(14-11-2015, 05:23 PM)Atlantis نوشته: [b]@Andre[/b]
@Babak
سلام، عرض احترام، مشخصات من به این صوزت هست:
1-لیسانس مهندسی شیمی
2-دانشگاه صنعتی بابل
3-معدل کل 17
4-آیلتس: L6 R7 W6.5 S6.5 و در مجموع 6.5
5- چهار کنفرانس بین المللی، یک کنفرانس داخلی، 3 تا سابمیت ISI
6- سه توصیه نامه
سایر: یک ترم حل تمرین فیزیک2
جزییات بیشتر راجع به من رو میتونید در این سایت ببینید
قصد دارم برای ارشد یا دکترا در ایالات متحده یا کانادا اقدام کنم (با فاند). ضمن اینکه فقط برای تعداد 4 دانشگاه میتونم اپلای کنم.
چه دانشگاه ها با چه رنک هایی رو به من پیشنهاد میکنید؟
من فعلا UC riverside و واترلو و آلبرتا رو تو ذهنم کاندید کردم، به نظر شما برای این ها شانسم خوب هست؟
و سوال سومم اینکه با توجه به اینکه نمره آیلتسم 6.5 شده، آیا منطقی هست برای دانشگاه های بالا که مینیموم 7 اعلام کردن اپلای کنم؟
از اینکه مورد من رو بررسی میکنید پیشاپیش تشکر میکنم. بسیار ممنون میشم اگه زودتر پاسخ بدید تا من بتونم دانشگاه های مناسب رو برای دوشنبه که GRE دارم ریپورت کنم.
@Atlantis
درود،
با معدل و مقالاتی که دارید شانستون خوبه. اگر GRE ندارید و یا نمره خوبی در اون آزمون کسب نکردید کلاً بهتره سمت آمریکا نرید. اکثر دانشگاههای معتبر آمریکایی نمره GRE رو اجباری درخواست دارن غیر از تعدادی محدود که در همین سایت بهشون اشاره شده. سایتتون هم دیدم. از روش یک رزومه درخور بنویسید. عموماً تیم پذیرش با کاغذ و سیستم سنتی کار میکنند. این سایت و صفحه لینکدین بیشتر حکم اطلاعات تکمیلی میاد.
به نظرم همان واترلو، آلبرتا دانشگاههای مناسبی هستند. طبق این لینک یکی از اساتید قدیم شما در این دانشگاه مشغول به فعالیتن. به نظرم میتونید اتاوا هم در نظر بگیرید و همچنین ازشون یک توصیه نامه برای اپلای کردن درخواست کنید. یک یا دو دانشگاه متوسط و پایین متوسط هم در نظر بگیرید که شانستون بیشتر بشه. برای دانشگاه متوسط Saskatchewan دانشگاه بسیار خوبی هست در رشته شما. میتونید در کنار این دانشگاههای کانادایی دانشگاههایی در اروپا هم در نظر بگیرید که البته اپلیکشن فی رایگان دارند. چون مقاله دارید به نظرم شانس بورس شدنتون در کشوری مثل آلمان، نروژ و ... خوب خواهد بود. برای اطلاعات و بحث تخصصی از دوستان ما در انجمن اروپا کمک بگیرید.
در مورد سوال دیگرتون، دانشگاه آلبرتا مثل خیلی دانشگاههای دیگه ابتدا یک گروهی تحت FGRS معدل و نمره زبان و سایر مدارک شما رو بررسی میکنند و مدارک رو به دانشکده برای بررسی نهایی میفرستند. مینیمم دانشگاه 6.5 (بالای 6 تمام اسکیل ها) هست ولی باید مینیمم دانشکده تون هم چک کنید. از فیلتر اول رد میشید ولی اینکه در دانشکده چطور با پروندتون رفتار بشه کاملاً بستگی به سایر داوطلب ها داره.
موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers