخلی
دوسال سابقه کار مرتبط
ممنون میشم بگید چقدر و چه رنکی شانس دارم
معدل کارشناسی شما نسبتا پایینه و نمره GRE شما هم خیلی خوب نشده. متاسفانه این دو تا از مهمترین معیارهای گرفتن پذیرش هستند. به همین خاطر من فکر میکنم شانس شما برای دانشگاههای خوب امریکا زیاد نباشه، به خصوص اگر گرفتن فاند براتون مهمه.
معدل کارشناسی رو که دیگه کاریش نمیشه کرد، ولی اگر بتونید نمره GRE رو بالاتر ببرید شانستون رو افزایش خواهد داد. ترجیحا اگر بتونید مجموع وربال و کوانت ۳۲۰ بشید و رایتینگ ۴ شانستون خیلی بهتر خواهد شد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.