09-11-2015, 07:24 AM
(08-11-2015, 03:47 PM)مهمان نوشته: سلام
من خودم دانشجوی ارشد هستم رشته امنیت اطلاعات دانشگاه امیرکبیر
لیسانس هم همین امیرکبیر بودم IT خوندم ارشد مستقیم شدم معدلم 17 و نیم بود حدودا
ارشدم تا ترم 2 معدلم 17 هست.مقاله داخلی دارم یکی مینویسم. خارجی هم تا موقع دفاع احتمالا یکی اکسپت بشه
زبانم هنوز اقدام نکردم ولی خوبه میتونم حدود نود تا 100 تافل بیارم.
سوال اولم اینه من میتونم واسه دکترا جایی فول فاند بگیرم؟
سوال دوم: من(خانوم هستم) میتونم اگر اپلای کردم همسرم هم با خودم ببرم یا اون باید جدا اپلای کنه خودش؟
همسرم هنر لیسانس ارتباط تصویری داره با معدل 16 دو ساله داره کارهای موشن گرافیک انجام میده (رزومه و پرتفولیوش خوبه نسبتا) میخواد تو زمینه انیمیشن کارشناسی ارشد بخونه.
وضعیت پذیرش رشته هنر انیمیشن چجوریه؟ کجاها بهتره؟
فاند خیلی مهمه برامون
ممنون از راهنمایی هاتون
به نظر من شرایط خود شما خوبه و شانس گرفتن پذیرش و فاند رو خواهید داشت، فقط یادتون باشه که نمره GRE هم تاثیر زیادی در شانس پذیرش شما داره و اون رو هم جدی بگیرید.
در مورد رشته هنر من تجربه چندانی ندارم، اما دیدم دوستان دیگه که تونستهاند پذیرش بگیرند. در نتیجه اگر کارشون خوب باشه، گرفتن پذیرش غیرممکن نیست، ولی احتمالا گرفتن فاند در رشتههای هنر سختتر باشه. به هر حال، اگر همسر شما نتونه پذیرش بگیره هم میتونه باز به عنوان همسر دانشجو از امریکا ویزای F-2 بگیره و همراه شما بیاد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.