27-10-2015, 05:40 PM
(27-10-2015, 01:58 PM)مهمان نوشته: سلام من دانشجوی کارشناسی رشته ی پرستاری در دانشگاه آزاد اصفهان هستم می خواستم بدانم که می توانم با معدل 19در دانشگاه استنفورد آمریکا در رشته پزشکی ادامه تحصیل بدهم
سلام به شما دوست عزیز و محترم،
بحث ده دانشگاه اول دنیا به طور قطع سوای دیگر دانشگاه هاست، شما با رجوع به وب سایت های این دانشگاه ها متوجه منظور بنده میشوید.
در بعضی از این دانشگاه ها اصلا نه صحبتی از نمره ی زبان به میان آمده و نه صحبتی از معدل
ببینید به عنوان مثال MIT رویای مهندسین دنیا است و شما در اخبار به وفور میشنوید که دانشجویان MIT با ناسا پروزه ای را انجام دادند یا کارهای دیگری که انجام میشود. تمام دنیا فقط یک MIT دارد، پس خبری از مینینم نمره ی زبان و معدل نیست، اینجا بحث این ارقام نیست، بحث نوابغ مطرح است، دانشگاهی که خود آمریکایی ها هم نمیتوانند از پس هزینه های سرسام آور شهریه ی آن که در رشته ی مکانیک 125000 دلار ناقابل سالیانه مخارج در بر دارد در حالی که هزینه های دانشگاه های دیگر کمتر از نصف این میزان است، به کسی بورس میدهند که چیزی بیشتر از یک نمره ی معدل بالا داشته باشد( قصد من ابدا توهین نیست، معدل شما فوق العاده است اما برای ده دانشگاه برتر مسائل دیگری نیز وجود دارد)
این در حالی است که بدون مقاله و نمره ی زبان بالا حتی بورس گرفتن از دانشگاه های به مراتب ضعیف تر کار بسیار دشواری است.
با معدل شما میتوان به راحتی به استرالیا رفت(تا آنجایی که من اطلاع دارم ) اما به ایالات متحده خیر. به این دلیل که ایالات متحده مهندس نیاز دارد و در این ضمینه فوق العاده به دانش برترن دانشجویان مهندسی دنیا نیازمند است. اما در ضمینه ی پزشکی بسیاری از مردم آمریکا این رشته را انتخاب میکنند و با آنچه که من میدانم ولو اندک کار بسیار سختی خواهد حتی پذیرش در رشته ی شما در یک دانشگاه ضعیفتر از استنفورد.
مدیران و کاربران گرامی اگر مطلی نادرستی در گفته های من وجود دارد لطفا اعلام کنید که با کم تجربه بودن خود راه را اشتباه نشان ندهم که وای بر من
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید