25-08-2015, 12:41 AM
(24-08-2015, 03:06 AM)nasim1234 نوشته: خواهش می کنم (ما که هنوز تا دکترا گرفتن فاصله داریم!!).
لازم به ذکر هست که اپلای پروسه طولانی ای هست و اصلا قابل پیش بینی نیست در نتیجه یک مجموعه بزرگ (رنک های مختلف) در نظر داشته باشید که بالاخره یکیش فول فاند بشه و گرایشی که میخواین.
از SOPهم غافل نشین. استاد من و احتمالا خیلی اساتید دیگه اول SOP رو میخونن و بعد بقیه پرونده رو نگاه می کنن. شاید به نظر عزیزانی که از ایران اپلای می کنن مهم نیاد خیلی اما به نظر من SOPمیتونه نتیجه پذیرش رو تغییر بده!
موفق باشید
خیلی می بخشین
بعضی جاها ممکنه minimum مورد نظر رو نداشته باشم و اینکه بعضی جاها ممکنه به ریز نمرات مثلا دروس ریاضی وار ( رباضی،معادلات وآمار وفرآیند)در رشته های مهندسی نگاه کنن، که برای من متاسفانه پایینه ( البته من عاشق ریاضی هستم ولی اون ترما درس نخوندم و دوسال آخر وضعیتم بهتره) ولی من از صحبت های شما اینطور برداشت کردم که ارتباط موثر با اساتید خیلی مهمه.
- می خواستم بپسرسم با توجه به تجربیات شما ودوستان محترم این ریزنمرات ومینیمم ها در معدل چه تاثیری در نتایج پذیرش و فاند خواهند داشت؟
- سوال دیگه من اینه که بعد از فارغ التحصیلی و پایان دوره دکتری در یه دانشگاه متوسط آمریکا یا کانادا ( مثلا با رنک 300) فرصت پیدا کردن کار در زمینه تخصصی در این کشورها چه مقدار می باشد و به چه عواملی بستگی داره؟ ( خوب این همه زمان گذاشتیم برای اومدن، اگه در نهایت برگردیم ایران که فک نکنم آینده با ارزشی در انتظارمون باشه)
خیلی ممنون از وقتی که میزارین