20-10-2015, 10:20 AM
(28-07-2015, 11:38 AM)changizinegar نوشته: سلام خیلی خیلی ممنون میشم منم راهنمایی کنید.
من لیسانس معماری از دانشگاه دولتی کرمان دارم با معدل 16 و فوق لیسانسم در رشته طراحی شهری از دانشگاه علوم تحقیقات (ازاد) تهران هست با معدل 17.
من و همسرم می خوایم به کانادا مهاجرت کنیم سوال من این هست که ایا مدارک منو در کانادا قبول دارن؟ و اینکه میتونم اونجا در رشته ای که درس خوندم کار بکنم؟ و اصلا برای رشته معماری و طراحی شهری کار هست؟ ایا من شانس گرفتن پذیرش در مقطع دکتری را در کشور کانادا دارم یا خیر و اگر دارم ایا ممکن است بتوانم فاند بگیرم؟
درود به شما
لطفا مشخص کنید که می خواهید پذیرش تحصیلی بگیرید یا مهاجرت مطابق Express Entry انجام بدید. طبیعتا با دریافت ویزای دانشجوی شما فعلا اجازه کار قانونی نخواهید داشت. لذا بهتره اول هدفتون رو تعیین کنید.
اگر پذیرش تحصیلی و ادامه تحصیل مد نظرتون هست به اینجا مراجعه کنید و سوالاتتون رو مطرح کنید.
اگر در خصوص EE اطلاعات می خواهید، سوالتون رو اینجا مطرح کنید. اگر در مورد کار در کانادا سوال دارید، اینجا بپرسید.
پیشنهاد می کنم قبل از پرسیدن سوالتون، ابتدا مطالب مرتبط رو مطالعه کنید، شاید پاسخ برخی سوالهاتون رو پیدا کنید.
شاد و موفق باشید.