02-11-2015, 12:17 PM
(02-11-2015, 02:05 AM)مهمان نوشته: با سلام
دوستان یه چندتا مشکل دارم ممنون میشم در صورت امکان برام رفع کنین.
من کارشناسی فناوری اطلاعات خوندم با معدل 13.33 فارق التحصیل شدم.الان هم کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات میخونم تو دانشگاه غیرانتقاعی علوم و فنون بابل ترم اوله!
سوال اول:آیا به نظر شما درسته که من در مقطع دکتری تغییر رشته بدم و یه گراشی دیگه از فناوری اطلاعات بخونم مثل شبکه یا نه نیازی نیست؟؟
سوال دوم:معدل ارشد در چه حد باشه که اپلای برام شدنی تر باشه,با توجه به معدل پایین کارشناسی
سوال سوم:باید GRE امتحان بدم یا GMAT???
سوال چهارم:چندتا مقاله بدم و در چه زمینه هایی شانس منو بیشتر میکنه برای گرفتن فاند؟؟
سوال پنجم:من همیشه تو دوران تحصیل ار برنامه نوسی فراری بودم و واقعا چیری بلد نیستم در عوض تو مدیریت استراتژیک کسی به گرد پام نمیرسه,به نظر شما برنامه نویسی یاذ بگیرم ؟؟
سوال ششم:گرایشی در مقطع دکتری با محوریت مدیریت استراتژیک تو مهندسی فناوری اطلاعات وجود داره؟؟
فعلا همین چندتا تا بعدا باز مزاحم بشم.
آپلای و فاند از دانشگاه آمریکا یا کانادا مد نظرم هست.
یه دنیا ممنون از زحماتتون.
1- به خودت و علاقمندی های شما بستگی داره اینکه ایا در گرایش شبکه و غیره چقدر اطلاع و علاقه داری و ایا موفق خواهی شد!! پس این مورد رو خودت باید تصمیم بگیری.
2- معدل لیسانست پایینه به نظرم تا بتونی معدل بالا داشته باشی (حداقل زیر 16 نباشه)
3- اگر برای امریکا قصد داری باید ازمون GRE بدی که معدل پایین شما و کم و کاستی رزومه شما رو کمی بکاهد.
4- تعداد مقالات مهم نیست، مهم کیفیت اون ژورنال و اینکه پاپلیشر قوی داشته باشه.
5- مسلماً برای گرایشهای شبکه و کامپیوتر ، برنامه نویسی مهمه که بتونی حرفی برای گفتن داشته باشی.
6- بله وجود داره Information Management , Strategic Management , system engineering
پ.ن: اگر قصد وروود به گرایشهای مدیرتی دارید باید سابقه کار مدیرتی و نمره GMAT هم برای امریکا داشته باشی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public