(11-09-2015, 07:53 PM)hamid_r نوشته: با سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من لیسانس فیزیک دارم با معدل 13.92. ( که خیلی خیلی کمه!! )
ارشد ریاضی با معدل 18. البته هنوز تموم نشده ولی همین قد میشه احتمال زیاد. هردو مقطع دانشگاه کردستان. سابقه ی 4 سال تدریس در دبیرستانم دارم.
مقاله ندارم. ( واقعا مقاله دادن تو ریاضی خیلی سخته. به ندرت پیش میاد. اگه هم پیش بیاد احتمالا یه مقاله ی خیلی ضعیف میشه. )
آزمونهای زبانو هنوز ندادم. ولی فرض کنید:
Toefl بشه 102. (Reading 25, listening 28, speaking 26, writing 23)
Gre بشه 325. (Q 165 , V 160 )
با این اوصاف چقد شانس پذیرش ( قطعا با فاند باشه ) برای مقطع دکترای ریاضی از آمریکا دارم؟؟ چجور دانشگاهی احتمالش هست؟؟ مثلا Louisiana state university یا همتراز با اون احتمالش هست؟؟
از دانشگاههای کانادا چی؟؟ مخصوصا اینکه معدل کارشناسیم خیلی پایینه و دانشگاه اسم و رسم داری هم نبودم.
ممنون میشم جواب بدید...
چند تا نکته وجود داره:
با این معدل کارشناسی دستکم از 15 تا دانشگاه اول کانادا شانس کمی خواهید داشت. در مورد مابقی حتی شما مینیمم دانشگاه رو هم ندارید و اگر دانشگاهی پیدا بشه که این معدل رو نادید بگیره اون موقع از فیلتر اولیه رد میشید و پروندتون به دانشکده میرسه که بررسی بشه. از طرف دیگر، مقاله هم که ندارید برای دوره دکتری که نیاز به سابقه پژوهشی داره کارتون سخت خواهد شد.
در مورد آمریکا وضعیت شما بعتر خواهد شد. برای بعضی از دانشگاهها، عمدتاً متوسط، شانستون خوب خواهد بود اگر اون نمرات TOEFL و GRE رو کسب کنید. حتی اگر یک نمره GRE Subject هم با نمره مناسب داشته باشید. میتونم بگم که شاید بتونید از دانشگهای مطرح تر هم پذیرش بگیرید و این معدل شما در واقع نادید گرفته بشه.
Louisiana State University هم دانشگاه خوبی هست (رتبه متوسط) و شانستون با اون نمرات TOEFL و GRE بسیار قابل توجه خواهد بود. حتی برای دانشگاههای بهتر هم شانس دارید اگر همچنان نمرات برقرار بشه.
پیشنهاد من با معدل شما و نمرات مناسب در آزمون ها، دانشگاههای آمریکایی هست. ولی اگر قضیه ویزا رو هم در نظر بگیریم بهتره که چند جایی در اروپا هم در نظر داشته باشید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers