18-10-2015, 12:58 PM
(18-10-2015, 12:50 PM)rulany نوشته: طبیعتا پیدا کردن کار و گرفتن اقامت یکی از اهداف میتونه باشه . اما من خودم شخصا کار آکادمیک و دانشگاهی را به هر کار دیگه ای ترجیح میدم.در واقع همون کار ریسرچ و پژوهش را به هر کار دیگه ای ترجیح میدم.من مشکلی از نظر زبان با آلمان یا از نظر برخورد مردم ندارم.چون بودم آلمان و دوست های آلمانی نسبتا زیادی هم دارم.چه در فنلاند چه در آلمان .حتی بهترین انسان های اروپایی بدون شک آلمانی ها هستند.
اما خوب آمریکا طبیعتا یه دنیای دیگست. من خودم با آمریکا هیچ مشکلی به غیر همین ویزای سینگل ندارم!! اما در مورد هدف ، گفتم دوست دارم در حالت ریسرچ و درس خواندن حتی از دنیا برمالبته نه بخاطر اینکه شهید حساب بشم
درود
در یک کلام میتونم بگم آمریکا! البته توجه کنید ویزای مالتی هم چیز خاصی نیست. بعد دو سال تبدیل میشه به همون سینگل. اگر واقعا و واقعا فکر میکنید فقط مشکلتون اونه، حداقل به امتحان گرفتن ویزاش یکبار می ارزه شاید هم مالتی بود. تحقیق کنید آرشیو سالیانه رو ببینید کدوم سال چه کسانی در کدوم سفارت با کدوم شرایط و با کدوم حیله ها تونستن مالتی بگیرن ! عجب جمله ای بود خداییش...
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.