25-08-2015, 01:15 AM
(25-08-2015, 12:41 AM)khomreha نوشته: خیلی می بخشین
بعضی جاها ممکنه minimum مورد نظر رو نداشته باشم و اینکه بعضی جاها ممکنه به ریز نمرات مثلا دروس ریاضی وار ( رباضی،معادلات وآمار وفرآیند)در رشته های مهندسی نگاه کنن، که برای من متاسفانه پایینه ( البته من عاشق ریاضی هستم ولی اون ترما درس نخوندم و دوسال آخر وضعیتم بهتره) ولی من از صحبت های شما اینطور برداشت کردم که ارتباط موثر با اساتید خیلی مهمه.
- می خواستم بپسرسم با توجه به تجربیات شما ودوستان محترم این ریزنمرات ومینیمم ها در معدل چه تاثیری در نتایج پذیرش و فاند خواهند داشت؟
- سوال دیگه من اینه که بعد از فارغ التحصیلی و پایان دوره دکتری در یه دانشگاه متوسط آمریکا یا کانادا ( مثلا با رنک 300) فرصت پیدا کردن کار در زمینه تخصصی در این کشورها چه مقدار می باشد و به چه عواملی بستگی داره؟ ( خوب این همه زمان گذاشتیم برای اومدن، اگه در نهایت برگردیم ایران که فک نکنم آینده با ارزشی در انتظارمون باشه)
خیلی ممنون از وقتی که میزارین
فاند به عوامل مختلفی بستگی داره. مثلا ممکنه استاد خودش فاند شما رو تقبل کنه و بشید RA
ممکنه دانشکده بده بشید TAممکن هم هست ترکیبی از هردوش باشه. فکر نمی کنم این حالت پیش بیاد که شما رو بگیرن بعد بابت نمره هاتون فاند ندن. اگر رو نمره حساس باشن خب کلا پذیرش نمیدن! اما هستن دانشگاه هایی که به برخی از admit شده ها فول فاند و به برخی partial fundمیدن که درست قابل پیش بینی نیست و ممکنه جای چانه زنی هم کمی داشته باشه. به هر حال نمره تاثیر بسیار کمی داره به نظر من. بیشتر به سیاست اون دانشکده و بودجه استاد و اینها بستگی داره تا جایی که من میدونم. البته نمره speaking میتونه باعث شه به کسی TA k ندن در نتیجه فاندش بشه نیمه یا کلا بی فاند. نمره بالای ۲۴ ۲۵ البته اکیه.
در مورد کار هم بیشتر بستگی به اون ۵ سال داره. مثلا در رشته من که کامپیوتر هست کارآموزی های تابستونا مهمه برای کار. چون برای کار تجربه مهمه واقعا. ضمنا خیلی بحث رنک مطرح نیست. مثلا دانشگاه SFU یک دانشگاه معمولیه کاناداست که من دیدم کسی با تلاش بتونه بعد از دکتراش بره گوگل! حالا این خیلی خاص شاید بوده ولی در کل برای کار مهارت ها مهم تره از رنک. هرچند شهرت دانشگاه دکترا میتونه کمک کنه. ولی عدم شهرت مانعی نیستش در کل