(10-12-2011, 01:17 PM)mahyarelc نوشته: با اجازه دوستان پاسخ دهنده...
اگه منظورتون واسه امریکاست (که بنظرم این دانشگاهی که گفتین تو امریکاست)؛ تا حدودی رنک دانشگاه برای ویزا تاثیر داره...ولی خیلی وقتها ویزا به عوامل بسیار زیادی از جمله شانس وابسته میشه!!...ولی به نظرم اگه وقت دارین دانشگاههای دیگه ای رو هم سرچ کنین که کمی شناخته شده تر باشن...ریسک ویزا رو پایین تر میاره
من این دانشگاهی که گفتید رو نمیشناسم (البته اطلاعاتم زیاد نیست خیلی)
به نظر من اگه حتما میخواین برای امریکا اقدام کنید، شانستون واسه دکترا بیشتره تا فوق (اگه GRE نمره خوبی بیارید و بتونین مقاله بدید)...چون معمولا نگاه اصلیشون به مدرک لیسانس شماست برای فوق؛ که متاسفانه معدلتون خوب نیست...ولی دکترا شرایط فرق میکنه (کلی عامل میاد وسط؛ که البته یکیش همچنان معدل لیسانسه)
نکته مهم هم که ارتباط با اساتید هست...باید بتونین استادی رو متقاعد کنید که شما به دردش میخورین...اگه بدون فاند هم بخواین بد نیست مکاتبه رو داشته باشین
اینکه فول فاند نخواین تا حدودی شانستون رو میبره بالا (برای دکترا...چون فوق که خیلی فول فاند نداریم)...دانشگاهها بدشون نمیاد پول بگیرن...ولی بعضی دانشگاهها فکر کنم اصلا بدون فول فاند در نظر نمیگیرن
برحال رشته رو بگین، وضعیت زبانتون رو هم بگین (مثلا چه رنجی انتظار دارین نمره بیارین)...اگه شرایط دیگه ای هم هست اعلام کنید؛ شاید دوستان پیشنهادهایی برای دانشگاه داشته باشن
سلام آقا مهیار و مرسی از جوابتون..ترجیحا برای آمریکا میخوام ولی اگه نشه اروپا اگه شرایطش راحت تره اونجا رو اقدام کنم... رشتم محیط زیست هستش در مورد زبان هم من حدود یک سال و نیم پیش IELTH دادم و نمرم ۶ بود..الان هم برنامم اینه که هم GRE و هم IELTH امتحان بدم و میتونم تا ۶.۵ یا ۷ بگیرم ولیGRE تجربشو ندارم اصلا نمیدونم چجوریه و چه نمرهای میگیرم..اون دانشگاه بله تو آمریکا هستش ولی خصوصیه واسه همین مطمئن نیستم از ویزا دادن...بازم اگه پیشنهادی دارین بگین ممنون میشم